laci5909

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

laci5909 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta

Profil megtekintések

25 profilmegtekintés
 1. Időközben már két újabb frissítést is kapott a program. Hogy mennyivel lett jobb? Most már azt írja ki hogy internet kapcsolat, nem található! Semmilyen másik internethez kapcsolódó programnak sincs gondja! Mind tud az internetre csatlakozni! Nem tudom hogy ez alapján minek nevezhető ez az egész? De úgy tűnik hogy semmi előrelépés nem várható egyhamar! Továbbra is hallgatnak, mint süket ***** a búzában!
 2. Legfrissebb fejlemény:2019.01.31. 11:00 Telefonon hívott Telefonos ügyfélmunkatárs. Az alkalmazás használata Csak a 2018-as kiadású illetve WebOs 04.10.20 verziójú készülékekre folyamatban van. Hamarabb került fel az app mint hogy működőképes lenne! A másik fél fotóit csak akkor tudja megosztani velünk? Ha az oldalon felsorolt Samsung készülékekkel rendelkezik! Mindegy hogy a világ melyik részén él! Majd ha az LG app is elkészül? Akkor már azokon is.Egymásnak fog tudni küldeni Samsung és LG is! Más típusú készülékek nem!!!! Tehát várakozás a fejlesztőkre....
 3. teherwagon abit Részletesebb adatok és talán kép is ha sikerül: LG WebOs Smart tv, verzió:04.10.20 (Ez a legújabb jelenleg.) Az LG Content Store, csak a készüléken érhető el, más eszközzel nem! Interneten nem található meg, a régiók miatt. Egy nem jó minőségű fotó a telepített appokkal, melyen látható a listában, a családi tv album is! Ez egy HDR-es TV nem 4K, de az alacsonyabb felbontást felkonvertálja Full HD-ra. ( 1080p/i, nem csak 720p! ) 2018-as modell! Eddig sehol semmi válasz, a megoldásra. Köszi hogy próbáltok segíteni!
 4. Sziasztok! Egy infóra lenne szükségem: Családi Tévéalbum Az oldal szerint csak Samsung készülékeken érhető el, azokon használható. Itt valami nagyon sántít! Nekem LG televízióm van! Az LG Content Store-ban megtalálható és le is tölthető! Viszont nem bírható működésre! Mert nem fogadja el a kódot! A Telekomnál és az oldalon sincs semmi bővebb infó. Valakinek valami okos ötlete? Egyáltalán beállítható úgy hogy például Angliában élő családtag képeit lehessen itthon nézni? Ennek lenne értelme! A nagy távolság miatt. Előre is köszönöm az esetleges válaszokat!