hacsa Posztolva ekkor: 2017. január 3. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. január 3. Sziasztok! Huawei p8 lite telómat szeretném frissíteni, 5.1 verzióról6.0-ra,de sehogyan sem sikerül. A gyártó által kiadott frissítést letöltöttem,átmásoltam sd-re,de helyi frissítés menü alatt sem látja,belső tárhely alatti dload mappából sem, sd-ről sem,beléptem a teló szerviz menüjébe,onnan próbáltam sd kártyáról,de úgysem látja. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. január 3. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 3. Ez szolgáltatós készülék? Mert akkor nem biztos, hogy az a szoftver kell rá, amit a gyártó köztetlenül kiad. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 WHOAMI Posztolva: 2017. január 15. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 15. A dload mappában lévő update-et fel kell neki ismernie ha a hivatalos oldalról van és nem sérült a file, nincs tömörítve. Nem szükséges megvárni vele az OTA-t ami a Huawei hivatalos oldalán van és az adott készülékekhez van az hivatalos mindegy, hogy szolgáltatói vagy sem. Szolgáltatós is megeszi a globalt és fordítva is, valamint a garancia sem vész el mindegy melyik szoft van rajta amennyiben hivatalos. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. január 3. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 3. Neki is Telekomos készüléke volt Telekomos ROM-al? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. január 3. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 3. Ha nem sérült a file és ugyan annyi bit méretű, mint amiből másoltad, akkor nem valószínű, hogy a másolással van a gond Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 hacsa Posztolva: 2017. január 3. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 3. igen,telekomos. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 hacsa Posztolva: 2017. január 3. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 3. Igen,telekomos 1 órája, btz írta: Ez szolgáltatós készülék? Mert akkor nem biztos, hogy az a szoftver kell rá, amit a gyártó köztetlenül kiad. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2017. január 4. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 4. Sajnos meg kell várni, amíg a frissítésről megjön az értesítés. Egyébként gyári készülékeknél is hónapokig tartott. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 hacsa Posztolva: 2017. január 5. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 5. Akkor várunk. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 lion49 Posztolva: 2017. március 2. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. március 2. (szerkesztve) hacsa Szia Kinn van a C150B656 Telekomos 6.0. A dload mappának így kell kinéznie ahogy a képen van ha a belső tárhelyen is így. A letöltött csomagból csak az update.app kell. Ha kell olyan ami települ keres meg és elküldöm a linket. Ja és garancia is megmarad.. Szerkesztve ekkor: 2017. március 2. Szerkesztő: lion49 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2017. szeptember 19. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 19. Telefonodra nem jött értesítés a frissítésről? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 hacsa Posztolva: 2017. január 3. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 3. Azért kérdeztem rá,mert volt akinek sikerült frissíteni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 hacsa Posztolva: 2017. január 3. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 3. Aha. Lehet,hogy az SD kártyára másolásnál nem jó valami. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 bojti Posztolva: 2017. szeptember 19. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 19. Szervusz Honnét tudnám letölteni ezt az appot? Sajna nekem csak L21HUNC150B205 van rajta. (telekom, single sim, android 5.0.1) Ezt szeretném uppgradelni. Válaszodat előre is megköszönve. Üdvözlettel: Zsolt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 bojti Posztolva: 2017. szeptember 19. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 19. 1 eve erre varok, sajnos az ota nem jelez frissitest nem tudom miert. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 hacsa Posztolva: 2017. szeptember 19. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 19. A gyártó hivatalos weboldaláról. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 lion49 Posztolva: 2017. november 23. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 23. bojti Sikerült letöltened? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 hacsa Posztolva: 2017. november 23. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 23. Igen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 lion49 Posztolva: 2017. november 23. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 23. Oké rendben Köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 lion49 Posztolva: 2017. november 24. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 24. (szerkesztve) 15 órája, lion49 írta: Szia ne nekem holnap meg jön hívd fel és nézesd meg velük, hogy hogyan áll a dolog Sokáig Nekem is "Szállításra vár" volt Most Szállítás alatt van 09.23-kor átadták a GLS-nek.. Hiba lehetőség van de sajnos van amikor az ember még mellette nem is hozzáértőt fog ki. Töröltesd a szociális csomagot és tovább fog menni nekem már a dokumentumok is megjöttek. Mondjuk arra vártam én is, hogy itt legalább telekomos Super User válaszol de hát ahogy a frissítésekkel nincsenek tisztában úgy szerintem itt sok dologgal sincsenek tisztába. Szerkesztve ekkor: 2017. november 24. Szerkesztő: lion49 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
hacsa
Sziasztok!
Huawei p8 lite telómat szeretném frissíteni, 5.1 verzióról6.0-ra,de sehogyan sem sikerül.
A gyártó által kiadott frissítést letöltöttem,átmásoltam sd-re,de helyi frissítés menü alatt sem látja,belső tárhely alatti dload mappából sem,
sd-ről sem,beléptem a teló szerviz menüjébe,onnan próbáltam sd kártyáról,de úgysem látja.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
19 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.