Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Hang99

Tag
  • Tartalmak

    8
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Hang99 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Hang99

    sagemcom 5655 V2 router probléma

    Új fejlemény, hátha valakit érdekel: 1) az USB beállítása kicsit el van dugva 2) a "Configure DHCP..." menüt kell kinyitni 3) azon belül van egy "Media" fül, ahol be lehet kapcsolni DLNA-t és Filesharinget itt kicsit zavaros, mindenképp egy "Uj kotet" könyvtárral akar valamit kezdeni, valamint kiírja, hogy milyen "smb://sagemcom.ip/Uj kotet" címen lehet elérni a külső vinyót. 4) win10 hálózatfelderítése mutat egy DLNA médieeszközt (amíg az asszony nem enged a TVhez, nem tudom ellenőrizni, hogy láthatóe a tévének is), valamint egy egyéb eszközt - amire kattintva megnyit egy TWONKY nternetoldalt, amin aztán semmit nem tudok csinálni, de azt ugyanúgy, mint a "Media" fülön, ugyanis mintha valahol itt kellene állítgatni a Videó/Foto/Music könyvtárakat, de se egyik, se másik nem akar nekem működni.
  2. Hang99

    sagemcom 5655 V2 router probléma

    sütik törlése valóban visszahozta a sagemcom felületét. USB kérdésre valakinek válasza?
  3. Hang99

    sagemcom 5655 V2 router probléma

    a nálam is előjött a probléma, állítgattam volna a Sagemcom felületén a dolgokat, és bejött a hiba. 1) wifi működik, csak a sagemcomot nem érem el. 2) USB-t és wifi ssid-et akartam állítani, pl. a vendég háló nevét. 3) szöveg alapján mintha arra utalna, hogy csak korlátozott számú belépést fogad el adott felhasználótól/jelszótól, aminek még akár értelme is lehetne, hogy időben váltsd le a gyári jelszót ---- de akkor miért nem értesít előtte erről? 4) a hdd-t látja az USB-n de a felületen két zavaró felirat volt. az egyik szerint oszd meg a hálózaton a filejaidat - ok, ezt akarom a másik szerint a szerverfunkció le van tiltva - ezmiez??? nem mutat gombot, felületet, ahol ezt át lehetne állítani. ennek kísérletezgetése közben értem el a hibajelzést. 5) ötlet a hdd fileszerveres használatára?
  4. Hang99

    ZTE Speedport WPA2 törés

    heise.de elég komoly oldalnak tűnik, mégis szerintük egyszerűbb a routerek oldaláról megfogni, mint a mobil eszközökéről, különösen ha szolgáltatók által átadott eszközökról van szó, ilyen esetben a szolgáltató, aki többezer routert vett át, nagyobb hangsúllyal veheti rá a gyártót a frissítésre, és (mint jelen esetben is) a felhasználókat ismerve, nekik terítheti az updatelt szoftvert. adott eszközt a telekom képes központilag kezelni, akár az én hozzányúlásom nélkül frissíteni és újraindítani a routert.
  5. T. Topiclakók! Van-e hír nevezett készülék firmware frissítéséról, hogy a WPA2 törés elkerülhető legyen? Valahogy a magyar neten nincs sok szó arról, hogy ezt a készülékgyártóknak meg kellene oldaniuk. A telekom, mint szolgáltató, és a készülék forgalmazója sem ad erről információt.
  6. T. Topiclakók! Van egy Speedportom, nem vagyok vele boldog, mivel naponta többször elmegy a telefon és az internet is. Szépen látni, hogy a LEDek rajta a power kivételével kialszanak, majd szép lassan visszajönnek. Mi lehet az oka?
  7. Hang99

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    Kedves btz! Bocs, hogy láma kérdéssel jövök, de hol tudom az interface uptime-ot lekérdezni? Másrészt, ha illegális lenne, egyazon szolgáltató, egyazon eszközének upgradelése, a német szolgáltató oldalán rendelkezésre bocsátott firmware változattal, akkor ez azonnal hozná a különböző piacon, azonos néven más minőségű termék problematikát, amit most az élelmiszereknél nagyon nyom a kormány.
  8. Hang99

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    Kedves Fórumozók! Adott Routert kaptam új szerződésemhez. Két alap kérdésem van hozzá: 1) Másnál is lőfordul, hogy az Access/Internet/Telephony LED-ek elezdenek villogni, nincs internet, majd percen belül megjavul? Mi lehet az oka? 2) Német nyelvű (Telekom Deutschland) használati utasításában egyéb funkciók vannak leírva, amik a magyar menüben nem jönnek elő. Ott második VOIP szolgáltatót is megadhatok. Csak Firmware cserével tudom ezt elintézni, mennyire legális ez?
×
×
  • Új...