Bokorka Posztolva ekkor: 2015. július 31. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. július 31. Sziasztok!Miért nem működik a link? Hol tudom beállítani, hogy a kapcsolatpontokból vonjon először mobil vásárlás esetén?Köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. augusztus 3. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 3. Melyik link nem működik? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Bokorka Posztolva: 2015. augusztus 3. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 3. pl ez:http://www.telekom.hu/mobil/lakossagi/tarifak/szolgaltatasok/mobilvasarlas/mobilvasarlas/beallitasok Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Bokorka Posztolva: 2015. augusztus 3. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 3. A probléma bejelentkezés után van, amikor is eredményül azt kapom, hogy ez a lap nem jeleníthető meg. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. augusztus 4. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 4. sajnos ez nekem sem működik :womanfrustrated:.... el is küldtem mailben az ügyfélszolgálatnak. remélem gyorsan megszerelik... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. augusztus 4. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 4. sajnos ez nekem sem működik :S .... el is küldtem mailben az ügyfélszolgálatnak. remélem gyorsan megszerelik... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. augusztus 6. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 6. *foxylady írta:sajnos ez nekem sem működik :S .... el is küldtem mailben az ügyfélszolgálatnak. remélem gyorsan megszerelik...*Vagy nem, inkább utóbbii esélyes. :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Bokorka
Sziasztok!
Miért nem működik a link? Hol tudom beállítani, hogy a kapcsolatpontokból vonjon először mobil vásárlás esetén?
Köszönöm
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.