Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Telekom fiók


Törölt_tag2493

Kérdés

5 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 3

Üdvözlet kedves kérdező!

 

Előfizetők segítsége érdekében elengedhetetlen hogy bizonyos tagjai a fórumnak " jól  " informáltak legyenek.  Telekom nevű oldal mindig is állandó fejlesztések változások terepét képezte.  Abban az esetben tűnik el a korlátozott funkcionalitásmenü amint átmigrálnak az új ügyfél kielégítő rendszerbe.  Ügyfelek átmigrálása megfelelő szisztéma szerint zajlik, ebbe nem szeretnék bele folyni pontos dátum nincs!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3
5 órája, mukkelek írta:

Heló!

 

Na kedves nagyon bennfentesek, itt az új év. Ki mit tud a Telekom fiók nevű hulladékot mikor lehet használni rendesen? Mikor tűnik el a korlátozott funkcionalitás? Ebben az évben várható? Vagy folytatódik a bohózat?

Hi.

Az,hogy mikor jön a következő kör azt se itt, se máshol nem tudja megmondani addig senki sem, amíg az ügyintézőkkel nem közlik és ez jellemzően a migráció előtt 1 héttel szokott megtörténni,az hogy milyen szisztéma szerint megy a migráció azt ismételten nem közlik az ügyintézőkkel sem csak annyit,hogy x ezer ügyfél kerül át xy napon és emiatt az online felület nem lesz elérhető a migráció alatt,illetve a migrációra jelölt előfizetők szolgáltatásait tilos módosítani. Szóval stay tuned. :D

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Azért kérdeztem, úgy hogy hogyha  olvassa egy jól értesült telekomos dolgozó annyit csak tud mondani, hogy ebben az évben számíthatok-e rá. De nyugodtam belemehetnél a szisztémába, ha megtennéd. Pedig csak jó volna egy dátum, közelítő, ha már nem úgy sült el ez az egész ahogy tervezték. Ez már nem migráció.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Sziasztok!

 

A legutóbbi Telekom oldal frissítés óta tele van hibával a Telekom fiók. Ahogy belépnék, server error üzenet fogad. Jeleztem már facebook-on a Telekomnak, képernyő mentéseket is küldtem, állítólag továbbították az illetékes kollégáknak. Van valakinek információja, hogy mikor fog normálisan működni?

 

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...