Clarsax Posztolva ekkor: 2017. augusztus 29. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. augusztus 29. Igényeltem kupont, amit meg is kaptam, de nem fogadja el a kódját vásárlásnál! Van valakinek tippje? Köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Roli82 Posztolva: 2017. augusztus 29. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 29. Szia! Gondolom a 10.000 Ft-os COOP kuponról van szó, azokat csak olyan tartozékokra lehet beváltani, amik jelenleg nem akciósak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Roli82 Posztolva: 2017. augusztus 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 30. Amihez nincs oda írva ez " Most kedvezményes áron! " az nem akciós. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Szilárd21 Posztolva: 2017. augusztus 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 30. Kb. akkor minden akciósnak mondható! https://www.telekom.hu/shop/tartozekok/hangszorok https://www.telekom.hu/shop/termek/JBL+Clip+2+bluetooth+hangszoro--JBL+CLIP2BLKEU?contractType=list_price Én őt szerettem volna, de nem engedi nekem sem. Pedig úgy csináltam, ahogy a telefonos ügyintéző mondta, hogy konkrét kategóriában keressek, a Nyári Akciók kategóriát felejtsem el. Csak persze, attól függetlenül a hangszóró benne van ott is... De konkrétan, honnan tudom, hogy mi nem akciós? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Szilárd21 Posztolva: 2017. augusztus 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 30. Haha, igen! Pedig a szemem kiszúrta! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Szilárd21 Posztolva: 2017. augusztus 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 30. 1 perce, acel írta: Ezt a Jbl-t lehetett venni kuponnal, amikor volt raktáron, vagy nem épp hibás az oldal, vagy egyéb baja nincs. A terepmintás van raktáron, de sajnos akciós, így nekem nem engedi! Most 12890 Ft. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 acel Posztolva: 2017. augusztus 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 30. Épp most, Szilárd21 írta: Akkor csak engem nem szeret lehet! De akkor nem adom fel próbálom folyamat! Egyébként a termék jó? Jobb mint a szokol rádió. csodát ne várj tőle. Hangos, dobozhagja van mivel 200hz alatt néma ahogy várható. kisebb töltésnél, teljes hangerőn néha megcsuklik de alig hallhatóan. Szóval általában rendben van, jobb mint bármely telefonhang. Ha kettőt veszel szóllhat rajtuk ugyanaz a zene. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2017. augusztus 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 30. (szerkesztve) A szabály szerint nem lehet beváltani akciósra. " A 10 000 Ft kedvezményre jogosító tartozék kupon 2017. július 3. és 2017. december 31. között igényelhető egyszeri alkalommal, érvényes COOP Klub törzsvásárlói kártyaszámmal. A kupon egyszeri alkalommal váltható be online, a telekom.hu oldalon kínált valamennyi tartozékra 2018. január 31-ig. A kedvezmény egyéb akciós ajánlattal nem vonható össze, egy online vásárlás során egy kupon érvényesíthető. " Link Szerkesztve ekkor: 2017. augusztus 30. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. augusztus 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 30. 8 perce, acel írta: Egy hete vettem ennyiért, kuponnal. Engedné most is, legalábis a belépés oldalig eljutottam - most- Akkor neked valami más fajta kuponod van mert a 10k Coop kuponnal jelenleg sem engedi, de pl ezt meg igen mert nem akciós. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. augusztus 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 30. Megnéztük többféle módon is, nem váltható be a fent nevezett termékre a kupon, a tiedet több mint valószínű egy hiba miatt engedi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 acel Posztolva: 2017. augusztus 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 30. 2 perce, Roli82 írta: Megnéztük többféle módon is, nem váltható be a fent nevezett termékre a kupon, a tiedet több mint valószínű egy hiba miatt engedi. Akciós ára nem lehet mint mondtam, ugyanennyi volt eddig is. Ha nálam a hiba akkor nem bánom.... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. augusztus 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 30. Nem váltotta be senki. Mivel másra ami nem akciós, betudom váltani, ott van fentebb a kép is... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. augusztus 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 30. 22 perce, acel írta: Ja veled ki lett b*, cseten szólj hogy valaki beváltotta a kuponodad. Kollégám is járt így. Üsz kijavította pár nap alatt. Nálam egyik kupon ***** másik jó .... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 acel Posztolva: 2017. augusztus 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 30. Ezt a Jbl-t lehetett venni kuponnal, amikor volt raktáron, vagy nem épp hibás az oldal, vagy egyéb baja nincs. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 acel Posztolva: 2017. augusztus 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 30. 11 perce, Szilárd21 írta: A terepmintás van raktáron, de sajnos akciós, így nekem nem engedi! Most 12890 Ft. Egy hete vettem ennyiért, kuponnal. Engedné most is, legalábis a belépés oldalig eljutottam - most- Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Szilárd21 Posztolva: 2017. augusztus 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 30. 1 perce, acel írta: Egy hete vettem ennyiért, kuponnal. Engedné most is, legalábis a belépés oldalig eljutottam - most- Akkor csak engem nem szeret lehet! De akkor nem adom fel próbálom folyamat! Egyébként a termék jó? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 acel Posztolva: 2017. augusztus 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 30. 40 perce, Roli82 írta: Akkor neked valami más fajta kuponod van mert a 10k Coop kuponnal jelenleg sem engedi, de pl ezt meg igen mert nem akciós. 10k kuponom van, 29xx lett volna az ár, A webshop .... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 acel Posztolva: 2017. augusztus 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 30. Előtte is ugyan-ez volt az ára most is, 12890ft, nincs akciós ár csak akcós felirat. ti igy jártatok (cooki törlés, inkongnitó mód, kilépett userrel próbáltátok? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. augusztus 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 30. Azon kár lovagolni, hogy akciós vagy sem, meg hogy mi volt korábban. Kit érdekel? Telekom nem szeretet szolgálat, hogy mindent fillérekért adjon. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 acel Posztolva: 2017. augusztus 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 30. (szerkesztve) 25 perce, Roli82 írta: A szabály szerint nem lehet beváltani akciósra. " A 10 000 Ft kedvezményre jogosító tartozék kupon 2017. július 3. és 2017. december 31. között igényelhető egyszeri alkalommal, érvényes COOP Klub törzsvásárlói kártyaszámmal. A kupon egyszeri alkalommal váltható be online, a telekom.hu oldalon kínált valamennyi tartozékra 2018. január 31-ig. A kedvezmény egyéb akciós ajánlattal nem vonható össze, egy online vásárlás során egy kupon érvényesíthető. " Link Ja veled ki lett b*, cseten szólj hogy valaki beváltotta a kuponodad. Kollégám is járt így. Üsz kijavította pár nap alatt. Szerkesztve ekkor: 2017. augusztus 30. Szerkesztő: acel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Clarsax
Igényeltem kupont, amit meg is kaptam, de nem fogadja el a kódját vásárlásnál! Van valakinek tippje? Köszönöm
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
19 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.