KatEdi79 Posztolva ekkor: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. augusztus 25. Sziasztok! Az alábbi kérdéssel fordulok a Telekom Fórumhoz: A honlapon olvastam olyan SIM-kártyáról, amely egyaránt alkalmas beszélgetésre és netezésre is(utóbbira nekem nem lenne szükség!!!). Az ilyen kártyákhoz is tartozik telefonszám? Válaszotokat előre is köszönöm! Üdv. KatEdi79 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. Mért ne tartozna? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 25. 40 perce, KatEdi79 írta: Sziasztok! Az alábbi kérdéssel fordulok a Telekom Fórumhoz: A honlapon olvastam olyan SIM-kártyáról, amely egyaránt alkalmas beszélgetésre és netezésre is(utóbbira nekem nem lenne szükség!!!). Az ilyen kártyákhoz is tartozik telefonszám? Válaszotokat előre is köszönöm! Üdv. KatEdi79 Szia! Minden kártyához tartozik telefonszám, még a mobilnet kártyákhoz is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
KatEdi79
Sziasztok!
Az alábbi kérdéssel fordulok a Telekom Fórumhoz:
A honlapon olvastam olyan SIM-kártyáról, amely egyaránt alkalmas beszélgetésre és netezésre is(utóbbira nekem nem lenne szükség!!!). Az ilyen kártyákhoz is tartozik telefonszám?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv. KatEdi79
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.