Ezio Posztolva ekkor: 2016. szeptember 7. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. szeptember 7. Üdv. Azt szeretném megérdeklödni,hogy a Huawei P8 Lite okostelefon,meddig lesz kapható 49.999 FT-os áron? Mert nem tudom pontosan mikor tudom,majd megvenni,de megfogom. És ez az ár ugye nem fog növekedni innen? Választ előre is köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2016. szeptember 7. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 7. Szia! Azt sajnos nem tudni előre, hogy meddig lesz ennyiért, benne van a pakliban hogy drágább lesz de lehet olcsóbb is, illetve ki is kerülhet a kínálatból lassan kifutó kategóriába kerül. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 zoli62 Posztolva: 2016. szeptember 7. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 7. Ez a Dominós ára? Mert ha igen, akkor most jó ár/érték arányban van, jó vételnek tűnik, figyelembe véve, hogy egy jó telefon, illetve hogy annak ellenére hogy dual, csak egy SIM kártyával lehet használni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Ezio
Üdv. Azt szeretném megérdeklödni,hogy a Huawei P8 Lite okostelefon,meddig lesz kapható 49.999 FT-os áron? Mert nem tudom pontosan mikor tudom,majd megvenni,de megfogom. És ez az ár ugye nem fog növekedni innen?
Választ előre is köszönöm!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.