Ugrás a tartalomhoz
  • 0

NapiNet csapda!


ntamas

Kérdés

Sziasztok!

Most lenne kedvem egy sort káromkodni, de úgy nem sikerülne megérteni miféle ***** koncepciók húzódnak meg e cég szolgáltatásmegrendelő és lemondó rendszerében.

Szóval a lényeg az, hogy megrendeltem még októberben egy 1 gigás NetPlusz L csomagot, ami november 4-én járt le és mivel nem akartam hogy újra vonják lemondtam a *111#-en, mert az online felületen NEM LEHET!

Majd november 5-én jött egy (valójában két összefűzött) SMS, idézem:

Tisztelt Ügyfelünk! Aktivàltuk NapiNet adatcsomagjàt. Egész nap zavartalanul internetezhet mobiljàval 195Ft egyszeri dìjért, 10 MB forgalomig. Tovàbbi informàciò: 1430 Üdvözlettel: Telekom

Köszönöm. Ki a fene kérte ezt? Mert én nem. Hol van az leírva, hogy ha lemondom a NetPlusz L csomagot, akkor utána joguk van automatikusan megrendelni nekem a NapiNetet? Jóváhagyásom nélkül aktiválhatnak bármit? Érdekes.

Mivel az online felületen ezt SEM lehet lemondani, és a mobilom is lemerült, áttettem a kártyát egy modembe, mert ott USSD kódokkal le lehet mondani. Hála jó istennek. Csak elfelejtettem, hogy a drága program automatikusan csatlakozik a netre, ezt már kikapcsoltam, természetesen egyből jött a következő SMS:

Tisztelt Ügyfelünk! A mai napon igénybe vette a NapiNet adatdìjcsomagot. Rendelkezésre àllò egyenlege 10 MB, amelyet ma 23:59:59-ig hasznàlhat fel, egyszeri dìj 195 Ft. Üdvözlettel: Telekom

Hát nagyon köszönöm Telekom. Valószínű ez volt az utolsó, hogy foglalkoztam veletek.

Ja és csak úgy megjegyezném, hogy:

6EO3rBm.png

aztán meg:
MZx91i9.png

Az meg, hogy díjmentes igazából csak játék a szavakkal. Akkor a neten is azt kéne írni, hogy 195 Ft/nap.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

5 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

De fel kell kapni. Full gáz. Mint mikor az étteremben vizezik az üdítőt. Ez a legalja. Nekem anyám mondta, hogy kapott ilyen SMS-t pedig ő nem aktivált semmit. Én nem tudom, melyik apró betűs részbe pakolták ezt vagy hogy oldották meg, hogy egyszer csak elkezdje ezt levonogatni. De ez nagyon gáz Telekom. Szégyelljétek magatok!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...