ath

alphanumerikus bank SMS blokk

Kérdés

Telefonszámomra külföldi bankomtól SMS-ben várok egy login jelszót, amit a tőlük kapott információ szerint magyarországi szolgáltatóm (Telecom) blokkol.A probléma forrása, hogy bankom alphanumerikus kódot használ, amit az Önök rendszere automatikusan blokkol. A bankkal való egyeztetés után.

Önöket kérném, hogy jelen üzenetnél, módosítva a beállításokat, engedjék, hogy telefonszámomra megérkezhessen az érintett üzenet.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Nemhiszem hogy arra gondolt. Netbankok szoktak küldeni jelszavakat (amiben számok és betűk is vannak)  utalás előtt vagy magánál a belépési folyamatnál.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Tudom kicsit régi a téma, de nyilván arra gondolt, hogy az SMS feladójaként nem mobilszám jelenik meg, hanem egy szó vagy valamilyen mobilszámtól eltérő karaktersorozat. Ilyen van, csak ez azért szívás, mert így a címzett nem tudja visszakövetni, hogy valójában milyen számról érkezett az SMS. De gondolom az üzenetközpontban ettől függetlenül látszik.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hello @ath, hívd fel a Té ügyfélszolgálatot, és segítenek (az sms központ megfogta valamiért az üzenetet, amit ők tudnak állítani, mi, a fórumtagok nem). a bankodnál szerintem keverik a szezont a fazonnal egyébként, az sms az sms, bárki küldi, a banki azonosítók meg általában alfanumerikusak, de a banki kód felépítésének, az sms tartalmának nem sok köze van ahhoz, hogy megkapod-e az sms-t

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most