Ugrás a tartalomhoz
  • 0

saját szám megjelenítése a hívott fél telefonján


Majer Orsolya

Kérdés

Kaptam egy NAVON D504 smartphone, kétkártyás telefont. Van egy *****fonos, és egy telekomos kártyám.Sajnos pillanatnyilag, - sok próbálkozás árán - csak az egyik telefonszámot jelzi ki a hívott fél telefonján. Illetve, vagy az egyiket, vagy a másikat, mikor, attól függ melyiket sikerül beállítanom. Úgy még nem sikerült beállítanom, - nem is tudom,hol kell, - hogy mindkét telefonszámom láthatóvá váljon, akármelyekről is hívom

az ismerőseimet. Előre is köszönöm, ha segítetek  a problémám megoldásában!

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Majer Orsolya
téves írás
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

20 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 2

Hello @Majer Orsolya, én is azt javaslom, amit btz. pár trükk:

mielőtt belevágsz, ellenőrizd a számküldés tiltás beállításod. *#31# és hívás (mintha a kód egy telefonszám lenne). ha az jön vissza, hogy korlátozva, akkor a Té alkalmazásban vagy a Té honlapján kapcsold ki a tiltást

Domino kártyával pedig akkor tudsz majd bejelentkezni (a Té alkalmazásba és a honlapra is), ha van Domino jelszavad. ha még nincs, a 1777-en tudsz megadni egyet (talán a biztonsági szolgáltatásoknál van, pont a múltkor állítottam be a gyerkőcnek). azzal azért számolj, hogy a számküldés tiltás kikapcsolása nem biztos, hogy segít, mert a telóbeállítás felülírja azt (ha a teló tilt, hiába kapcsolgatod a Té központi beállítását, nem fogod küldeni a számod :()

ha semmi sem segít, akkor a végső mentsvár az, ha a *31# előtaggal hívod a számokat (hívás előtt bepötyögöd a telefonszám elé, vagy eleve így tárolod el a telefonkönyvedben). vigyázz, sms-re, mms-re ez a formátum nem jó

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

Nekem is két simes telóm van, androidos és pont ugyan így két sim van benne. A hívószám kijelzést mindkét telefon "fiókra" külön lehet állítani a "Telefon" nevű tárcsázó alkalmazásban a jobb felső sarokban van egy menü (három egymás alatti pont). Azt megnyomva megjelenik, hogy " Beállítások " ara rányomva van egy olyan rész, hogy "Telefonos fiókok" arra kattintva megjelenik mindkét szolgáltatói fiók, ott rákattintok, hogy "TelekomHU".  Azután " További beállítás" majd ott, hogy "Hívásazonosító". Ebben van 3 rádió gomb. Szolgáltatöi alapértelmezett, Szám küldése, számkükdés tiltása.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

zoli62, és btz ! Köszönöm szépen a válaszokat, tanácsokat! Zoli! Az én telefonom sajnos nincs ilyen lehetőség, amit ajánlottál. Amíg csak 1 kártya volt a telefonomban, a "beállítások, - hívásazonosító - telekom.hu - további beállítások -hívásazonosító- saját szám megjelenítésénél" tudtam beállítani a saját számom megjelenítését. Amióta belekerült a telefonomba a másik szolgáltató SIM kártyája, csak az a szám jelenik meg, a telekomos nem, és már nem is találom meg a fenti lehetőséget. Így csak az egyik számom jelenik meg a hívott fél telóján, ha telekomossal hívok "ismeretlen" hívó jelenik meg.

btz!  Nem kell, hogy a hívott fél egyszerre mindkét telefonszámomat lássa. Ha el vagyok mentve a telójában, vagy nem is,  akkor is kellene, hogy azt a telefonszámot lássa, amelyikről hívom, mivel a telefonom felajánlja a választási lehetőséget,  hogy melyik számról szeretnék hívni. Egyetlen gondom, hogy nem tudom beállítani a 30-as számom megjelenítését.  Az előző telefonomnál ez nagyon egyszerűen ment. Soha nem írt ki "ismeretlent", bármelyik SIM kártyáról hívtam.

Köszönöm szépen a válaszotokat! Üdvözlettel!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Köszönöm szépen! Igazán nagyon rendesek vagytok!!! :) Megnéztem: " A kimenő hívásazonosító nem korlátozott". Az alul írt "előtagot" alkalmazom a hívásoknál.

December 15.-én jártam egy Telekomos üzletben. Az ügyintéző felajánlotta, hogy "karácsonyi ajándékként" lehetőség van a "Dominó most" csomag igénylésére, kedvező percdíjakkal, január 31-ig. Kérem-e? Kértem. Arra gondolok, talán ezzel az átállítással tűnt el a Telekomos számom hívásazonosítója? Mert előtte még /Lepsénynél :) / megvolt! Holnap felhívom az üzletet.

Jelszavam szerintem nincs, vagy nem tudom. A lányom vette nekem ezt a kártyát.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1
18 órája, Majer Orsolya írta:

" A kimenő hívásazonosító nem korlátozott". Az alul írt "előtagot" alkalmazom a hívásoknál.

Hello @Majer Orsolya, akkor a kártyád küldené a számod, a telóbeállítás lesz a ludas (és ennek természetesen semmi köze a Domino mosthoz). azon kellene valahogyan változtatni, hogy ne kelljen folyamatosan a fenti gsm kódot pötyögnöd a telefonszámok elé. találtam egy ilyet, ezt próbáld még (nem pont ugyanerre a típusra, de ugyanígy kétkártyás Navonra):

Alkalmazások -> Telefon -> Beállítások -> Beszédhívás -> További beállítások ->

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1
18 órája, Majer Orsolya írta:

Jelszavam szerintem nincs, vagy nem tudom. A lányom vette nekem ezt a kártyát.

Domino kártyáknál alapból nincs jelszó, te tudsz megadni egyet a 1777-en, ahogyan fent írtam (a saját szám elküldés miatt nem kell, a Tés beállításod jó, pontosabban jelen esetben nem is számít milyen, ahogyan szintén fent írtam)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Sajnos a fenti lehetőséget nálam nem lehet alkalmazni. A "telefonon" túl, már nincs további beállítási lehetőség. A gsm kódot beírtam a sűrűn hívott 30-asok száma elé. Egyenlőre ennyi! Nem tudom mi az oka a problémámnak!? Új a telóm, de amíg csak a 30-as kártya volt benne, kijelezte a számomat. Ahogy bekerült a másik szolgáltató által üzemeltetett sim kártya, azóta nem működik, illetve csak azt a számot jelzi ki.  Azzal egy időben volt az átállás a Dominó most-ra is. Hát nem tudom mi lehet a gond!? Hívtam az irodát, de nem veszik fel a telefont.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...