Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

laci5909

Tag
  • Tartalmak

    18
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

1040 profilmegtekintés

laci5909 eredményei

Tudományos főtag

Tudományos főtag (5/13)

  • Egyéb guru
  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. laci5909

    Telekom Családi Tévéalbum

    A legújabb fejlemények:2019.05.15. Valamilyen szinten, már LG WebOs alatt is működik.... Albumokat készíteni, továbbra sem lehet! Készít ő 1db albumot! Oda ömleszt be minden képet, még csak nem is sorrendben! Minden képet el kell látni a #tévéalbum cimkével! Mert nélküle nem kerül be! A képeket átnevezni, albumot szerkeszteni, utólag már hiába! Mert nem lesz benne az albumban, mert kidobja belőle! Magyarul: A feltöltött képet.Azonnal el kel látni, minden féle leírással, információval. Mert utólag már nem lehet! Ha utólag teszed? Kidobja az albumból is és már meg sem jelenik! Arra hogy újra betedd az albumba? Már nincs lehetőség! Videókat, semmilyen módon, nem kezeli! Még olyan képeket is tett az albumba! Amelyek cimkét sem kaptak! Ezt hogy csinálta? Passz! Összegzés: Egy kezdetleges valami.Ami a semminél több! Viszont a valaminél kevesebb! Ezekre mind! Magamtól jöttem rá! Mert a Telekom semmiben sem segített érdemileg! Hogy az alkalmazás, hogyan működik Samsung tévéken és mennyiben különbözik? Erről fogalmam sincs! Mert nincs Samsung tévém! Erről csak a Samsung tulajdonosok tudnak nyilatkozni! Nem lenne rossz az ő véleményük is! Nos hát ennyi! Részemről be is fejeztem! A témát nem zárom le! Bárki írhat hozzá, személyes tapasztalatokat! Mivel a kérdés eleve olyan, amelyre nem létezik elfogadható válasz, mert még nincs! Ezért nincs mit elfogadni!
  2. laci5909

    Telekom Családi Tévéalbum

    Jelen állás szerint:2019.04.18. Bár az applikációt még tavaly novemberben (2018) adták ki az LG tévékre! Viszont most 2019 április 15-e óta használható, hivatalosan is. A bejelentkezés és regisztráció működik. A képek, videók egyenként #tvalbum hashtaggel történő jelölése után, láthatók is! A mappás, a külföldön élő, vagy más rokonok által megoszthatóságról még nincs információ. Ez még folyamatban van! Még nem tudtak válaszolni...na nem a készítők, mert ők elérhetetlenek még mindig....Ha majd többet tudok, jelzem!
  3. laci5909

    Telekom Családi Tévéalbum

    Legújabb változások: @Telekom HU Sziasztok! A 2019 április 15.-i frissítés óta működik ugyan "De"! 1:Hogyan lehetne úgy beállítani, hogy komplett albumokat ellátni #tvalbum cimkével, akár utólag is? Próbáltam de nem sikerült... 2: Hogyan lehetne távoli családtagok képeit hozzáadni? Más ország, nincs: sem Samsung,sem LG tévé. A lényeg az általuk megosztott képek meg nézése lenne. A kapott mentett kód elég hozzá? Ne kelljen minden egyes képet ellátni a #tvalbum hashtaggel?! Köszi! Ezt a YouTube-on ítram nekik. Mivel "ténylegesen működő elérhetőség", továbbra sincs sehol! Ha kapok választ bárhol? Ki teszem ide. Hátha jó lesz másoknak is..... Szerkesztve ekkor: 3 órája Szerkesztő: laci5909 Máshonnan hoztam át ide. A másikat majd törlöm ha engedi... Nem engedte törölni sajnos....
  4. Legújabb változások: @Telekom HU Sziasztok! A 2019 április 15.-i frissítés óta működik ugyan "De"! 1:Hogyan lehetne úgy beállítani, hogy komplett albumokat ellátni #tvalbum cimkével, akár utólag is? Próbáltam de nem sikerült... 2: Hogyan lehetne távoli családtagok képeit hozzáadni? Más ország, nincs: sem Samsung,sem LG tévé. A lényeg az általuk megosztott képek meg nézése lenne. A kapott mentett kód elég hozzá? Ne kelljen minden egyes képet ellátni a #tvalbum hashtaggel?! Köszi! Ezt a YouTube-on ítram nekik. Mivel "ténylegesen működő elérhetőség", továbbra sincs sehol! Ha kapok választ bárhol? Ki teszem ide. Hátha jó lesz másoknak is.....
  5. Akkor rosszul tudod a program kompatibilitását! Az összes létező platformra elérhető! Ráadásul a szolgáltatói változatban? Te csak azt teheted, amit a szolgáltató enged! Tartalom védelem? Nem férhetsz hozzá a csatornák linkjeihez! Nem tölthetsz fel saját tartalmat, csak amire elő fizettél! Csak egy példa! Ha te esetleg rögzítesz egy adást, bármilyen háttér tárolóra?! Azt te semmilyen másik készüléken nem tudod megnézni! Még akkor sem ha a gyártósorról veszed le .A kettő egymás után elkészült készüléket! Csak hát ezt is kevesen tudják, pedig így van!Nem tudsz lopni ha akarsz sem!
  6. Még csak nem is pénzkérdés! Hogy miért? A világon igen sok szolgáltató használja a következő program módosított változatát! Amelybe az előfizetői azonosítódat kéri! Na már most ez mindenkinél egyedi! Majd a programba történő belépéshez ezt kéri! Míg az alap programba? Te töltöd fel a valahonnan szerzett listádat? Addig a szolgáltatós változatban? Nincs ilyen! Amit fizetsz azt kapsz! A csatornákat kedved szerint rendezheted sorba! De sem a központi listád, sem a csatornák linkjéhez nem férhetsz hozzá! Az IPTV Boxok is ugyanezen az elven működnek! A Telekom egyik szerverén vannak tárolva ezek az információk! Minden előfizetőé külön, hozzá rendelve az előfizetői adatok! Ezekkel tud beazonosítani! A maximálisan használható, eszközök száma? Szintén 3db egy időben!Ez érthető is, a tartalomvédelem miatt! Illetve a nem épp 100%-os sávszélesség miatt is... Ráadásul, maga a program? Az összes létező platformra elérhető! Legyen az akár: Android, Apple termék, Windows, illetve az összes, létező fajta, Okos tévé platform! De maga a program kinézete, működése, ugyanez! Még a rajta lévő logó is, a szolgáltatóé! Nem úgy mint a képen! Ha ezt más szolgáltatók meg tudták oldani? Akkor a Telekom is képes lenne rá, csak akarat kérdése semmi több!
  7. laci5909

    IPTV - 2HD + 1SD - Mi mennyi?

    "Ez itt most igen csak,hosszú lesz!" Olvasom itt a különféle hozzászólásokat. Tegyük fel ahol laksz? Már semmi sincs kábelen, Box nélkül! Nálunk sincs már évek óta! Sem Magyarországon, sem Angliában! A helyzet általában a következő, nem csak Magyarországra igaz!! Egy előfizető? Maximum három darab IPTV Boxot kap csak! Ennél többet sehol a világon, nem adnak hiába szeretnél. Itt a Telekomnál: Egy időben, maximum kettő HD, illetve egy SD adást érhetsz el! De ha ebből egy HD-t éppen rögzítesz? Az már eleve kettő HD adásnak számít! Tehát a többin max csak SD-ben nézheted! Amelyikkel rögzíteni is lehet? A Telekom és a legtöbb szolgáltató. Csak Egyetlen darabot ad! Többet nem, még plusz pénzért sem! Ha van felvevős boxod is, megállítható stb.? Akkor ugye egy időben három félét is nézhetsz! De többet, sehogy és semmivel. A boxokat egymástól függetlenül megállíthatod ebben az esetben. A felvevős box felvételeihez? A másik két box is hozzáfér. Meg is nézheted, de egyszerre csak egy készüléken! Ez a fizikai korlátok miatt van. Egy fizikai merevlemez, az nem három.... Míg Angliában a Virgin szolgáltatótól, jó pénzért! Akár 3 felvevős boxot is kaphatsz 1 terrás merevlemez/box! Itthon ilyen még nincs!Ott már 4K adások is vannak szép számmal. Viszont jelentősen drágább is a szolgáltatás mint nálunk! Van benne tapasztalatom is bőven!Ott nincs minimum és maximum sebesség! Na meg olyan sem hogy garantált! Ha ott mondjuk egy 360-as neted van? Az általában annyi vagy még tobb is 10-20 megával! Persze van amikor mindez csak 250 mega! Ez ugyan fel van tüntetve hogy lehet. De ezért kártérítés, nem jár!Ha nincs szerencséd? Akár napokig is lehet hogy nincs neted! Ott nem rohannak ki házhoz mint itt! De ha napokig nincs neted? Utólag kárpótlást kapsz pénzben! Egyébként még a "kalóz" szolgáltatóktól sem tudsz olyan szolgáltatáshoz jutni! Amit egyszerre több mint három készüléken használhatnál, azonos időpontban! Ez vonatkozik : Okos tévére, mobilra,laptopra, mindenre! Mert, bár próbálhatod ?! "De kiírja hogy a negyedik stream nem engedélyezett!" Ezeket egyik esetben sem tudod kijátszani. Mert mindkettő látja hogy a három közül melyiken és mit nézel! Sőt az előfizetésed állapotáról is tájékoztatja a program! Mikor esedékes a befizetésed és automatikusan le tilt ha nem fizetsz! Max 1-3 nap türelmi időt kapsz. többet nem. Nem is beszélve a régió korlátokról!Telefonokon és Okos tévéken is. Az appok elérése, ország és régió függő! Bár a készülék másik régióra történő. Átállításával letöltheted az appot másik országban is! De használni nem tudod, akkor sem ha van az adott országban, hivatalos előfizetésed rá! (Tartalom védelem miatt? Ország határon túl blokkolva! Ez a világ már csak ilyen! Akik esetleg kétlakiak? Ők már ezt tapasztalták a bőrükön sajnos... Csak még annyit így utólag: Ha nincs internet kapcsolatod? Magyarországon még a box merevlemezére, az általad rögzített tartalmat sem tudod elérni!!!! Ezt sokan nem is tudják!
  8. Nem egy olyan kábeltévé szolgáltató létezik a világon! Amelyiknek "minden féle létező" eszközre van ilyen alkalmazása! Ráadásul folyamatosan fejlesztik az összes platformra! Például: Sharp TV, LG WebOs, Samsung tizen széria. Az itt nálunk teljesen ismeretlen, Hisense, kínai márka! Az Androidos készülékek, minden fajtája! Mindegyik más fajta operációs rendszert használ! Mindegyik tud Magyarul is! A cég központi oldalán regisztrálsz az adataiddal. Majd telepíted az appot. Be lépsz a regisztrált adataiddal! A beállításnál van benne egy kód kérés rész. Arra kattintasz! A kapott kódot ami a készülék egyedi azonosítója alapján megy! Más készülékkel nem is megy! Be írod a weboldalon és le okézod! Ezután már tudod is nézni az előfizetésedhez tartozó csatornákat a tévéden! Minden csatornának van saját epg-je, a te nyelveden. Látod a csatorna számot, át rendezheted! A csatorna nevét, logóval,felbontását ki írja a pontos időt, amit csak el tudsz képzelni! Ugyanúgy használod a készülék távirányítóját, mint ha egy mezei tévéadást néznél! Csupán net is kell hozzá! Ráadásul ezért még pénzt sem kér az előfizetőktől! De regisztráció nélkül? Nem használható! Ennyi az egész. Kész sablonok is vannak a neten. Csupán nem Magyarul! De némelyikben még "hottentotta" nyelv is van! Ez sem lett túl rövid.De létezik és megoldható minden, csupán akarat kérdése! Teljesen más téma: Ugye 2016 ban a Microsoft beszüntette a TV Skype programot. Arra hivatkozva hogy most már a mobiloké a jövő! A mai tévék jobban bírnák és komolyabbak is mint régen! Így a nyugdíjas szülők is könnyebben beszélgetnének a világ másik felén élő családtagjaikkal, mert ma már a készülékek zöme számukra is elérhető! De azóta sem jutott eszébe egyik gyártónak sem,valami hasonló megoldás. Én már az LG felé jeleztem is! Reagáltak is rá! Nem tartják kivitelezhetetlen dolognak. Ha sokan jeleznék, hamarabb lehetne belőle valami. Akár egymással is kooperálhatnának a gyártók! Mert csak a videobeszélgetés lenne. Az meg nem zárt szabadalom. Persze a fájl küldés fogadás már nem, mert zárt rendszereken komoly károkat okozhat! De a célt betöltené! Kíváncsi leszek lesz-e belőle valami?
  9. laci5909

    Telekom Családi Tévéalbum

    Az előfizetés: Hoppá Plusz 201809 Havi díj: 3375 Ft Hűségidő: 2021.01.15-ig IPTV Szuper Családi HD csomag 201809 Havi díj: 2925 Ft Hűségidő: 2020.12.20-ig Net M 300/20 Havi díj: 3390 Ft Hűségidő: 2021.01.15-ig A következő kábelmodemen keresztül: Sagemcom F@st3686AV v2. Mivel ennek csak 4 kimenete van?! Ezért be lett iktatva, kábeles csatlakozással. 2db TP-Link SG1005D 5 portos switch 10/100/1000 (Gigabites!) Ezek a kevés 4 kimenet, illetve a több helyiség miatt kellettek. Így most még szabad hely is maradt, ha kellene. Minden eszköz ugyanarra a hálózatra csatlakozik Kábellel! Ráadásul a szobámban lévő LG tévé kábelen és 5Ghz-es Wifin is azonos időben. A hálózatba, a következő eszközök vannak csatlakoztatva. 3db IPTV box Telekomos.Egyik felvevős. 2db LG 32LK6100PLB WebOs-4 smart televízió. 1db asztali Pc Windows-10 Professional rendszerrel. A tvalbum app, továbbra sem lát internet kapcsolatot! Pedig kábelen és Wifin is csatlakozik egyszerre! Ha csak egyiken? Mindegy melyik! Akkor sem! Minden más Internetet igénylő program tud csatlakozni és működik is! Még így is hogy duplán kap netet! A számítógépemről is tudok bármelyik Tv-re átküldeni képet, zenét, videót, hálózaton keresztül! Mivel az app a kódot is csak egy pillanatra adja ki? Mert ezután rögtön nincs internetre vált! Bár a távirányító vissza gombjával vissza tudok menni a kódhoz hogy lássam és leírjam. Majd a Tvalbum.hu regisztrációnál, bejelentkezés facebook-al szövegre kattintok. Megjelenik a regisztrációs lap.Miután a 8 jegyű kódot beirom az ablakba? Még semmit nem fogadtam el! De már a kód helytelen, szöveget írja ki! Ezután már hiába fogadok el mindent! A belépés gombra már nem reagál! Így még az is kizárt hogy esetleg azért mert a profilomban Anglia van megadva! Mert szívesebben élek ott mint itt! Ezen nem is szeretnék módosítani. Jelenleg Magyarországon vagyok, de remélem nem sokáig! A lenti dupla képen látható is hogy hiába kap netet! Az app nem érzékeli! ( Ez csak az app hibája lehet semmi más!) Korábbi bejegyzésemben látható hogy a YouTube-ra fel tett videó alatt leveleztem a céggel. De már ott sincs válasz.Az app készítőit is kinyomoztam! De sem az oldalon megadott email címen. Sem a facebook-on nem válaszolnak. Az email esetén már nem 30, hanem 90 nap is eltelt! Mivel a fórum állítólag nem ügyfél szolgálati felület? Így nem kizárt hogy nem is foglalkoznak vele? Viszont nincs más olyan felület ami működne! Sem telefon sem más! Nos ilyenkor, mit lehet tenni?
  10. laci5909

    Telekom Családi Tévéalbum

    Igen minden zsákutca. A YouTube ról hívtam őket ide. De most már sehol sem válaszolnak. Én most és legutóbb is telefonnal vagyok itt. De csak kínlódás az egész, mert nem látom rendesen. Ez van.?
  11. laci5909

    Telekom Családi Tévéalbum

    Ha jobban szétnézel az előzményeket is látod és azt is hogy befejezék a válaszadást. A probléma nem oldódott meg! Nem jöttek át a fórumba! Azon az email címen meg nem válaszol a kutya sem! Több mint három hónapja! Ez van!?
  12. laci5909

    Telekom Családi Tévéalbum

    Újabb esemény. A képen minden látható és olvasható.....nincs tovább...
  13. Azért kíváncsi lennék néhány dologra.... Okos tévékre elég sok féle app tölthető le és működik is! Néhány példa csupán: FILMBOX LIVE, HBO GO,NETFLIX és egyéb IPTV programok. Lehetne TVGO is okostévére, technikai akadálya nincs! Sőt még a teletex funkció is működik néhány aplikáció készítő termékén! Az utóbbiak egy része? Képes kiváltani akár a Telekomos IPTV Boxokat is! A tartalom védelem sem lehet kifogás! Mert a Telekomos IPTV Boxokból sem nyerhető ki a csatornák linkje, semmivel! Csakis az előfizetői adatokkal működik! Maximum 3 box/háztartás. Így az okos tévék esetén is megoldható lenne ez! Ki váltva a az IPTV Boxot! Internet kapcsolat nélkül az sem működik! Mint ahogy ezek sem! A kalózkodás is kizárt! A szolgáltató is látja melyiken mit nézünk éppen, vagy a háromból melyik nem megy?! Tehát technikai akadálya nincs! Az már más kérdés hogy van-e aki megírja a programot hozzá?! Mert így ugyanúgy kezelhető lenne mint egy normális, akár földfelszíni adás! Nem kellene bonyolítani plusz Box-al! Az hogy az előfizető mire fizet elő? Ugyanúgy érzékeli az app mint a Box így csak azt nézheti, mást nem.Ezt kellene valahogy megoldani. Egyébként azonosító nélkül?! Egyik alkalmazás sem használható semmire! Azonosítója meg minden előfizetőnek van! Mivel a Boxok is érzékelik a helyszínt, amit a szolgáltató is lát! Még csak csalni sem lehet vele!Én most nem keresgélek olyan programokat amelyek alkalmasak lennének erre a célra!Léteznek, de nem Magyar nyelven! A programozók ezt úgy is meg tudnák oldani ha akarnák! Még a régiókód sem kerülhető meg! Ha ettől félnének a programozók! Hiába vált az ember régiót a készüléken, hogy más appokat is elérjen?! Ez nem járható út! Mert bár letölthetők, de használni őket nem lehet! Még akkor sem ha van élő regisztráció! Nem fogadja el és be sem enged! (Tapasztalat!) Mivel én hol Angliában élek, hol Magyarországon?! Én ezt tapasztalatból tudom, hogy nem játszható ki! Válasz a Telekom részéről, várható-e valaha valami?
  14. laci5909

    Telekom Családi Tévéalbum

    Jelenlegi helyzet: 2019 április 2. 10:44 perc! A Telekom szerint működnie kellene, de csak kellene! Az alkalmazás jelenlegi verziója:1.0.7 utolsó frissítés:2019/02/13 A Tv képernyőjén megjelenő számsort írtam be a https://tvalbum.hu/ oldalán. Majd elfogadtam az összes feltételt! Amikor tovább léptem volna? Ki írta az oldalon hogy a kód helytelen! Már a facebookra sem lehetett tovább lépni!Amit most csinál, a telepített alkalmazás?! Indítás után üdvözöl és kiadja a kódot, de azonnal átvált a nincs internet kapcsolatra! Ami nem igaz, Mert a Wifi kapcsolat is él és a kábeles is! Minden más netet használó alkalmazás működik! Csak ez nem! Ide képet nem lehet felrakni! De ezt inkább folytassuk a fórumban! Még január 30.án kezdtem el, de azóta ios semmi érdemi válasz! Itt:https://kozosseg.telekom.hu/topic/12754-telekom-csal%C3%A1di-t%C3%A9v%C3%A9album/?_fromLogout=1 Ezt írtam a YouTube csatornán nekik. Már a https://tvalbum.hu/ oldalon javították a leírást. De még mindig nem működik! Remélem nem ez a probléma? : Mivel én kétlaki vagyok! A facebook fiókomban az angliai Preston városa van megadva! ( Ezen nem szívesen módosítanék!)Remélem érthető? Viszont per pillanat, minden Magyarországon van, még én is! Itt a kép, még ki X-elni sem lehet, csak kilépni!Tehát az alkalmazásban lesz a hiba.Nem egy minőségi kép, pláne egy öreg telefontól....
  15. laci5909

    Telekom Családi Tévéalbum

    Időközben már két újabb frissítést is kapott a program. Hogy mennyivel lett jobb? Most már azt írja ki hogy internet kapcsolat, nem található! Semmilyen másik internethez kapcsolódó programnak sincs gondja! Mind tud az internetre csatlakozni! Nem tudom hogy ez alapján minek nevezhető ez az egész? De úgy tűnik hogy semmi előrelépés nem várható egyhamar! Továbbra is hallgatnak, mint süket ***** a búzában!
×
×
  • Új...