Roli82 Posztolva ekkor: 2015. december 2. Megosztás Posztolva ekkor: 2015. december 2. (szerkesztve) Édesapám ma jelezte,hogy a délután folyamán a Telekom nevében valaki felhívta, hogy nyert 120.000 Ft-ot és hogy menjen egy bank ATM-hez... Rejtett számról történt a hívás. Természetesen nem dőltbe nekik... A Telekomnak nincs ilyen nyeremény játéka, ne dőljön be senki az ilyen típusú ismeretlen hívásoknak - nyereményjátékoknak!!! A Telekom az esetleges nyeremény játékokat és azok nyerteseit mindig a www.telekom.hu weboldalon teszi közzé. Szerkesztve ekkor: 2015. december 2. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag6543 Posztolva: 2016. július 24. Megosztás Posztolva: 2016. július 24. Engem ma délelőtt hívtak, hogy nyertem 200.000 forintot. A Dominó feltöltős verzió volt, a 30/2333817-es számra töltöttem volna, ha bejön neki. Beszéltettem egy darabig, legalább legyen egy kis költsége, aztán közöltem vele, hogy ritka szerencsés vagyok, hogy *****fone-os számmal sikerült nyernem a Telekom sorsolásán Nem éppen ügyfélszolgálatos stílusban reagált a hírre... A szerencsétlennek sikerült a céges számhordozott számomat felhívnia, pedig 5 saját Telekomos előfizetésem van. Tehát akitől a 302333817 15000 szövegű sms küldését kérik, véletlenül se tegye. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 zoli62 Posztolva: 2016. november 9. Megosztás Posztolva: 2016. november 9. Van publikus elérhetősége is az előfizetők részére ennek a csoportnak? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag7307 Posztolva: 2016. december 28. Megosztás Posztolva: 2016. december 28. Ma anyum is kapott ilyen telefont. El is ment automatához. 250e ígértek. Bele ment mert kártya kódját a telefonáló nem kérte, se a bank számla számát. Állítólag az ürge bejelentkezése hivatalosnak tűnt, és mikor után érdeklődést mondott anyum közölte hogy nem gond. Végül nem érdeklődött utána a hosszú várás idő miatt. A férfi irányította mit üssön. Valami 4 szer próbálkoztak, zárásnál mindig 15e leütési ősszeget kért. Bizonylat nem jött ki egyik esetben sem. Egyéb dolgok miatt a számla csak minimális kb 3000 körüli pénzt tartalmaz. Valószínűleg emiatt nem ment a lenyúlás. Mínuszt szerintem nem csinált így. Utólagos számla egyenleg lekérdezés nem mutatott semmi pénz mozgást. Nem hiszem hogy emiatt a *****ség miatt most valakinek tartozna. Elvileg ezt a számot irtatta be vele: 30 379 5739 Próbáltam hívni de kinyomta. Nem szeretnék rendőrségre menni ha kár nem lett. De talán ez az írás és a telószám segít másnak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag7819 Posztolva: 2017. február 26. Megosztás Posztolva: 2017. február 26. Engem ma hívtak ismeretlen számról. Először kételkedve de mondtam neki hogy el tudok menni a bankautomatához, de mivel gyanúsnak tartottam gondoltam utánajárok és itt olvastam hogy kamu. Amikor visszahívott csak annyit mondtam neki a telefonba hogy a rendőrség már hallgatja a vonalat és szegénykém búcsúzás nélkül lerakta. Remélem azóta is várja a rendőröket Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag8045 Posztolva: 2017. április 15. Megosztás Posztolva: 2017. április 15. Engem ma hívtak fel privát számról,hogy 125.000.- ot nyertem a Telekomos nyereményjátékon,amit tegnap sorsoltak állítólag és üzenetet is küldtek!Ez persze nem igaz mert semmiféle üzenetet nem kaptam a Telekomtól!A feltétel az volt,hogy aktív bankkártyával rendelkezzek és azonnal menjek el a legközelebbi bankautómatához ahol "átutalják" nekem a nyereményt!Én közöltem vele,hogy van bankkártyám,de inaktív mert nem használom,erre ő felkínálta,hogy ha 15.000.-ot elutalok neki előre akkor egy futár hozza személyesen a pénzt,az elutalt 15.000.-ot pedig jóváírják a következő telefonszámlámnál!Na itt már rendesen sántított a dolog?Szóval még mindig nincs vége ....? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag8797 Posztolva: 2017. június 22. Megosztás Posztolva: 2017. június 22. A mai nap hívott egy férfi magán telefonszámról elég hihetően beszélt . elméletileg 120000ft-ot nyertem csak egy aktív bankártya kell és hogy keresek egy atm-et viszont mivel nem tartózkodom othon így azt mondta akkor majd vissza hívnak és küldik az értesítő sms-t. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2016. november 9. Megosztás Posztolva: 2016. november 9. A Telekomnak és minden más szolgáltatónak mindent tőle telhetőt meg kellene tennie a hatóságokkal is együttműködve, hogy ezeket az eseteket felderítse, vagy netán megelőzze, de erre nem képes. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2016. november 9. Megosztás Posztolva: 2016. november 9. Kifogás keresés csak.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2016. november 9. Megosztás Posztolva: 2016. november 9. De ez értelmetlen kötekedés csak! 1412 1430 segít nem kell napokat várni, Minden hívás vissza követhető. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2016. november 9. Megosztás Posztolva: 2016. november 9. Fölös hiszti... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2016. november 9. Megosztás Posztolva: 2016. november 9. Nem írom alá Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Wagnerur Posztolva: 2018. március 22. Megosztás Posztolva: 2018. március 22. Engem ma hívott rejtett számról egy hadaró emberke, nyertem 20.000Ft lebeszélhetőséget ... mert olyan szerencsés vagyok. Küldjek SMS-t ... én meg elküldtem. Ha nem sietek még faggattam volna kicsit, de nem volt időm most vacakolni vele. Alapból nem is veszem fel a rejtett számokat, de most vártam egy hívást és nem tudtam honnan fog hívni a srác. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. november 9. Megosztás Posztolva: 2016. november 9. Na pont ez az. Átlagos ügyfél sehogy nem tudja érdemlegesen bejelenteni a szolgáltatójának, a rendőrségre pedig csak akkor tehet feljelentést, ha a bűncselekmény meg is valósult. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. november 9. Megosztás Posztolva: 2016. november 9. Már ha van időd kivárni a kapcsolást, és ügyfélszolgálatosa válogatja. Olyan dedikált csoport kellene erre is, mint a SIM kártyák letiltása., illetve ahol nem kell várakozni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. november 9. Megosztás Posztolva: 2016. november 9. Nem, hanem 2016-ban a minőségű színvonalú ügyfélszolgálat elvárása. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. november 9. Megosztás Posztolva: 2016. november 9. Csak sajnos azt tapasztalom, hogy nagy a minőségi szórás, nem összehasonlítható például a 10 évvel ezelőtti állapotokhoz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. november 9. Megosztás Posztolva: 2016. november 9. Nem írod alá, hogy van különbség színvonalban? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. november 9. Megosztás Posztolva: 2016. november 9. Tisztelet a kivételnek, de nem ez az átlag. Hiányzik a kreatív rugalmas ügyintézés is, a folyamatok beszabályozottsága miatt az operátoroknak meg van kötve a kezük, persze ez nem az ő hibájuk. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Roli82
Édesapám ma jelezte,hogy a délután folyamán a Telekom nevében valaki felhívta, hogy nyert 120.000 Ft-ot és hogy menjen egy bank ATM-hez...
Rejtett számról történt a hívás. Természetesen nem dőltbe nekik...
A Telekomnak nincs ilyen nyeremény játéka, ne dőljön be senki az ilyen típusú ismeretlen hívásoknak - nyereményjátékoknak!!!
A Telekom az esetleges nyeremény játékokat és azok nyerteseit mindig a www.telekom.hu weboldalon teszi közzé.
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
43 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.