Atesz

Tag
 • Tartalmak

  71
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

1 Követő

Atesz a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  2
  2

  Megoldóember

  Megoldóember vagyok, a fórum indulásától ennyi válaszom fogadták el megoldásként a fórumtagok

  50+
  50+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 • Születésnap 1981-08-02

Profil megtekintések

1.063 profilmegtekintés
 1. Ahogy elnézem ezt Fortnite-ról van szó. Kérdésem lenne nekem is, hogy kapcsolod be ezt, hogy ennyire részletes legyen az info a játékban?
 2. Szerintem a Telekom technikailag felkészült már a 4k-s tartalomra, de nem nagyon van TV aki sugároz ekkora felbontásban. Talán majd az ötkarikás játékok lesznek jövőre.
 3. Erre én is kíváncsi lennék, de semmi hír felőle. Gondolom a vírus ennek az indulását is kicsit eltolta későbbre.
 4. Ez majd engem is foglalkoztat, de gondolom későbbiekben többet fogunk megtudni majd. Mindenesetre várom a fejleményeket, jó lenne le váltani a boxot, de nem biztos hogy a tv-n futo szofvere jó lesz, főleg akinek nem okos tv-je van. Ott marad a box új szoftal azt majd kiderül. Nagy pénz van a televiziózásban az tuti.
 5. Valamiért nekem a Telekom szerverére mindig fals adatokat mér a speedtest, más szerverre teljesen jó. 300/20 Server: Magyar Telekom Plc. - Budapest (id = 2073) ISP: Magyar TelekomŰ Latency: 8.02 ms (2.34 ms jitter) Download: 136.27 Mbps (data used: 154.1 MB) Upload: 19.49 Mbps (data used: 11.0 MB) Packet Loss: 0.0% Result URL: https://www.speedtest.net/result/c/20ef7efa-aa1f-407f-bc6a-2c12ef89bc06
 6. A számítógéped Wifi-n keresztül csatlakozik a routerhez ami eléggé kiszámíthatatlan sebességű lehet. Wifi sebessége függ sok mindentől, milyen messze van, no meg mennyien lógnak rajta egyszerre. Sajnos a szolgáltatói eszköz nem bírja rendesen a terhelést, ezért nem árt ha többen is használják újra indítani akkor jó lesz a sebesség megint egy darabig, de mindig változó. Ha van lehetőség kábellel össze kötni a gépet és az eszközt akkor azzal stabilabb kapcsolat érhető el.
 7. Szia! Nézd meg a modem értékeket, hogy megfelelően csatlakozik e a hálózatra, no meg simán futtatnék egy pinget valami szerverre. index, origo, google stb Írd be futtatásba: cmd és utána következőt ping google.com -l 1500 -t és nézd mennyi csomagvesztésed van, a válaszidő egyforma e vagy ki ki ugró hamar ki ugrik a hiba.
 8. Nem tudom elég rég óta játszok Blizzard-os játékokkal, de nem hinném hogy az internetszolgáltatód korlátozná a kapcsolatot. Valami helyi probléma van ott. Twichnél sem itthon volt a gond. Blizznek se itthon vannak a szerverei. Ellenőrizd a kapcsolatod, csomagvesztés stb. hogy áll mert lehet hogy böngészni tudsz rendesen de az online játékok biza folyamatos kapcsolatot kérnek ott előfordulhat hogy felugrik az ms, vagy csak DC és kész.
 9. Chrome-t használok. Nem tudom van e rá hasonló addon. A sorrenddel nincs baj, mert azt meg jegyzi első post után ami rögzített valóban mindig az a legfrissebb lesz
 10. Nagyon hamar ki dob, szerintem még nincs egy óra se. Ami fura, hogy be pipálom a "emlékezzen rám" -ot.
 11. Na ez az, mezei telekomosoknak most nem igen lesz semmi, mivel nem a Telekom kezeli a FON-t.
 12. @Kalimera Persze én ezt értem, régen így működött. Viszont megpróbáltam felcsatlakozni ott nekem fizetős opciókat ajánlott a FON. Majd ki derül mi lesz, azért kíváncsi vagyok.
 13. Nálam is megjelent, kíváncsian várom hogy lesz e belőle valami jó. Bár szerintem ez majd annak lesz jó aki ezért is fizet
 14. Este mikor ezt tapasztalod, hivd a 1414 -et. Jelezd a hibát. Olyankor csinálnak vonali ellenőrzést és egyből látják a jel-szinteket. Orvosolni fogják a problémát valószínűleg helyszíni javítással.
 15. Jóba vagyok vele, de ma rossz napja volt, később már a régi rendszer volt aktív az fogadta a hívásom.