Ugrás a tartalomhoz
  • 4

új Kapcsolat Program


dptrsk

Kérdés

10 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 5

Hello @dptrsk, egyelőre annyit, hogy a partneri ajánlatok maradnak, sőt bővülnek (ami jó, persze kérdés, mi lesz még hozzá)  :( egyébként csak annyink van, amit a Té honlapján látunk, meg amit számlában küldtek:

"Kedves Ügyfelünk! Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2017. júl. 1-jétől a Kapcsolat pontok gyűjtését lezárjuk. Összegyűjtött Kapcsolat pontjait 2017. szept. 30-ig válthatja be okostelefonra, táblagépre, TV-készülékre, notebookra, tartozékra vagy akár mobil parkolásra, autópálya matrica és mobil lottó vásárlásra is. Aktuális pontegyenleget megtalálja havi számláján és a belépést követően online ügyfélszolgálatunkon a Hűségprogram menüpontban. Kérjük, váltsa be Kapcsolat pontjait 2017. szept. 30-ig, mert a pontok beváltására ezt követően nincs lehetőség. Programunk partneri ajánlatai továbbra is elérhetőek maradnak és hamarosan újabb kedvezményekkel várjuk. További részletek: telekom.hu/pontbevaltas"

szerintem a pontbeváltás végéig (és fogadni mernék rá, hogy valóban csak szeptember végén) nyomják majd ki az új feltételeket :D

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2
Épp most, anonymus írta:

Én meg nem hiszem hogy el tudnám költeni azt a rengetek pontot ami összegyűlt. Coop kupont se váltottam még be :(

egy kupont sikerültt, jött a web boltba fülhallgató is egyszer de épp megbeszélésem volt,  a végére elfogyott. Pedig üsz-nél láttam kirakva. Csak a  web bolt nem tud róla.  A rengeteg pontom elég lenne fél sd kártyára, féláron már olcsóbb mint kínából.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...