dptrsk Posztolva ekkor: 2017. augusztus 20. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. augusztus 20. A régi formájában megszűnik a kapcsolat program, úgy hallottam lesz helyette valami új. Erről már lehet tudni valamit? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
5 teherwagon Posztolva: 2017. augusztus 23. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 23. Hello @dptrsk, egyelőre annyit, hogy a partneri ajánlatok maradnak, sőt bővülnek (ami jó, persze kérdés, mi lesz még hozzá) egyébként csak annyink van, amit a Té honlapján látunk, meg amit számlában küldtek: "Kedves Ügyfelünk! Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2017. júl. 1-jétől a Kapcsolat pontok gyűjtését lezárjuk. Összegyűjtött Kapcsolat pontjait 2017. szept. 30-ig válthatja be okostelefonra, táblagépre, TV-készülékre, notebookra, tartozékra vagy akár mobil parkolásra, autópálya matrica és mobil lottó vásárlásra is. Aktuális pontegyenleget megtalálja havi számláján és a belépést követően online ügyfélszolgálatunkon a Hűségprogram menüpontban. Kérjük, váltsa be Kapcsolat pontjait 2017. szept. 30-ig, mert a pontok beváltására ezt követően nincs lehetőség. Programunk partneri ajánlatai továbbra is elérhetőek maradnak és hamarosan újabb kedvezményekkel várjuk. További részletek: telekom.hu/pontbevaltas" szerintem a pontbeváltás végéig (és fogadni mernék rá, hogy valóban csak szeptember végén) nyomják majd ki az új feltételeket Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. augusztus 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 26. Szerintem most sehogy, itt kéne lennie de nincs. Otthonival vagyok csak belépve . Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 acel Posztolva: 2017. augusztus 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 26. 6 órája, anonymus írta: Szerintem most sehogy, itt kéne lennie de nincs. Otthonival vagyok csak belépve . Hol volt, hol nem volt egy kapcsolatpontbeváltó.... Pedig én is láttam már hogy néha ott van Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. augusztus 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 26. Otthoni oldalról bugzik mobil oldalon előbújt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 acel Posztolva: 2017. augusztus 27. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 27. 14 órája, anonymus írta: Otthoni oldalról bugzik mobil oldalon előbújt. engem mindig nem szeret. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. augusztus 27. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 27. Én meg nem hiszem hogy el tudnám költeni azt a rengetek pontot ami összegyűlt. Coop kupont se váltottam még be Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 acel Posztolva: 2017. augusztus 27. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 27. 1 órája, anonymus írta: Nekem jött pendrive de vmi 10 db se + nyári akciós szóval az kuka, füles meg nem jön... A pontbeváltás nekem már sürgős, 7 napom van rá.Persze az élet máshol se habostorta. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 acel Posztolva: 2017. augusztus 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 26. Kapcsolat pontokat hogyan tudom beváltani? most nem jelenik meg a beváltó mező sose, lehet mert több előfizetéssel vagyok bejelentkezve? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 acel Posztolva: 2017. augusztus 27. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 27. Épp most, anonymus írta: Én meg nem hiszem hogy el tudnám költeni azt a rengetek pontot ami összegyűlt. Coop kupont se váltottam még be egy kupont sikerültt, jött a web boltba fülhallgató is egyszer de épp megbeszélésem volt, a végére elfogyott. Pedig üsz-nél láttam kirakva. Csak a web bolt nem tud róla. A rengeteg pontom elég lenne fél sd kártyára, féláron már olcsóbb mint kínából. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. augusztus 27. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 27. Nekem jött pendrive de vmi 10 db se + nyári akciós szóval az kuka, füles meg nem jön... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
dptrsk
A régi formájában megszűnik a kapcsolat program, úgy hallottam lesz helyette valami új.
Erről már lehet tudni valamit?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
10 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.