Brada20

Tag
 • Tartalmak

  54
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Brada20 a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 1. Az új sw betűméretét lehet vhol állítani? Annyira brutál nagyok, hogy már idegesítő. A műsorújság kinézete pedig szánalmas. Az a régiben sokkal jobb volt ( mind a kettő).
 2. A műsor újraindításához az ikon nem jelenik meg, de a balra gombbal vissza lehet tekerni. De a műsorújság oldal lapozása a ch +/- gombbal nem lehetséges. Ez azért szomorú.
 3. Más is tapasztalja, hogy az új sw nem engedi újraindítani az adásokat, pedig a régi most is engedi, és az appban is újra lehet indítani. Illetve csatorna váltáskor a Most műsoron sávot el lehet valahogyan tűntetni?
 4. Van esetleg új dátum?
 5. Szisztok. Lehet már tudni vmit, hogy mikor érkezik az új UI? A csatorna sorrend módosítás nagyon hiányzik.
 6. Sziasztok, tudnátok segíteni, hogy az android box távirányítójával, hogyan lehet a tv bemenetet váltani. Egyszerűen nem sikerült még rájönnöm.
 7. Korábban csomagtól függetlenül minden csatorna megjelent, max nem volt nézhető. Ez változott?
 8. Nálam se jelent meg.
 9. Közben úgy néz ki, sikerült megoldaniuk.
 10. A HBO és Cinemax csatornákon másnál is változott a kép mérete? Nálam minden csatornán kilód a képből a logó. Bejelentettem hibára de lezárták, hogy nincs hiba a rendszerben. (Bármilyen felbontást választok a helyzet ua.)
 11. Bejelentettem, majd kaptam egy választ, hogy a térerővel nincs gond. Meg jó, hogy nem is ezt írtam, mert az valóban rendben van. A gond a pinggel és sebességgel van. De a kék 4G ugyanezt produkálja. Tehát csak simán leráztak.
 12. A sebességből az látszik, hogy nem gigabittes a lan kapcsolat. Vagy a hálózati kártya nem tudja, vagy a kábel nem cat5 vagy jobb.
 13. Sziasztok. Van itt valaki aki tudna segíteni? Többször szoktam megfordulni tiszacsege településen, ahol korábban tökéletes volt a 4G hálózat sebessége. Most viszont hiába jó a térerő, a 4G-n a sebesség még az 1 mbits-et sem éri el. Korábban a település közepén volt egy torony, de mára egy antenna sincs rajta. Szerintetek mit lehetne tenni? Létezik, hogy sikerült elszámolniuk a cella méretét?
 14. Sziasztok, nincs hír az esetleges lakossági tesztelésről?
 15. Sziasztok. Ma életbe lépett az új csatorna kiosztás. Jól értem, hogy a korábbi Viasat Nature/ Hiatory HD-t váltotta a Nature HD? Mert a korábbi HD eltűnt és csak a Nature HD jelent meg.