zoli62 Posztolva ekkor: 2017. január 12. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. január 12. (szerkesztve) http://www.telekom.hu/rolunk/sajtoszoba/sajtokozlemenyek/2016/februar_23_2 Lesz belőle nálunk valami? Szerkesztve ekkor: 2017. január 12. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 doky67 Posztolva: 2017. január 23. Megosztás Posztolva: 2017. január 23. Az elsők között jelentkeztem tesztre, azóta is használom. Eleinte voltak problémák, de ma már kifogástalan. Éppen ma írtam nekik a fészen, hogy mikor indul a szolgáltatás nálunk ezt a választ kaptam: Hey there XY! Thanks for your interest in immmr! We are currently just launched in Slovakia and are planning our U.K launch at the moment. We are rolling out more countries in the coming months so we will keep you updated on our plans for Hungary! Have a super Monday Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2017. január 24. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. január 24. 16 órája, doky67 írta: Igen és, hogy 2016 második felében, igaz VÁRHATÓAN Van még meghívóküldési lehetőség? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 doky67 Posztolva: 2017. január 24. Megosztás Posztolva: 2017. január 24. Ahogy írják itt-ott már nem kapnak meghívót már jó ideje. Hiába kérik. A szlovákoknál elindult, ahogy nekem írták a következő hónapokban elindul itt is élesben. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 urbanmale Posztolva: 2017. április 17. Megosztás Posztolva: 2017. április 17. úgy tűnik Íroszágban is elkezdődött a tesztelés, tehát egyre távolabb vagyunk attól, hogy nálunk az elsők közt indul el a szolgáltatás... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. április 17. Megosztás Posztolva: 2017. április 17. Sajnos már régen meghondolták magukat Magyarországot illetően. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 urbanmale Posztolva: 2017. április 18. Megosztás Posztolva: 2017. április 18. (szerkesztve) ...akkor lehet, hogy érdemes lenne azt a tavaly márciusi sajtóközleményt cáfolni, esetleg helyesbíteni, mert az a mai napig elérhető és sem a Deutsche Telekom AG, sem a Magyar Telekom nem adott ki azóta semmilyen a témához kapcsolódó közleményt, hogy a szolgáltatás mégsem úgy alakul, ahogyan azt terveztük. Szerkesztve ekkor: 2017. április 18. Szerkesztő: urbanmale Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 doky67 Posztolva: 2017. április 18. Megosztás Posztolva: 2017. április 18. Az igazságot Ők tudják. Egy biztos én az eleje óta tesztelő vagyok, egy ideje nem korlátlan hanem 250 perc/hó/világ. Amikor rákérdezek: hamarosan, konkrétumot nem tudnak - indul magyarországon is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. április 18. Megosztás Posztolva: 2017. április 18. @doky67 Lehet még jelentkezni illetve iPhone mennyire játszik vagy nincs megkötés? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 doky67 Posztolva: 2017. április 18. Megosztás Posztolva: 2017. április 18. Itt előzőekben azt írták, h már nem, de próbáljad meg. https://web.immmr.com/ Iphone-on használom én is. S mára már megegyezik a normál hívás minőségével. Facebook: https://www.facebook.com/immmr/?fref=ts Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2017. április 18. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. április 18. 1 órája, anonymus írta: @doky67 Lehet még jelentkezni illetve iPhone mennyire játszik vagy nincs megkötés? Még tavaly jelentkeztem bétatesztelőnek, de válasz nem jött... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2017. január 12. Megosztás Posztolva: 2017. január 12. Szlovák IP-vel elvileg letölthető a Playről, de még nem próbáltam. Kéne nézni valami szlovák proxyt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2017. január 12. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. január 12. Zért béta tesztre még mindig nem kaptam meghívót. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2017. január 12. Megosztás Posztolva: 2017. január 12. (szerkesztve) Sajnos én sem pedig több telegonszámmal és mailcímmel jelentkeztem, de semmi visszajelzés. Szerkesztve ekkor: 2017. január 12. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2017. január 23. Megosztás Posztolva: 2017. január 23. Pedig arról volt szó, hogy mi leszünk a elsők között. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 doky67 Posztolva: 2017. január 23. Megosztás Posztolva: 2017. január 23. Igen és, hogy 2016 második felében, igaz VÁRHATÓAN Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2017. január 23. Megosztás Posztolva: 2017. január 23. (szerkesztve) Mostmár max 17 második fele esedékes Szerkesztve ekkor: 2017. január 23. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 doky67 Posztolva: 2017. január 30. Megosztás Posztolva: 2017. január 30. Szerintetek mekkora adatforgalmat fog "kajálni" az IMMMR mondjuk 60 perc alatt? Gondolom hang kodektől függ? De kb úgy mégis? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2017. január 30. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. január 30. Úgy becsülöm, hogy nagyságrendileg <= 1 MB percenként. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 doky67 Posztolva: 2017. január 30. Megosztás Posztolva: 2017. január 30. https://www.tarifaexpert.hu/blog/voip-ingyen-telefonalni-mobilodrol-lerantjuk-leplet-errol-tevedesrol/ Ennyivel többet enne mint az itt felsoroltak? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 doky67 Posztolva: 2017. április 18. Megosztás Posztolva: 2017. április 18. Javasolnám, hogy fészen írjatok privát üzenetet a teszteléssel kapcsolatban. Általában 1 napon belül válaszolni szoktak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 urbanmale Posztolva: 2017. április 18. Megosztás Posztolva: 2017. április 18. 1 órája, doky67 írta: Itt előzőekben azt írták, h már nem, de próbáljad meg. https://web.immmr.com/ Iphone-on használom én is. S mára már megegyezik a normál hívás minőségével. Facebook: https://www.facebook.com/immmr/?fref=ts akkor egyelőre türelmesen várok, hátha történik valami csoda, mert többek között ezeknek a szolgáltatásoknak a lehetősége miatt tértem vissza a vodától... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 doky67 Posztolva: 2017. április 18. Megosztás Posztolva: 2017. április 18. Az "itt-et" úgy értem, hogy itt a fórumon (nem az immmr honlapján) írták, h nem kaptak választ a bétára jelentkezéskor Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2017. április 19. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. április 19. (szerkesztve) Immmr Facebook oldaláról válasz: Hey Zoltan, thanks for contacting us! Unfortunately at the moment our closed beta is only available to Telekom employees. Please stay tuned and we will update our beta testing list shortly. Best regards, Annie. Szerkesztve ekkor: 2017. április 19. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
zoli62
http://www.telekom.hu/rolunk/sajtoszoba/sajtokozlemenyek/2016/februar_23_2 Lesz belőle nálunk valami?
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: zoli62Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
23 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.