Törölt_tag8452 Posztolva ekkor: 2017. május 25. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. május 25. Sziasztok, Be szeretnék lépni a modembe, de a hátán lévő user/passw - el nem megy. Honnan tudom meg mi a jelszó és a password? Illetve ha resetelem, akkor automatikusan csatlakozik a Telecomhoz? Nem kell kihívnom senkit? Köszi Balázs Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. május 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. május 25. Ha resteled a ppoe nevet és jelszót szerintem elfelejti. Ha a hàtulján lévő user pass nem jó akkor bajba vagy mert csak a reset marad. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2019. március 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. március 16. 3 órája, zolchi írta: Sziasztok ! Az optikai csatlakozót hogyan tudom kihúzni a modem aljából? Kábelcsatornába akarom fűzni az optikát, ezért kellene kihúznom. Zöld-fekete csatlakozó. Meg fogod a csatlakozót a hüvelyk és a mutató ujjaddal. Ott ahol olyan téglatest alaku még, meg recés. Elkezded húzni és kijön, kárt nem tudsz benne tenni ha ott húzod. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2019. március 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. március 10. @sandorne Amennyiben tudod a pppoe felhasználónevet és jelszót, akkor tudod resetelni és visszaírni bele. Ha nem, akkor ez a reseteléssel törődik és nem fogod tudni használni az internetet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2019. március 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. március 10. @sandorne Tulajdonképpen ezzel azonosítod magad a hálózaton, ha ez nincs beleírva az eszközbe, akkor nem tud felcsatlakozni az internetre. Ha reseteled ezt a típust, akkor elfelejti ezeket az adatokat és nem fogod tudni használni az internetet. Ha van IPTV , az menni fog, mert az nem a PPPOE-vel csatlakozik. Természetesen van lehetőség a PPPOE adatok megváltoztatására online felületen ingyenes, telefonon fizetős és azt hiszem személyesen is az. Ha nem változtattad meg az adminisztrátori felület jelszavát akkor annak még a gyári állapotban kell lennie. Több dolgot is kipróbálhatsz: - Böngésző sütik törlése - Ellenőrzés másik böngészővel - A digitális elosztó újraindítása. Ha ezek egyike sem segít, akkor javaslom legelsőkörben tudakold meg a PPPOE felhasználói jelszavad, majd reseteld az eszközt és írd vissza bele a PPPOE adatokat az alábbi felületen: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2019. március 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. március 10. @sandorne Szivesen. Ha gyakran elfelejted a jelszavaid, javaslom jegyzeteld őket fel valahová. Javaslom, hogy mind a WIFI, mind az adminfelület 3playes felhasználónév és jelszópárosa, mind a PPPOE felhasználónév és jelszópáros legyen meg valahol, ezzel mindig visszatudod állítani a megfelelő internet kapcsolatot, akár egy reset után is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 sandorne Posztolva: 2019. március 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. március 10. (szerkesztve) Azt tettem, köszönöm szépen, felirkáltam. A Xiaomi telefonnál a micloud-van a biztonsági mentés, ha stabilról béta rom-ra frissítünk, kéri a WIFI jelszót, de van, hogy nem ad hozzá billentyűzetet, nem lehet továbblépni, csak ha törlöm a WIFI jelszót. Ezért fontos, hogy tudjam ideiglenesre törölni a jelszót, majd vissza. De most már nem lesz gond. Szerkesztve ekkor: 2019. március 10. Szerkesztő: sandorne Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 sandorne Posztolva: 2019. március 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. március 10. (szerkesztve) Sziasztok! A routerben gyenge jelszó volt beállítva, ezért a leírtak szerint beléptem és a leírások alapján módosítottam a WIFI jelszavamat. El is fogadta, most már azt is használom. Szükségem lett volna a WIFI jelszó törlésére, ezért megpróbáltam belépni, az előzőhöz hasonlóan a 3play és a hátlapon lévő jelszóval nem enged belépni. Ha resetelnék az mit fog okozni, töröl mindent és csak a szerelő tudja beállítani? Vagy van megoldás, hogy én is betudom állítani? HG8245H Köszönettel Szerkesztve ekkor: 2019. március 10. Szerkesztő: sandorne Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 sandorne Posztolva: 2019. március 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. március 10. Elnézést a tudatlanságomért, mi az a pppoe , én csak a WIFI jelszót tudom, amit én állítottam be, máson nem változtattam. Elsőre a beállítási felületre a 3play és a hátlapon lévővel jelszóval beengedett, most pedig már nem tudom milyen ok miatt nem enged be. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 sandorne Posztolva: 2019. március 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. március 10. Értem, nagyon szépen köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 sandorne Posztolva: 2019. március 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. március 10. Köszi, zseni vagy. Másik böngészőben mentve volt a jelszó, azzal simán beengedett. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zolchi Posztolva: 2019. március 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. március 16. Sziasztok ! Az optikai csatlakozót hogyan tudom kihúzni a modem aljából? Kábelcsatornába akarom fűzni az optikát, ezért kellene kihúznom. Zöld-fekete csatlakozó. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 sandorne Posztolva: 2019. március 22. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. március 22. (szerkesztve) Sziasztok! Köszönöm, de a kérdésem tárgytalan lett. Időközben rájöttem a dologra és megoldódott a problémán. Bocsi. Szerkesztve ekkor: 2019. március 22. Szerkesztő: sandorne Megoldódott. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2019. március 22. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. március 22. Üdv @sandorne Hs nem történt jelszóváltoztatás a gyári állapotokhoz képest, akkor az eszközre ragasztott matricán megtalálhatod az adminfelület jelszavát. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2019. március 22. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. március 22. Szívesen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 sandorne Posztolva: 2019. március 22. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. március 22. Köszönöm btz! Jó éjszakát! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Padrino1 Posztolva: 2017. szeptember 23. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 23. Sziasztok, hasonló témában: elfelejtettem a jelszót, reset után sem enged be a címkén feltüntetett jelszóval. Valami történik ugyan a reset után, mert pl. a kikapcsolt wifi elindul, de az IP és a jelszó nem törlődik. Van erre ötlet, esetleg nem jól resetelem (reset gomb benyomása pár másodpercig - a power LED kivételével kialszik minden rövid időre)? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 sandorne Posztolva: 2019. március 22. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. március 22. Üdv! Meg van köszi és most már beállítottam egy saját jelszót, amit fejből is tudok, de fel is írtam, és amit nem fogok elfelejteni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag8452
Sziasztok,
Be szeretnék lépni a modembe, de a hátán lévő user/passw - el nem megy. Honnan tudom meg mi a jelszó és a password?
Illetve ha resetelem, akkor automatikusan csatlakozik a Telecomhoz? Nem kell kihívnom senkit?
Köszi
Balázs
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
17 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.