Atesz

Tag
 • Tartalmak

  26
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Atesz a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 • Születésnap 1981-08-02

Profil megtekintések

441 profilmegtekintés
 1. Ez érdekes, mert nálam minden oké, de a város másik felén ugyan ez a probléma. Mi történt?
 2. Telekomnál nem jelzi nekem. *****nál igen. Igaz jelentősége nem sok, de jó tudni melyik hálón lóg a telefon. Látom más szolgáltatót a fórum cenzúráz, de attól még máshol ez működik itt mért nem?!
 3. Szerintem media szervert a szolgáltatói eszközről reménytelen futtatni. Próbáltam én is, de kellemetlen volt még a fileokat is rá menteni. Jelenleg egy kis Dell szervergépet használok erre a funkcióra, még netezni is lehet rajta kinn az ebédlő sarkárban. Senkit se zavar, mert ott nem alszik senki, de halk alig 30W fogyaszt. W10 fut rajta azon van a media server is arra szinkronizálnak az eszközök igy a fotokat is hamar el lehet érni ha szeretném, de általában filmnézésre van elérik az okos tv-k, xbox és persze a okostelefonok tabletek. Nekem inkább az okoz problémát, hogy maga a hálózat néha nehezen viseli a terhelést, de elviekben bírnia kellene! Ha érdekel ez a megoldás szívesen segítek.
 4. Most 6 napja megy már folyamatosan, de a hd tv csatornáknál néha kockásodás tapasztalható wifi eléggé labilis. okos tv-m nem is szeret fel csatlakozni mindig. Kapni fog egy restartot amint lesz egy kis tv szünet Mac cimet privátba küldök, jelszintek szerintem jók.
 5. A Sagemcom F@st3686 v2 is kap szoftverfrissítést ami orvosolja ezt a hibajelenséget amit írtam? Bár most 4 napja nem mertem újra indítani, nehogy megint folyamatosan frissüljön egy fél óráig.
 6. Nekem ugyan ez a jelenség van a FAST3686 v2 nél. Ha áramtalanítom, vagy csak magától újra indul többszöri szoftverfrissítést hajt végre. Szombaton egy fél óráig nem volt net... nagy nehezen állt vissza rendszer. Bosszantó. Sajnos 3-5 naponként muszáj vagyok újra indítani mert egyszerűen lelassul wi-fit is dobálja minden eszköz. Mehet az ima, hogy ne legyen szoftverfrissítés... Vicc. Hívtam a Telekomot, de erre nem tudtak magyarázatot adni.
 7. Nálam is most minden topikban a legfrissebb írás van elől. Így most franko!
 8. Nekem ilyenek a értékek, ez szerintem elég jó. -10 és +10 dBmV közt kell lenni de a legjobb a 0.0 érték.
 9. Mivel elég régi a be jegyzés lehet e már tudni, hogy mikor kerül terítékre a legújabb hozzászólás legyen elől beállítása? Frusztráló, hogy minden topik-ba át kell állítani. Kerestem a beállítás lehetőségét, de még nem találtam meg.
 10. Ilyen pocsék értékekkel én azonnal hívnám a 1414 et és jelenteném hibára!
 11. Sziasztok! Érdeklődnék, hogy van e tervben le cserélni ezt a fantasztikus eszközt a Telekomnak valamikor a közeljövőben?! Számos probléma van vele, többek közt nagyon gyenge Wifi és pár nap alatt képes úgy le lassulni, ha pingelem a válaszidő 30-500ms ig terjedő tartományban van holott helyi hálózatban a ping 1ms alatt szokott lenni. (A pingelés PC ről történik utp összeköttetéssel nem wifiről!) Ha újra indítom az eszközt akkor ez rendbe is jön, de pár nap és megint lassul a hálózat döglődik a rendszer. Elég sokan vagyunk a házban így persze megy a 3 STB az IPTV-hez meg pár számítógép, de gondolom másnál se 1 PC és 3 STB megy, nem beszélve a jó pár okostelefonról és tablet, laptop. A Wifi részt megoldottam egy másik routerről amit AP módban használok. Most teszt jelleggel ki kapcsoltam a wifit a Sagecom-on. Kíváncsi vagyok, hogy így tapasztalható lesz e a lassulás. Internet sebességgel nincs gond, IPTV is frankón működik, de mikor már ennyire be lassul a hálózat a számítógépek nem kimondottan szeretik.
 12. Tegnap du nekem is jó volt. Most is jónak tűnik. Valószínű ránéztek mi lehet a gond és orvosolták. Mármint a Twitch-ék.
 13. Most várhatunk, még a Twitch maga reagál a dologra és megkeresi a hibát. Alkalmazásban, weben lehet jelezni 1-1 streamnél ha akadozik. Érdemes használni!
 14. Sajnos semmi okosat nem lehet mondani, ha olyan streamert nézel aki partner, le tudod venni a minőséget alacsonyra ugy jól működik. Másik megoldás a VPN, de sajna az se megy kifogástalanul, mert 2.5-3GB felé már ledob ki kell lépni újra indítani a vpn klienst. Jeleztem a 1414 en, hiba jegyet nem látom a telekom fiókomba vagy más jellegű és azért, de gondoltam még arra hogy nem is irtak semmit. Twitteren kérdeztem, válasz a következő volt: Köszönjük a jelzésedet. A mihamarabbi megoldáson leszünk. Többetektől kaptunk üzenetet ez ügyben az elmúlt időszakban. Ezeket továbbítottunk illetékeseink felé. Már vizsgálják a jelenséget. Bízunk benne, hogy gyors megoldást fognak találni a problémára. Addig is köszönjük szépen a türelmedet. Elnézésedet kérjük a kellemetlenségért. ^Máté