Törölt_tag7412 Posztolva ekkor: 2017. január 8. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. január 8. Az lenne a kérdésem hogy mikor várható a frissítés az android 7. 0 ás verzió mert ahogy néztem a fórumokat legtöbb szolgáltató már kiadta egyedül a t-mobile nem Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7694 Posztolva: 2017. február 23. Megosztás Posztolva: 2017. február 23. Nekem is P9 van.De szégyen amit a Telekom művel.Már több jóval olcsóbb telefon is megkapta a frissítést.10 éve vagyok Telekomos de azon kell gondolkodnom hogy szolgáltatót válltok vagy pedig független telefont veszek.Ez pedig sajnálatos dolog. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag7054 Posztolva: 2017. február 23. Megosztás Posztolva: 2017. február 23. A Huawei azt mondta, hogy már folyamatban van a Telekomos P9 Nougat frissítése. Annyi infót találtam, hogy Németországban a Huawei már egy hete elindította a Nougat frissítést. Ha abból indulunk ki, hogy a független P9-re ott kb. két héttel előbb jött a Nougat, mint Magyarországon, akkor hamarosan nekünk is meg kellene kapni a Nougatot. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7694 Posztolva: 2017. február 25. Megosztás Posztolva: 2017. február 25. Már a Honor 7 frissítése is jön ami jóval öregebb készülék.Arról volt szó hogy a zászlós hajónak nevezett készülékek kapják meg először.Ezek szerint ez mégsem így van.Vagy csak a Telekom tökölődik.Úgy látszik itt már a normális előfizetők nem számítanak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7625 Posztolva: 2017. március 5. Megosztás Posztolva: 2017. március 5. Iszonyat gáz, hogy pl. a *****fonos P9-re márt kint van Magyarországon is a Nougat, de Telekomra semmi.... A német Telekomosokra már 1 hónapja kint van, ugyanaz a custrom.. mi a .... van már???? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7868 Posztolva: 2017. március 7. Megosztás Posztolva: 2017. március 7. Egyre több embertől hallom hogy megkapták már a Telekomos 7.0 frissítést!Igaz még én se kaptam, de remélhetőleg hamarosan elérhető lesz mindenki számára!!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7054 Posztolva: 2017. március 7. Megosztás Posztolva: 2017. március 7. Én is látom, folyamatosan nézem a Hicare-t, meg a frissítőt, de még sehol semmi. Amilyen szerencsém van, majd 1 hónap múlva megkapom... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7959 Posztolva: 2017. március 25. Megosztás Posztolva: 2017. március 25. Valaki tudn nekem segiteni a p9re huawei oldalrol felrakta elözö tulaj a b180at de igy nem jön ota a tmobiltol...volt hasonlo dolgom már p8lite esetében de ehhez nem talalok rollbacket meg eredeti telekomos otas frissitést. A p8lite simán ment azota jönnek a frissitések. Elöre is köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Zsocaa1226 Posztolva: 2017. december 5. Megosztás Posztolva: 2017. december 5. sziasztok tud már valaki valamit a p9 lite frissitéséröL(adroid 7 )röl??meg neem mindi semmi es már egy csomo ismimnek megvan Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2017. december 5. Megosztás Posztolva: 2017. december 5. 3 órája, Zsocaa1226 írta: sziasztok tud már valaki valamit a p9 lite frissitéséröL(adroid 7 )röl??meg neem mindi semmi es már egy csomo ismimnek megvan Ezzel is nézted? http://consumer.huawei.com/minisite/HiSuite_en/index.html Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2017. december 5. Megosztás Posztolva: 2017. december 5. (szerkesztve) 3 órája, Zsocaa1226 írta: sziasztok tud már valaki valamit a p9 lite frissitéséröL(adroid 7 )röl??meg neem mindi semmi es már egy csomo ismimnek megvan Szia! Abból hogy itt tetted fel a kérdést feltételezem, hogy Telekomos (SingleSIM) készüléked van. Már több mint egy negyedéve létezik a B381 jelű (7.0) FW ezekre a készülékekre. Próbáltad a Beállítások menü végén a Frissítéssel megnézni? Jelenleg ez a BUILD szám van nálad: VNS-L21C432B161? Amennyiben független (DualSIM) készüléked van, akkor az utolsó szám mindkét esetben 0. Szerkesztve ekkor: 2017. december 5. Szerkesztő: OldMike Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag7412
Az lenne a kérdésem hogy mikor várható a frissítés az android 7. 0 ás verzió mert ahogy néztem a fórumokat legtöbb szolgáltató már kiadta egyedül a t-mobile nem
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
35 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.