Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Apple 6+ rendelés


orrof

Kérdés

Miért nem kaphatok tájékoztatást a már 2014.11.05-én megrendelt Apple6+ telefon szállításí időpontjáról???

Ha érdeklődöm T ponton---nincs raktárkészlet--az egész világon hiánycikk  a válasz,mely szerintem szimpla füllentés!

Azt tapasztalom,hogy például Ausztriában  a megrendeléstől számítva 3 napon belűl megkapja a megrendelő???

Svájcban azonnal kapható!

Németországban azonnal kapható!

Dubai retéren azonnal kapható--sajnos nem volt időm vásárolni!

Magyarország tehát egy másik globuszon található,vagy direkt nem szállítanak ide???!!!

A Magyar Telekom miért nem lép fel a helyi előfizetői érdekében határozottabban--talán nem is érdekli a partnere igénye!!!!?? LEHET!!!

Az a tapasztalatom,hogy bizony a Telekom drágább szolgáltatásokat , és elég szűkkörű szolgáltatásait még az előfizetőivel való nemtörődömsével is tetézi!!

Vajon miért nem tudom már végre 5 hét után sem megkapni a megrendelt készüléket????

Meddig kell még várnom---nem értelmetlen célból akarom megvásárolni a készüléket---nagyon sokat tudd segítení a munkámban--HA LENNE ÉS A TELEKOM NEM LENNE ILYEN TEHETETLEN!!!

Mi az oka hogy nem lehet normális és elvárhatóan reális információt kapni Önöktöl????

Nem értem,hogy egy ilyen cég miért ilyen szervezetlen,hogy nincs információjuk megrendelésekről és azok teljesüléséről!  NEMTÖRŐDÖMSÉG--LEÍRT MAGYAR ELŐFIZETŐK AKIK MINDENBEN UTOLSÓK!!???

CSALÓDÁS !

Kapok majd válasz vajon---nem tudom---de készüléket szeretnék mihamarabb--holnap is jó lesz!!!

MIKOR LESZ VÉGRE APPLE 6+ TELEFONOM MEGRENDELÉSEM SZERINT---VÁROM A VÁLASZUKAT!!

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

8 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

A Gondolatbörze nem hivatalos ügyfélszolgálati csatorna,igy hivatalos választ sajnos nem kapsz.

 

Magyarország nem nagy piac,így ide jóval kevesebbet importálnak. Tavaly is hasonló volt a helyzet,akkor sem lehetett kapni minden színben és méretben,ez inkább az Apple sara mint sem a Telekomé. Apple-en múlik,hogy tud -e, akar -e nagy készletet biztosítani mindegyik modellből vagy sem.

 

Webshopban

Apple iPhone 6 Plus 16 GB van minden színben.

Apple iPhone 6 Plus 64GB ezüst szintén van.

Apple iPhone 6 Plus 128GB ezüst színben van.

 

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Szia nem semmi ez a sztori! 2014. november 5. elég rég volt, miért vártál 6 hetet ezzel? Azóta bejelentetted ezt a gondodat a T-nek is, tudnak erről? Ha nem, akkor szerintem mielőbb írj nekik, hogy tudjanak Neked segíteni. Főleg, hogy jönnek az ünnepek, mindenki szeretne vásárolni.....Ez egy fórum, itt nem tud a szolgáltató utánanézni a történteknek, csak, ha hivatalos úton keresed őket.

 

Mert ha sikeres volt a rendelésed, akkor annak van egy sorszáma is, (ezt akkor írja ki neked az oldal, ha véglegesítetted a rendelést). Az új előfizetéseknél 1-2 napon belül felhívnak, és egyeztetnek veled, de ha Domino csomagban rendelted az Apple telót, vagy meglévő számhoz, akkor csak szállítják, nem keresnek telefonon. Biztos neked is tudnak segíteni, csak írj nekik közvetlen címre is.

 

Ha megkapják a leveledet, válaszolni fognak rá, sőt, tuti segítenek neked abban, hogyan juthasz gyorsan ehhez a telefonhoz!

 

Szerintem a szolgáltatónak is érdeke minél több telefont eladni, főleg, ha van rá kereslet! Mások dicsérik az Apple 6 Plus-t, itt a fórumon is. Szóval szerintem jó választás, csak menj utána a dolognak, hogy mielőbb a Tied legyen.

 

Ránéztem én is a T honlapjára most, az Apple 6 Plus 16 és 64 GB-os üzletben is átvehető, meg házhozszállítással is, a 128 GB-osat házhoz kérheted 1-2 napos határidővel. Tehát itt is van minden, mi szem-szájnak ingere, a kiszállítási módokban is válogathatsz! Ne add fel, keresd őket, és érkezik majd a válasz is.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Nem értem, több mint egy hónapja vársz a telefonra? :smileyfrustrated:

Milyen modellt rendeltél, ami ennyire hiánycikk?

 

Egy közeli ismerősőm nem egész 1 hete rendelt (i6+, gold, 16GB), át is vette meg minden, ment gyorsan, igaz ebből a kiépítésből van online is (kiszállítós) meg üzletben átvevős megoldás is...

 

Egyébként meg osztom hozzászólását, bazira pici piac vagyunk az almának, szóval ha hiánycikk valami, az azért is van mert nagy rá az igény, illetve hogy ide nem tolnak olyan übersokat.

Németben laknak 40-50 millióan talán, itt meg 10 millió sem, gazdaságilag meg még nagyobb a különbség...

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Ugyanez a problémám, bár én már hivatalos panaszt is tettem, mikor az okt 24-i megrendelést november 5-én rögzítették, akkor szállítási időnek elfogadtam a december 8-át (!!!) Majd mikor dec 8-án rákérdezek, ember azt mondja, leghamarabb dec 29..... mondom elmentek ******.

******, hogy ez kinek a hibája, abszolut nem érdekel. Írtam a német vezetőségnek, hogy mi megy itt. Kint voltam november végén Londonban, ott már minden rendeléskorlátozás megszűnt, annyit veszel, amennyit akarsz.

November 5-től él az új csomagom 2 év hűséggel. Azt mondják az ott dolgozók titokban, hogy ezért nem fognak elengedni, mert köt a hűség. Csakhogy én mikor kötöttem, ehhez szóban (a szerződéskötés telefonon zajlott) feltételként szabtam a telefon meglétét. Nem vagyok hajlandó várni 2 hónapot, főleg nem a karácsony utáni időszakot. Bementem a Telenorhoz (aka Pannon), mondom szürke 128, csaj kihozza és van. Bemegyek a Vodához, azt mondja az ember, hogy ma nincs fehér, de holnap van, ha az kell, délelőtt 10kor nyitnak. Persze szürke volt. És erre ******  a Telekom, hogy mi olyan nagyok vagyunk, hogy pikk pakk elfogy a megrendelés (Ezt szó szerint ma mondták nekem)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...