Kalimera Posztolva ekkor: 2017. június 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. június 6. Most ez komoly, hogy évente egyeztetni kell az adatokat? A számom közel 20 éves, a telefonom is legalább 5. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. június 6. Megosztás Posztolva: 2017. június 6. @Kalimera Igen. NMHH rendelet írja elő a szolgáltatóknak. Egy kis olvasmány Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. június 6. Megosztás Posztolva: 2017. június 6. 23 perce, Kalimera írta: Most ez komoly, hogy évente egyeztetni kell az adatokat? A számom közel 20 éves, a telefonom is legalább 5. Igen. Törvényi előírás! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2017. június 7. Megosztás Posztolva: 2017. június 7. Hello @Nótár Rozália, hol akadsz el? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag8614 Posztolva: 2017. június 8. Megosztás Posztolva: 2017. június 8. Nekem például nem is engedi a regisztrálást, már kétszer is próbálkoztam. Köszönöm érdeklődésedet már sikerült. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8614 Posztolva: 2017. június 7. Megosztás Posztolva: 2017. június 7. Nekem például nem is engedi a regisztrálást, már kétszer is próbálkoztam. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Kalimera
Most ez komoly, hogy évente egyeztetni kell az adatokat?
A számom közel 20 éves, a telefonom is legalább 5.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.