Ugrás a tartalomhoz
  • 1

iPhone SE 64gb space grey - lehetne vajon nem ötössével feltölteni a készletet?


q75

Kérdés

Üdv!

Nem tudom, hogy vajon illetékes olvassa-e a fórumot, de mivel máshová nem lehet kérdést feltenni, így itt próbálnám meg. Másodszor járok úgy, h a beállított készletértesítő e-mail en kapott linkre kattintva 0db az elérhető készlet. Néhány perc alatt elkapkodják a legszerencsésebbek (?).

Azt nem értem, h egy ekkora cég, mint a Telekom miért néhány darabonként tölti fel a készletet, és ezt is hetenként követi el. Ez rossz üzenet a felhasználók felé. Jó lenne, ha ez megváltozna!

 

Bocsánat, ha irreleváns itt ez a tema!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

7 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 3

Szia @q75!

amikor egy új iPhone értékesítését kezdik meg, mindig hiánycikk az első egy-két hónapban. külföldön is. 
a webshopokba nem mindig több darab készlet érkezik, hanem van amit nem vesz át az ügyfél, vagy a lefoglalt készüléket a T nem adja oda az ügyfélnek. ilyenkor egy-egy darab mindig visszatér a raktárkészletbe. és ha sokan várakoznak rá és még hiánycikk is, akkor elég nagy az esélyed, hogy pont te maradsz le róla. sztem türelem, előbb-utóbb úgyis érkezik újabb nagyobb készlet.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

Hello, ezt a darabonkénti töltés trükköt nem ismertem (köszi foxylady 9_9), de a bevezetéskori hiánycikk esetet és a türelem iPhone-t terem stratégiát megerősítem. az asszony az iPhone megjelenése óta már többször rongált ilyen feladattal, és bizony egyszer sem volt egyszerű pont olyan típust, pont olyan színben, pont akkora memóriával, mint amilyet ő szeretett volna (utólag visszagondolva lehet, hogy a szórakoztatásomra mindig előre kinézte, mi az, ami éppen nem kapható? :D plusz nem vagyok az összeesküvés elméletek híve, de lehet, hogy a gyártó szándékosan nem szállít sehová eleget, hogy ezzel is fenntartsa a cucc imázsát és az érdeklődést? :D:D na most jól a kezemre csaptam, írogatok itt ilyeneket :D:D:D)

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

arra jó a másodállás, hogy egy csomó - amúgy nem a szakmádba vágó - dolgot meg tudsz tanulni., mint pl. én a webshop működési elvét B|.

az Apple meg nagyon jól csinálja, hogy mesterségesen hiányt generál, abból meg egy kisebbfajta hisztit. nem hiszem el, hogy nem tudnának előre darabszámot kalkulálni...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

No, de sokan válaszoltatok! Ennek örülök! Köszi! Értem én, meg nem is vagyok türelmetlen ember általában, de irritál, hogy az üzérek bezzeg veszik és viszik a vásárra. Nekik mindig sikerül. Ha összeesküvés elméletet keresünk, én itt tenném. Lehet, h feléjük gyorsabb a drótposta..., vagy súgnak nekik... De az is lehet, h alkalmazottak garmadája ül a gép előtt 7/24-ben és rögtön rácsap valamelyik az épp megjelenő készletre... :)

 

Apple... nem szorul rá az ilyen vásári trükkökre szerintem. Különösen nem, amikor fennállása óta a leggyengébb üzleti eredményt mutatta fel az elmúlt időszakban.

 

Kiírtam magamból a fekélyt, ami emésztett belülről és most már várok türelemmel! :) Üdv!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Pedig hidd el, alkalmazzák ezt a vásári trükköt, és nem csak az új készülékeikkel, hanem akkor is, amikor kijön a legújabb széria, és a kettővel korábbi iszonyú olcsó lesz. Amikor kidobták az 5S-5C szériát, és a 4 ára ugrott, akkora hisztéria volt belőle, hogy alig lehetett kapni, őláne fehéret. De ugyanez volt az aranyszínű 5S-el, ezüst és szürke volt bőven, az aranyra meg hetekig kellett várni. Az Apple imádja ezt, és mindig eljátsza... A vaterán árulók meg szerintem simán csak nullahuszonnégyben erre készülnek és úgy szerzik be, ennyit nekem nem ér, pedig én is nagyon vágyom az SE-re...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...