Törölt_tag7412 Posztolva ekkor: 2017. január 8. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. január 8. Az lenne a kérdésem hogy mikor várható a frissítés az android 7. 0 ás verzió mert ahogy néztem a fórumokat legtöbb szolgáltató már kiadta egyedül a t-mobile nem Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 OldMike Posztolva: 2017. január 8. Megosztás Posztolva: 2017. január 8. 4 órája, FERENC32 írta: Az lenne a kérdésem hogy mikor várható a frissítés az android 7. 0 ás verzió mert ahogy néztem a fórumokat legtöbb szolgáltató már kiadta egyedül a t-mobile nem A Huawei 2017. első negyedévére ígért a Nougat frissítést. Még a független készülékekre sem jött ki, a szolgáltatósokra meg alapból valamivel később jöhet csak ki (szolgáltatói módosításokat a gyártónak még jóvá kell hagynia). Innen-onnan vannak már leszedhetők, de csak saját felelősségre. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 WHOAMI Posztolva: 2017. január 13. Megosztás Posztolva: 2017. január 13. Ekkor: 2017. 01. 10. at 9:37, FERENC32 írta: Ki tudom nyitni és vissza is tudom zárni csak nem tudom mire szolgál ez a funkció akart engedélyezni valami frissítés de nem engedélyezte gondolom valami rom frissítés A Bootloader-t úgy kell elképzelni mint PC-n a BIOS-t az inicializálja a rendszert induláskor. Ha zárt akkor csak a gyártó (OEM) által kiadott aláírással rendelkező frissítések települhetnek a készülékre amennyiben nyitott akkor bármilyen aláírást elfogad. A frissítések egyébként a Huawei oldalán megtalálhatók de még nem indult el a Nugát P9-re Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 WHOAMI Posztolva: 2017. január 13. Megosztás Posztolva: 2017. január 13. (szerkesztve) 4 perce, OldMike írta: Állítólag Németországban már van hivatalos: https://www.inside-handy.de/news/42749-huawei-p9-update-android-7-nougat-test A hivatalos oldalon még csak RollBack pack van fent így szvsz ez csak open beta (bár nem tudok németül) Bár ez egytegnapi tweet így lehet, hogy pont most indul Szerkesztve ekkor: 2017. január 13. Szerkesztő: Sensitivity Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 OldMike Posztolva: 2017. január 8. Megosztás Posztolva: 2017. január 8. Épp most, FERENC32 írta: koszi a valasz es honnan lehet leszedni a gyari telekomos frissítés ? Gyári még nincs sehol, azt a telefon fogja jelezni (OTA frissítésként), vagy a menüjében lehet lekérdezni. Általában az OTA hamarabb elérhető, mintsem hogy a gyártó vagy a Telekom honlapján megjelenne. A már letölthetők nem hivatalosak, leginkább a béta-tesztre kiadottak feltört és módosítgatott változatai. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 OldMike Posztolva: 2017. január 9. Megosztás Posztolva: 2017. január 9. 3 órája, FERENC32 írta: Nagyon szépen köszönöm a segítséged de nekem soha nem jelzi a frissítést a készülék Ez esetben érdemes 1-2 hetenként rákérdezni a frissítésre a Beállításokban. Javaslom még a Mobilaréna nevű honlapon a P9 fórumát: https://mobilarena.hu/tema/re_huawei_p9_9_pont_feketen-feheren/friss.html Nyilván lesz sok számodra érdektelen dolog, de amikor elérhetővé válik egy hivatalos frissítés, akkor eléggé felpörögnek. Azért a haladó dolgokban légy óvatos, mert ott meglehetősen jártas hozzászólók is vannak, én nem ugranék bele bonyolult dolgokba. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 OldMike Posztolva: 2017. január 9. Megosztás Posztolva: 2017. január 9. 2 perce, FERENC32 írta: Nagyon szépen köszönöm a segítséged Találtam egy programot ahol le lehet tölteni a frissítéseket minden verzióhoz beírom neked hátha tudok vele segíteni FirmwareFinder A Te döntésed hogy milyen FW-t teszel a telefonodra, én biztosan megvárom a Huawei hivatalos kiadását. Egy másik fórumon van aki már feltett nem hivatalos 7-es verziót, de írta, hogy nem minden működik, vagy nem jól. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 OldMike Posztolva: 2017. január 9. Megosztás Posztolva: 2017. január 9. (szerkesztve) 3 órája, FERENC32 írta: Én is megvárom a 7 verziót csak szerinted majd honnan lehet letölteni? Nekem ugyan a P9 Lite van, ez a B130 és a B150 verziót magától jelezte, a B160 esetében (már olvastam a fórumon hogy voltak akiknek már jelezte) én kérdeztem meg a telefontól hogy van-e frissítés. Volt és akartam frissíteni, letöltötte magától, telepített, optimalizált, újraindított és rendben volt. Ez az OTA frissítés, de ez bizonyára ismerős dolog. Tehát nem kellett a neten letöltést keresni, egyébként szerintem a Huawei honlapjára elég későn teszik ki. Én nem néztem ennek utána, de akár lehet valami olyan beállítás is a telefonon, hogy egyáltalán ne keressen frissítést (a tévémen van ilyen lehetőség, ezért gondolnék erre). Szerkesztve ekkor: 2017. január 9. Szerkesztő: OldMike Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag7054 Posztolva: 2017. február 23. Megosztás Posztolva: 2017. február 23. A Huawei azt mondta, hogy már folyamatban van a Telekomos P9 Nougat frissítése. Annyi infót találtam, hogy Németországban a Huawei már egy hete elindította a Nougat frissítést. Ha abból indulunk ki, hogy a független P9-re ott kb. két héttel előbb jött a Nougat, mint Magyarországon, akkor hamarosan nekünk is meg kellene kapni a Nougatot. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7412 Posztolva: 2017. január 9. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. január 9. Nagyon szépen köszönöm a segítséged Találtam egy programot ahol le lehet tölteni a frissítéseket minden verzióhoz beírom neked hátha tudok vele segíteni FirmwareFinder Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2017. január 13. Megosztás Posztolva: 2017. január 13. 3 perce, Sensitivity írta: A frissítések egyébként a Huawei oldalán megtalálhatók de még nem indult el a Nugát P9-re Állítólag Németországban már van hivatalos: https://www.inside-handy.de/news/42749-huawei-p9-update-android-7-nougat-test Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 WHOAMI Posztolva: 2017. január 26. Megosztás Posztolva: 2017. január 26. Ekkor: 1/20/2017 at 7:17, FERENC32 írta: Sziasztok jó reggelt lehet már esetleg tudni hogy mikor adják ki a Huawei p9 az Android 7.0? Mert nekem még csak4.1 van A 4.1 az EMUI verziója nem az Androidé. A napokban indult el az Android 7.0 és EMUI 5.0 frissítés a Telekomos P9-ekre! Innentől már csak türelem és rövidesen az Ön készüléke is megkapja. Célszerű ellenőrizni a beállításokból ,hogy van e frissítés. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7054 Posztolva: 2017. február 10. Megosztás Posztolva: 2017. február 10. (szerkesztve) Igen a firmware finder jelzi, de azt nem lehet telepíteni. A Mate 8 azért kapta meg, mert annak ellenére, hogy telekomos, azon C432 fut (ugyanígy C432 van a Mate 9-en és a P9 liten is). Szerkesztve ekkor: 2017. február 10. Szerkesztő: Ricsi nyelvhelyesség Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 WHOAMI Posztolva: 2017. február 11. Megosztás Posztolva: 2017. február 11. Ekkor: 2/2/2017 at 8:56, Aldhissla565 írta: Van infó arról, hogy mikor jön a frissítés? Mert úgy néz ki még nem indult el a frissítés. Egyrészt nem is kaptam, másrészt a firmwarefinder sem jelzi, hogy lenne C150-re az utolsó B183 frissítésnél újjabb Már elindult, türelem vagy pedig kézzel installálás szükséges innentől. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7054 Posztolva: 2017. február 13. Megosztás Posztolva: 2017. február 13. A kézzel installálással az a baj, hogy a Nougatot 3 gombossal nem lehet feltenni.. Csak úgy működik a dolog, ha valaki bootloadert nyit, majd áttér C432-re, azt felfrissíti B182-ig, és akkor OTA-n keresztül tudja frissíteni B360-ra. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7791 Posztolva: 2017. február 21. Megosztás Posztolva: 2017. február 21. (szerkesztve) Nekem sima P9-em van, de sehol egy frissítés... Szerkesztve ekkor: 2017. február 21. Szerkesztő: Marko Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7868 Posztolva: 2017. március 7. Megosztás Posztolva: 2017. március 7. Egyre több embertől hallom hogy megkapták már a Telekomos 7.0 frissítést!Igaz még én se kaptam, de remélhetőleg hamarosan elérhető lesz mindenki számára!!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7054 Posztolva: 2017. március 7. Megosztás Posztolva: 2017. március 7. Én is látom, folyamatosan nézem a Hicare-t, meg a frissítőt, de még sehol semmi. Amilyen szerencsém van, majd 1 hónap múlva megkapom... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2017. december 5. Megosztás Posztolva: 2017. december 5. 3 órája, Zsocaa1226 írta: sziasztok tud már valaki valamit a p9 lite frissitéséröL(adroid 7 )röl??meg neem mindi semmi es már egy csomo ismimnek megvan Ezzel is nézted? http://consumer.huawei.com/minisite/HiSuite_en/index.html Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2017. december 5. Megosztás Posztolva: 2017. december 5. (szerkesztve) 3 órája, Zsocaa1226 írta: sziasztok tud már valaki valamit a p9 lite frissitéséröL(adroid 7 )röl??meg neem mindi semmi es már egy csomo ismimnek megvan Szia! Abból hogy itt tetted fel a kérdést feltételezem, hogy Telekomos (SingleSIM) készüléked van. Már több mint egy negyedéve létezik a B381 jelű (7.0) FW ezekre a készülékekre. Próbáltad a Beállítások menü végén a Frissítéssel megnézni? Jelenleg ez a BUILD szám van nálad: VNS-L21C432B161? Amennyiben független (DualSIM) készüléked van, akkor az utolsó szám mindkét esetben 0. Szerkesztve ekkor: 2017. december 5. Szerkesztő: OldMike Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7412 Posztolva: 2017. január 8. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. január 8. koszi a valasz es honnan lehet leszedni a gyari telekomos frissítés ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7412 Posztolva: 2017. január 9. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. január 9. Nagyon szépen köszönöm a segítséged de nekem soha nem jelzi a frissítést a készülék Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7412 Posztolva: 2017. január 9. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. január 9. Én is megvárom a 7 verziót csak szerinted majd honnan lehet letölteni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7412 Posztolva: 2017. január 10. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. január 10. Miért jó ha nyitva van a Bootloader Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7412 Posztolva: 2017. január 10. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. január 10. (szerkesztve) Ki tudom nyitni és vissza is tudom zárni csak nem tudom mire szolgál ez a funkció akart engedélyezni valami frissítés de nem engedélyezte gondolom valami rom frissítés Szerkesztve ekkor: 2017. január 10. Szerkesztő: FERENC32 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7412 Posztolva: 2017. január 13. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. január 13. Lehet hogy tud magyarul kipróbálom köszönöm szépen a segítséget Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7412
Az lenne a kérdésem hogy mikor várható a frissítés az android 7. 0 ás verzió mert ahogy néztem a fórumokat legtöbb szolgáltató már kiadta egyedül a t-mobile nem
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
35 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.