Hang99

Tag
 • Tartalmak

  8
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Hang99 a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Új fejlemény, hátha valakit érdekel: 1) az USB beállítása kicsit el van dugva 2) a "Configure DHCP..." menüt kell kinyitni 3) azon belül van egy "Media" fül, ahol be lehet kapcsolni DLNA-t és Filesharinget itt kicsit zavaros, mindenképp egy "Uj kotet" könyvtárral akar valamit kezdeni, valamint kiírja, hogy milyen "smb://sagemcom.ip/Uj kotet" címen lehet elérni a külső vinyót. 4) win10 hálózatfelderítése mutat egy DLNA médieeszközt (amíg az asszony nem enged a TVhez, nem tudom ellenőrizni, hogy láthatóe a tévének is), valamint egy egyéb eszközt - amire kattintva megnyit egy TWONKY nternetoldalt, amin aztán semmit nem tudok csinálni, de azt ugyanúgy, mint a "Media" fülön, ugyanis mintha valahol itt kellene állítgatni a Videó/Foto/Music könyvtárakat, de se egyik, se másik nem akar nekem működni.
 2. sütik törlése valóban visszahozta a sagemcom felületét. USB kérdésre valakinek válasza?
 3. a nálam is előjött a probléma, állítgattam volna a Sagemcom felületén a dolgokat, és bejött a hiba. 1) wifi működik, csak a sagemcomot nem érem el. 2) USB-t és wifi ssid-et akartam állítani, pl. a vendég háló nevét. 3) szöveg alapján mintha arra utalna, hogy csak korlátozott számú belépést fogad el adott felhasználótól/jelszótól, aminek még akár értelme is lehetne, hogy időben váltsd le a gyári jelszót ---- de akkor miért nem értesít előtte erről? 4) a hdd-t látja az USB-n de a felületen két zavaró felirat volt. az egyik szerint oszd meg a hálózaton a filejaidat - ok, ezt akarom a másik szerint a szerverfunkció le van tiltva - ezmiez??? nem mutat gombot, felületet, ahol ezt át lehetne állítani. ennek kísérletezgetése közben értem el a hibajelzést. 5) ötlet a hdd fileszerveres használatára?
 4. heise.de elég komoly oldalnak tűnik, mégis szerintük egyszerűbb a routerek oldaláról megfogni, mint a mobil eszközökéről, különösen ha szolgáltatók által átadott eszközökról van szó, ilyen esetben a szolgáltató, aki többezer routert vett át, nagyobb hangsúllyal veheti rá a gyártót a frissítésre, és (mint jelen esetben is) a felhasználókat ismerve, nekik terítheti az updatelt szoftvert. adott eszközt a telekom képes központilag kezelni, akár az én hozzányúlásom nélkül frissíteni és újraindítani a routert.
 5. T. Topiclakók! Van-e hír nevezett készülék firmware frissítéséról, hogy a WPA2 törés elkerülhető legyen? Valahogy a magyar neten nincs sok szó arról, hogy ezt a készülékgyártóknak meg kellene oldaniuk. A telekom, mint szolgáltató, és a készülék forgalmazója sem ad erről információt.
 6. T. Topiclakók! Van egy Speedportom, nem vagyok vele boldog, mivel naponta többször elmegy a telefon és az internet is. Szépen látni, hogy a LEDek rajta a power kivételével kialszanak, majd szép lassan visszajönnek. Mi lehet az oka?
 7. Kedves btz! Bocs, hogy láma kérdéssel jövök, de hol tudom az interface uptime-ot lekérdezni? Másrészt, ha illegális lenne, egyazon szolgáltató, egyazon eszközének upgradelése, a német szolgáltató oldalán rendelkezésre bocsátott firmware változattal, akkor ez azonnal hozná a különböző piacon, azonos néven más minőségű termék problematikát, amit most az élelmiszereknél nagyon nyom a kormány.
 8. Kedves Fórumozók! Adott Routert kaptam új szerződésemhez. Két alap kérdésem van hozzá: 1) Másnál is lőfordul, hogy az Access/Internet/Telephony LED-ek elezdenek villogni, nincs internet, majd percen belül megjavul? Mi lehet az oka? 2) Német nyelvű (Telekom Deutschland) használati utasításában egyéb funkciók vannak leírva, amik a magyar menüben nem jönnek elő. Ott második VOIP szolgáltatót is megadhatok. Csak Firmware cserével tudom ezt elintézni, mennyire legális ez?