disconnect

Tag
 • Tartalmak

  54
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

disconnect a fórumon

 • Rang
  Tudományos főtag
  10+
  10+

  Népszerű

  Népszerű vagyok, a fórum indulásától a kérdéseimre, válaszaimra ennyi elismerést kaptam a fórumtagoktól.

 1. Sajnos eddig kötelező volt, mert más nem volt, de december környékén ha minden jól alakul már lesz más
 2. De jó hogy nem jól alakultak a kedvezmények, mert bizony a román, nagyon gyors netet nagyon olcsón szolgáltató cég autói, és póznamászói napi vendégek már az utcában, és az egész környéken, így a hűségidő megújításának hiányában egyszerűbb lesz megválni a telekom szolgáltatásaitól
 3. Mindegy, láthatóan évek óta ugyan azt a mekkmester bandát bízzák meg, hiszen évek óta problémásan működik a weboldal, ahogy látom a telekom app is, és a modem firmwarek is katasztrofálisak, úgy hogy ugyan az a modem valahogy a *****-nél más firmware-el jól megy...
 4. Nem csak a wifi lassul be... szokásos telekomos minőségű szoftver az oka.
 5. Még most is egy ezressel drágább a 100 megás a netmánia L-nél, ahogy múlt héten is.
 6. Remélem így lesz, mert kéne a 10mbites feltöltés... bizony, nem elírás, a letöltés hidegen hagy, az már így is elég.
 7. Szóval kiderült a dolog, a lényeg az, hogy bár 2 másik telekomos szolgáltatás mellé az új 100 megás csomag ugyan annyiba kerül mint a régi 30 megás, és az új 50-es még olcsóbb is, de ez a magenta1-re nem vonatkozik... mert annál nem hogy ugyanannyi, vagy olcsóbb, hanem mindenképpen drágább.
 8. Tehát akkor a telefonos ügyfélszolgálaton sem tudják mi mennyi? Mert a linkelt táblázat szerint az új 50 megás netcsomagra váltva olcsóbbnak kéne lennie a havidíjnak, de az ügyfélszolgálatos szerint éppen drágább. És a 100mbitessel kéne pont ugyanannyinak lennie mint eddig a 30 megással. Ha én azt mondom, hogy nem érdekel mit mond, és szeretnék váltani a 100 megásra akkor mi lesz? Mert elvileg kb ugyan annyinak kéne lennie a váltás után a havidíjnak mint most, de mi van, ha mégsem, hiszen ez kb az első számlánál derül ki.
 9. Szóval látom, hogy új netcsomagok jöttek be a régiek helyett, és Magenta1-esként nézegettem mennyi az annyi. Jelenleg Mobil S-van 400 megányi nettel, Szuper Családi HD IPTV, és Netmánia L (30/5 mbit), meg Hoppá plusz IP telefon. Ennek az előfizetési díjai minden hónapban mások, pedig nincs semmi plusz szolgáltatás igénybe véve, mobilon a havidíjba foglalt időn belül telefonálok, az adatkeretet sem lépem túl, nincs tékázás, meg semmi ami túlmenne az előfizetés alap, "elvileg" keretein. Még is a magenta1 kedvezmény havonta változik párszáz forintot, és az internet előfizetés alap ára (még a kedvezmények nélkül) szintén mozog. Na de a legutóbbi számlát megnézve, látom, hogy a netmánia L alap ára 4707 forint/hó, míg az új 100mbites netcsomagra 4800 forintot ír a weboldal ha 2 másik telekomos szolgáltatás mellé megy. Még is, a ha megnyitom a magenta 1 kalkulátor, egy ezressel magasabb havidíj jön ki a 100 megás nettel, de még az 50 megással is drágább mint most a 30 megással, pedig lásd fent az alap árak összehasonlítását, kevesebb mint 100 forintnak kéne lennie a különbségnek. Hogy van ez? Az egész havonta változó kedvezmény rendszer is egészen átlálthatatlan, és nem tudni melyik ár mitől függ.
 10. kábelnet

  Na megint visszatérve erre, a sagemcomra való csere után, valahogy az a két "dzsunka" eszköz már nem problémázik a wifivel, hanem stabilan lógnak rajta, és majdnem átfogja a teljes 120 nm-et...
 11. Sagemcomon nincs még ipv6? Tegnap lett cserélve a cisco-ról, amin meg volt.
 12. kábelnet

  Hogy lehet a sagemcom kukaszökevényt resetelni? Már megvan.
 13. kábelnet

  Hát ezek szerint dzsunka a samsung, a mediatek, az intel is, de a cisco az nem :DD Papírfalon lehet átmenne nekem is, de attól még a szakadozása ott maradna ami akkor is törénik ha ráteszem a cisco hulladék tetejére az eszközöket, de nem történik ha azok egy kínai 2000 forintos AP-ra csatlakoznak... Hát ez így nem igaz. Nem sokat láthattál linuxot, se régen, se mostanában.
 14. kábelnet

  Nincs külső antennája, szóval bent nem lehet olyan nagyon nagy antennája. De a szakadozás sincs meg, ami a cisco modem mellett közvetlenül állva is megvan, és az biztos nem az antennától függ.
 15. kábelnet

  A gond az, hogy a cisco egy dzsunka hulladék, gyárilag sorozathibás wifivel. Nincs itt zavarás, meg rádiós túlterhelés, a környéken érzékelhető távolságban 2 másik wifi van, azok is épphogy érzékelhető távolságban. Az is mindegy, hogy milyen csatornán van. Mellesleg a kínai aliexpressről kb 2000 forintért vett wifi repeatert AP módban a modemre kötve stabil wifi van, mellesleg hosszabb távra is megy el, míg a ciscoé 2 tégla válaszfal+ házfalon már nem megy át.