Shadowprince

Új tag
 • Tartalmak

  9
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Shadowprince a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag

Profil megtekintések

648 profilmegtekintés
 1. Sziasztok! Ma húztak kábelt (koax) a lakásba napközben, és hazaérve azt láttam, hogy a szemben lévő ház falán, ahonan jön a koax, a bekötődoboz leszakadt a ház faláról. A szolgáltatásban hibát ugyan nem okoz, de nem tűnik egy életbiztosításnak a dolog. Nincs kedvem hibára jelenteni, mert Vanda, meg nem is tudom, csinálnának-e valamit vele. Szerintetek?
 2. Szia! Nekem bridge módban volt a HGW egy ideig a Smartbox mellett, tökéletesen működött, aztán sajnos a telekomnál valaki rájött, hogy ezt így nem engedik, és visszakapcsoltak bridgeből, szóval elvileg működik.
 3. Szia, Jól sejted, a 3890 jár hozzá, és nem, én nem látom, hogy ki lehetne kapcsolni az IPv6-ot.
 4. Szia, nekem is van ilyen, hol gyakrabban, hol ritkán, de sajnos ha nem tartósan megy el a net, akkor semmit nem fognak vele csinálni. Én még a képet is csatoltam nekik.
 5. sagemcom

  Sziasztok, Valaki meg tudná mondani, hogy a HGW-n bizonyos darab (kb 25-30, nem számoltam meg) nyitott port felett miért nem lehet további portokat nyitni? Ha kitörlök egyet, akkor tudok nyitni újat, de egy mennyiség fölé nem enged. Előre is köszönöm a válaszokat.
 6. kábelnet

  A win7 óta a worgroupnak nincs jelentősége, ha van valami megosztva a hálózatban, azt megtalálja. Nem teljesen értem a fennakadásod okát.
 7. kábelnet

  A workgroupos a sima (windows) hálózati, egy hálózati "számítógépnek" fogja látni a géped.
 8. kábelnet

  DLNA, Samba, és FTP elérés van. Beállítható, hogy mit akarsz megosztani, és mit nem. Screenshot
 9. kábelnet

  A fast 3686 hgw usb portjára milyen fáljrendszerű meghajtókat lehet dugni? Csak fat32, vagy támogatott az ntfs is?