Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

czt

Tag
  • Tartalmak

    20
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

czt eredményei

Tudományos tanácsadó

Tudományos tanácsadó (6/13)

  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. Állítólag a Batsányi, Áchim utcákon már fent az optika az oszlopokon, (még) nem ellenőriztem.
  2. https://nmhh.hu/tart/kereses?HNDTYPE=SEARCH&name=doc&page=1&fld_sort=score_insdt&fld_keyword&fld_compound_target=allfields&fld_compound=sátoraljaújhely gpon&_clearfacets=1&_clearfilters=1 Az inflációkövető emelésről már jó előre jön az e-mail, a VDSL downstream 30>27 a véletlen szakadások miatti (gondolom auto) DSLAM port speed levétel miatt (amit korábban online bejelentéssel helyre lehetett hozatni, ma már csak értelmetlen postai "válaszlevél" rá, használhatatlan "ai" automata központ) és az optika továbbra sem készül, miközben a környéken szinte mindenhol lesz már (lásd pl. Pálháza). Rendkívül elszomorító.
  3. czt

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    Régen el lehetett intézni online bejelentéssel egy mocskos automatikus port sebesség csökkentés visszaállítását. Most már semmit mondó postai(!) "választ" küldenek "adatvédelmi okokból", a telefonban pedig ez az elmebaj kulcsszavakat értelmezni nem tudó borzalom. Ebből bizony sok év után lehet gyors felmondás lesz, az optikából már úgysem lesz semmi a jelenlegi rezsimben. Ennek a "cégnek" így, ebben a formában az én szempontomból sajnos lőttek.
  4. Elvileg továbbra is semmi, mert kurmány "különadó" miatt az újhelyi optikának annyi. Patak is csak azért lett befejezve, hogy ne maradjon félbe.
  5. https://www.telekom.hu/static-tr/sw/file/Rezes_szolgaltatasok_megszuntetesenek_utemezese__2020.04.23._.pdf alapján: Rezes szolgáltatás megszüntetésének tervezett időpontja 2022.04.23. A gond már csak a részleges szóval van.
  6. Köszi, sajnos alátámasztja a d-link korábbi válaszát, hogy nincs újabb (MT)-s.
  7. Lehetetlen firmware-t frissíteni (emergency módban is) az "(MT)" verzió (és/vagy a butított hardver?) miatt. Gyerekek, az rendben, hogy ingyen volt osztogatva, de így már rommá exploitolt és nincs hozzá OSS FW sem. 2.13 az utolsó a "rendes" 605L-be. Akkor ez marad így, mert igénytelenek vagytok?
  8. czt

    Telekom Wi-Fi Fon

    Igazából azonnal kikapcsoltatnám, mert az egész kivitelezés módját mélységesen ellenzem. Csak azért várok vele, hogy akinek vannak mobil dolgai a családban (velem ellentétben) akarja-e majd használni.
  9. czt

    Telekom Wi-Fi Fon

    Mint speedportosnak tegnap megjött a levél. Kár volt erőltetni ezt az egészet, pláne ilyen elhamarkodottan és agresszívan. De helyettem, vagy velem együtt az előfizetők részben majd ítéletet mondanak az egész fölött. Nagyon rossz irányba tartunk ezekkel a stratégiákkal. Ez már az agresszív marketing kategóriában is vadhajtásnak minősül nálam.
  10. czt

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    1. A dsl login adatok megszerzése/jelszó átírasa. 2. Speedport Internet - Internet connection - Access data: Enable PPPoE Passthrough, Save Home network - Basic WLAN settings: wlan kikapcsolása. 3. Speedport lan1 - tplink wan összekötés. 4. Tplink pppoe beállítása az 1. adatokkal.
  11. czt

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    A speedport rakás hibájának megoldásában nem igazán tudok hinni. Ha voip van, a tp-linket kikapcsolt dhcp-vel access pointnak használva, lan portokon összekötve tenném a speedportra, azon kikapcsolva a wlan-t. Ha nincs voip, és működik ez rendesen a speedportnál , PPPoE Passthrough-val modemmé degradálva, mögötte ugyanúgy használnám a rootert mint korábban.
  12. czt

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    Ha van már telekom azonosító és jelszó, azzal belépve a t-home online ügyfélszolgálaton (elvileg talán már mindannyiunknak működik újra) módosíthatod a kapcsolódáshoz használt jelszót.
  13. czt

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    Fogadjunk, hogy egyik hiba sem lett kijavítva. :D (A+AAAA DNS rekord  baromság, root/root FTP public login, port forward és WLAN egy idő utáni ledöglése).
  14. czt

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    Kínos volt látni a logban, majd kipróbálva, hogy a root-ot (trivial passworddel) beengedi FTP(S)-en. Azt hiszem ennyit a public használatáról.
  15. czt

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    Az itteni esetből kiindulva (kisváros peremén van VDSL, központban lévő címekre csak ADSL-t mutat) nem zárható ki. Címmel (ha netalán müködne, az MT azonosító vagy elsődleges email belépéssel) érdemes lekérdezni milyen csomagokat mutat elérhetőnek t-home.hu.
×
×
  • Új...