AlcohollicA Hun Posztolva ekkor: 2017. február 6. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. február 6. Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy egyik napról a másikra a router beállításoknál a NAT type Opnen-ről átváltott Moderetre. Próbáltam visszaállítani Openre, de nem sikerült. Úgy hallottam ezt nem is fogom tudni állítani, mert alapból ilyen a szolgáltatás a központból. Erről esetleg valaki tud valamit? Válaszokat előre is köszönöm! Üdv: Zsolt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. február 12. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 12. Csinálj egy port forwardot arra a portra, amire az xbox one-nak szüksége van. Választ nem adtál még a fenti kérdésre. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. február 6. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 6. Szia Zsolt! Milyen hálózaton veszed igénybe a szolgáltatást? ads/vdsl/koax/optika? Ha adsl/vdsl akkor lehet natolva lettél, kérheted a nat@telekom.hu email címen a publikus IP címed vissza állítását, az email tartalmazza az MT azonosítódat is. Ha mégsem erről lenne szó akkor a többi SUP biztos segíteni fog! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Djrush Posztolva: 2017. február 6. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 6. Szia Még ha a 1412 felhívod, ott is ki tudod kapcsoltatni a NAT-ot. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 AlcohollicA Hun Posztolva: 2017. február 6. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 6. Az a probléma nekem még nincs az 1000 Megas netem, majd csak pár hónap múlva jár le a hűségidőm a régire, ami adsl 1/20-as internet. De mondom egyik napról a másikra ez lett és bármit próbálok nem megy. Köszönöm a segítséget/gyors válaszokat holnap, akkor ezekkel is megpróbálkozom! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. február 6. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 6. (szerkesztve) Üdv @AlcohollicA Hun Milyen routert használsz? Készíts egy képernyőmentést a látottakról. Nyiss meg egy dos parancssort (cmd) és írd be, hogy tracert bix.hu és írd be ide a listát amit kiírt (vagy ezt is képernyömentés formájában rakd be). Okoz ez amúgy bármi problémát nálad programok használata során? Szerkesztve ekkor: 2017. február 6. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 AlcohollicA Hun Posztolva: 2017. február 11. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 11. Sziasztok! Úgy néz ki a dolog nem tudom megoldani a problémámat. NAT Type: Moderate még mindig. Hiába telefonáltam be, hogy publikus legyen az IP címem PC-n, Xbox One-on is ezt mérem. Mit tegyek még? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 AlcohollicA Hun Posztolva: 2017. február 12. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 12. Üdv: btz "Készíts egy képernyőmentést a látottakról. Nyiss meg egy dos parancssort (cmd) és írd be, hogy tracert bix.hu és írd be ide a listát amit kiírt (vagy ezt is képernyömentés formájában rakd be)." Most lehet hülyének nézel, de nem tudom hogyan kell hirtelen DOS parancsot behozni, de azt hiszem esc hosszan kell nyomnom. Ennek mi értelem lenne különben? Port Forward ja hát lehet ott van a gond. Ki kell azt is próbálnom hátha ott a gond. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. február 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 13. Start menü keresőjébe beírod CMD. Akkor feldobja találatként és jobb gombbal rányomsz és kiválasztod a legördülő menüből a "Futtatás rendszergazdaként" parancsot. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 AlcohollicA Hun Posztolva: 2017. február 13. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 13. Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek, aki írt nekem! Sikerült tegnap Open-re tenni a NAT-ot Xbox-on. Portokat valószínű rosszul írtam be, az volt a gond. Természetesen routert, modemet újraindítottam hozzá, és sikeres volt a próbálkozás. Remélem nem fog későbbiekben elállítódni, mert akkor megint küzdhetek vele... Üdv: Zsolt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 AlcohollicA Hun Posztolva: 2017. február 14. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 14. @btz Ezt írja ki különben. Microsoft Windows [Version 10.0.14393] (c) 2016 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva C:\Users\Zsolt>tracert bix.hu Tracing route to bix.hu [193.239.149.210] over a maximum of 30 hops: 1 * 2012 ms 2 ms unknown [192.168.1.1] 2 26 ms 24 ms 24 ms lo1.bsr0-ferenc.net.telekom.hu [145.236.238.163] 3 26 ms 26 ms 26 ms 81.183.3.144 4 26 ms 25 ms 26 ms 81.183.3.145 5 * * 26 ms 81.183.2.165 6 26 ms 25 ms 25 ms deninet.iszt.hu [217.113.61.234] 7 38 ms 33 ms 24 ms bix.hu [193.239.149.210] Trace complete. C:\Users\Zsolt> Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2017. február 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 13. @AlcohollicA Hun ahogy @anonymus is írta. Ahhoz kellett volna, hogy megállapítható legyen, hogy van e szolgáltatói NAT. (Ezzel ugyanis megállapítható, hogy van e NAT, annélkül, hogy be kéne lépni a HGW/ONT felületére). De ezesetben már felesleges, mert azzal, hogy sikerült portot nyintni portforwardel, is kiderült, hogy nincs. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2017. február 14. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 14. @AlcohollicA Hun Köszi. Itt szemmel láthatóan nincs NAT, mint írtam ez a portnyitás sikerességéből is kiderült! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kalo Posztolva: 2018. január 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 11. Sim gyorsitós Huawei HA35 router sajnos csak nanatolt ip-vel megy.... Létezik, ismertek-e valami trükköt, bármit amivel a natolt ip dyndns-re alkalmas... ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
AlcohollicA Hun
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy egyik napról a másikra a router beállításoknál a NAT type Opnen-ről átváltott Moderetre.
Próbáltam visszaállítani Openre, de nem sikerült. Úgy hallottam ezt nem is fogom tudni állítani, mert alapból ilyen a szolgáltatás a központból.
Erről esetleg valaki tud valamit?
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv: Zsolt
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
13 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.