Ugrás a tartalomhoz
  • 0

alphanumerikus bank SMS blokk


Törölt_tag6616

Kérdés

Telefonszámomra külföldi bankomtól SMS-ben várok egy login jelszót, amit a tőlük kapott információ szerint magyarországi szolgáltatóm (Telecom) blokkol.A probléma forrása, hogy bankom alphanumerikus kódot használ, amit az Önök rendszere automatikusan blokkol. A bankkal való egyeztetés után.

Önöket kérném, hogy jelen üzenetnél, módosítva a beállításokat, engedjék, hogy telefonszámomra megérkezhessen az érintett üzenet.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 2

Hello @ath, hívd fel a Té ügyfélszolgálatot, és segítenek (az sms központ megfogta valamiért az üzenetet, amit ők tudnak állítani, mi, a fórumtagok nem). a bankodnál szerintem keverik a szezont a fazonnal egyébként, az sms az sms, bárki küldi, a banki azonosítók meg általában alfanumerikusak, de a banki kód felépítésének, az sms tartalmának nem sok köze van ahhoz, hogy megkapod-e az sms-t

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Tudom kicsit régi a téma, de nyilván arra gondolt, hogy az SMS feladójaként nem mobilszám jelenik meg, hanem egy szó vagy valamilyen mobilszámtól eltérő karaktersorozat. Ilyen van, csak ez azért szívás, mert így a címzett nem tudja visszakövetni, hogy valójában milyen számról érkezett az SMS. De gondolom az üzenetközpontban ettől függetlenül látszik.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...