Törölt_tag2493 Posztolva ekkor: 2016. február 1. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. február 1. Heló! Na kedves nagyon bennfentesek, itt az új év. Ki mit tud a telekom fiók nevű hulladékot mikor lehet használni rendesen? Mikor tűnik el a korlátozott funkcionalitás? Ebben az évben várható? Vagy folytatódik a bohózat? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2016. február 1. Megosztás Posztolva: 2016. február 1. Üdvözlet kedves kérdező! Előfizetők segítsége érdekében elengedhetetlen hogy bizonyos tagjai a fórumnak " jól " informáltak legyenek. Telekom nevű oldal mindig is állandó fejlesztések változások terepét képezte. Abban az esetben tűnik el a korlátozott funkcionalitásmenü amint átmigrálnak az új ügyfél kielégítő rendszerbe. Ügyfelek átmigrálása megfelelő szisztéma szerint zajlik, ebbe nem szeretnék bele folyni pontos dátum nincs! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2493 Posztolva: 2016. február 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. február 2. Azért kérdeztem, úgy hogy hogyha olvassa egy jól értesült telekomos dolgozó annyit csak tud mondani, hogy ebben az évben számíthatok-e rá. De nyugodtam belemehetnél a szisztémába, ha megtennéd. Pedig csak jó volna egy dátum, közelítő, ha már nem úgy sült el ez az egész ahogy tervezték. Ez már nem migráció. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2016. február 2. Megosztás Posztolva: 2016. február 2. 5 órája, mukkelek írta: Heló! Na kedves nagyon bennfentesek, itt az új év. Ki mit tud a Telekom fiók nevű hulladékot mikor lehet használni rendesen? Mikor tűnik el a korlátozott funkcionalitás? Ebben az évben várható? Vagy folytatódik a bohózat? Hi. Az,hogy mikor jön a következő kör azt se itt, se máshol nem tudja megmondani addig senki sem, amíg az ügyintézőkkel nem közlik és ez jellemzően a migráció előtt 1 héttel szokott megtörténni,az hogy milyen szisztéma szerint megy a migráció azt ismételten nem közlik az ügyintézőkkel sem csak annyit,hogy x ezer ügyfél kerül át xy napon és emiatt az online felület nem lesz elérhető a migráció alatt,illetve a migrációra jelölt előfizetők szolgáltatásait tilos módosítani. Szóval stay tuned. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
-2 Törölt_tag2493 Posztolva: 2016. február 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. február 2. Stay tuned az a néhány tulképzett ***** amelyik ezzel a nagy bukással lejáratja a T-t. Ezt megint nem vitték volna el büntetlenül se Németországban, se Ausztriában se máshol. Főleg annak fényében ahogy most hallgattam egy volt T-s beszámolóját. Nem lepődtem meg semmin. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 BBke Posztolva: 2016. november 8. Megosztás Posztolva: 2016. november 8. Sziasztok! A legutóbbi Telekom oldal frissítés óta tele van hibával a Telekom fiók. Ahogy belépnék, server error üzenet fogad. Jeleztem már facebook-on a Telekomnak, képernyő mentéseket is küldtem, állítólag továbbították az illetékes kollégáknak. Van valakinek információja, hogy mikor fog normálisan működni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag2493
Heló!
Na kedves nagyon bennfentesek, itt az új év. Ki mit tud a telekom fiók nevű hulladékot mikor lehet használni rendesen? Mikor tűnik el a korlátozott funkcionalitás? Ebben az évben várható? Vagy folytatódik a bohózat?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.