Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Szilárd21

Tag
  • Tartalmak

    20
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

1611 profilmegtekintés

Szilárd21 eredményei

Tudományos tanácsadó

Tudományos tanácsadó (6/13)

  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. Szilárd21

    4g router

    Köszönöm a válaszod, már csomót végig néztem. Csak tapasztalatokra lettem volna kíváncsi, kinek mi vált be esetleg, mivel negatív vélemények minden termékre vannak.
  2. Szilárd21

    4g router

    Sziasztok! Korlátlan mobilinternetet szeretnénk, aki esetleg otthon van a témában, tudna nekem segíteni, egy jó 4g képes routert ajánlani? Ami tökéletesen megfelelhet a célnak és maximum 30 ezer Ft környékén van? A telekom kínálatában van egy router de nem sok jót olvastam róla. Így most keresek B verzió! Köszönöm előre is a segítségeteket!
  3. @btz haha jó nyilván, de úgy értettem, hogy az otthoni net helyett esetleg majd lehet azt kérni... vagy még azt is pluszba majd
  4. @abit ezt úgy kell érteni, hogy majd az Otthoni net is mehet 5Gvel?
  5. @btz hát úgy legyen... én mindig lesem, hátha egyszer... 10 éve de eddig minden ugyan az. Már egyszer levelet is írtam nekik... így már nem nagyon bízok ebben, főleg, hogy mivel ez egy kültelek, pár emberért nem feltétlen érné meg nekik szerintem... de legyen igazad, én lennék a legboldogabb akkor!
  6. @btz Köszönöm szépen, a segítségedet! Akkor innentől kezdve tényleg minden remény elszállt.
  7. @btz https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/otthoni/net-s-plusz nekünk még is ilyen van De akkor ezek szerint, soha nem lesz értelmes netünk...
  8. Sziasztok, lenne egy kérdésem, nekünk 30 Mbit/s-os az otthoni internetünk, de ilyen 2,5 - 5 amit tud... A településtől 3 km-re lakunk, ahonnan jön a net rézkábelen. Ha elvileg a településen elérhető ez a sebesség, akkor ide, hogy-hogy nem tud kijutni? Ez a táv annyira hosszú? Minden éveben, évek óta... reménykedem, hogy egyszer valami történik, de szerintem ez egy álom marad...
  9. Szilárd21

    Kupon

    Akkor csak engem nem szeret lehet! De akkor nem adom fel próbálom folyamat! Egyébként a termék jó?
  10. Szilárd21

    Kupon

    A terepmintás van raktáron, de sajnos akciós, így nekem nem engedi! Most 12890 Ft.
  11. Szilárd21

    Kupon

    Haha, igen! Pedig a szemem kiszúrta!
  12. Szilárd21

    Kupon

    Kb. akkor minden akciósnak mondható! https://www.telekom.hu/shop/tartozekok/hangszorok https://www.telekom.hu/shop/termek/JBL+Clip+2+bluetooth+hangszoro--JBL+CLIP2BLKEU?contractType=list_price Én őt szerettem volna, de nem engedi nekem sem. Pedig úgy csináltam, ahogy a telefonos ügyintéző mondta, hogy konkrét kategóriában keressek, a Nyári Akciók kategóriát felejtsem el. Csak persze, attól függetlenül a hangszóró benne van ott is... De konkrétan, honnan tudom, hogy mi nem akciós?
  13. Szilárd21

    Magenta 1

    Sziasztok ismét! Eljutottunk vasárnap oda, hogy na végre rendelünk, és kihasználjuk az 50 ezer Ft-os kedvezményt. Előtte persze köröket futottam, nem lehetett telefonon rendelést leadni, majd facebook-on is írtam és azt mondták a rendszer már oké hívhatom őket... Vasárnap hívom őket, kérdeztem, most már lehet a kedvezményt érvényesíteni egy új előfizetéssel? Mondta a hölgy, hogy igen. Végig is vitte a rendelést persze fél óra volt, mert a rendszer még lassú... az 50 ezer Ft kedvezmény él... A héten kedden csörög a telefon, ne vegyük át a telefont mert rossz a szerződés nem vonták le a kedvezményt... Küldjük vissza a futárral... Oké ma már épp viszi vissza a GLS. Reggel nézem a Magenta oldalát a kedvezmény mértéke 50 ezer helyett 25 ezer... Telefon kifutó termék nincs készleten... (még egy tuti van amit épp vissza küldtünk ) Most ott tartunk, hogy igazából mi vasárnap a kedvezményünket felhasználtuk, de közben még sem mert rossz a rendszer... és telefon sincs már... és akkora kedvezmény sem... A panaszlevelemet megírtam, azt tanácsolta telefonban egy Úr, ez persze akár 30 nap is lehet, ha Ök a hibásak akkor korrigálják nekünk, de akkor sem lesz már gondolom olyan telefon amit szerettünk volna J5, szóval ha korrigálnak sem jutunk előrébb... A cél egy olcsó telefon lett volna ami jó is és nem kell ráfizetni szinte, és havi részlete sincs. Gondolom ha kiderül ők hibáztak, nem fognak nekünk telefont szerezni, ha már nincs raktáron... Szerintetek ettől függetlenül ha szombaton bemennénk egy Telekom üzletbe, mert csak akkor járunk arra, akkor megtudják oldani, vagy mindenféle képen várjuk meg a panasz válaszát, mert ők az üzletből úgy sem tudnak semmit felülírni? Persze a 30 nap alatt ha lenne is elvétve telefon, az is elfogy... Én ezen már csak mosolyogni tudok, de közben nagyon csalódott vagyok.
  14. Szilárd21

    Magenta 1

    Hálás köszönet mindenért!
  15. Szilárd21

    Magenta 1

    Egy utolsó kérdés! "3) A Sony, Samsung, Huawei, HTC és Honor okostelefonokra szóló kedvezményes ajánlatunk 2017. február 1-jétől visszavonásig, de legfeljebb a készlet erejéig érvényes..." Bármilyen telefonra lehet érvényesíteni a kedvezményt a felsorolt márkáknál? Vagy csak azokra amiket ott az ajánlatban mutatnak, pl. ha egy J5 telefont szeretnénk, de nincs az ajánlatban attól még lehet rá érvényesíteni az 50 ezer Ft-os kedvezményt? Mert számomra már ez is érthetetlen, mert egyébként ha a végére lépünk az ajánlatnak ott van hogy: "Egyéb készülékajánlat érdekel"... Ezt is csak azért kérdezem mert tegnap azt is mondták a beszélgetés során, hogy csak azokra lehet érvényesíteni amiket látunk ott telefonokat. Persze üzletbe megyünk majd, de már úgy érzem fel kell készülni előre, mert nem szeretném ha megvezetnének! Ezer köszönet!
×
×
  • Új...