Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Mobilegyenleg nem frissül online egyenlegfeltöltés után


jivix

Kérdés

5 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

Hello jivix, köszi, nem jó hírek :(• ugyanis ha sikeresen töltesz 3500 Ft-tal, akkor az egyenlegednek növekednie kell valamennyivel. 3500-ból nyilván lejöhet a Domino Surf 30 naponta esedékes 890 Ft-os díja, ha korábban esedékessé vált, és a töltés előtti, alacsony egyenlegedből nem lehetett levonni, illetve bármi, amit korábban megrendeltél, és ebben az időszakban jár le a 30 napja. pl. az 1 GB-ot adó NetPlusz L 1590 Ft-os díja (gyanítom, ez van neked, mert a Domino Surf önmagában csak 150 MB-ot ad). ez a két tétel együtt is kevesebb 3500-nál, így ha az egyenleged nem növekedett, ott valami bibi van, amit a Té ügyfélszolgálat (1430) vagy bolt tud magyarázni, helyretenni. persze először csekkold, hogy a bankkártyádról leemelték-e az összeget. ha nem, akkor a visszajelzés dacára mégsem volt sikeres a töltés.• másrészt a feltételezésed helyes, ha van újra egyenleg, az időszakos díjazású szolgáltatásoknak, így a NetPlusz-nak is újra kell élednie. ha ez nem így történt, akkor ez is bibi (a Domino díjszabás alapján elvileg a Domino Surf-höz hozzárendelt NapiNet újraéledése okozhat ilyen galibát, de a NetPlusz esetén nem). így sajnos ezzel is a a 1430 vagy Té üzlet bírkózik meg...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Szia teherwagon!

Online feltöltöttem az egyenlegemet 3500 Ft-tal. Domino Surf csomagban foglalt 1G-os internetforgalmamat idő előtt (auguszus 11 előtt) felhasználtam, és a lejáratkor ugye nem aktiválódott automatikusan a következő periódus (ami tegnaptól lett volna érvényes) mert nem állt rendelkezésre a szükséges összeg az egyenlegemen. Az online fiókomban ki is van írva, hogy felfüggesztve.

Viszont ma feltöltöttem online, meg is érkezett az értesítés a sikeres feltöltésről, tehát hibaüzenet nem volt.Feltételezem, hogy ha már rendelkezésre áll az egyenlegemen az összeg, akkor automatikusan aktiválódik a következő mobilnet ciklus.

Remélem részletes voltam :)

Előre is köszi!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...