endi Posztolva ekkor: 2017. október 19. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. október 19. Kedves Fórumtársak! Domino Fix csomagban vagyok és nem tudom hol lehet beállítani azt, hogy a saját hivószámom jelenjen meg mások telefnoján, s ne magántelefonszám. Telefonon, vagy a Telekom fiókban? Előre is köszönöm a válaszokat! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 dptrsk Posztolva: 2017. október 19. Megosztás Posztolva: 2017. október 19. (szerkesztve) Több lehetőséged is van: telekom.hu-n a hívószám+jelszóval belépve: Testreszabás-Hívás-Hívószám küldés engedélyezése Ha leírod milyen készüléked van tudunk segíteni, hogy hol kell rajta beállítani minden hívás elé oda teszed a *31# kódot (ez nem túl kényelmes) Esetleg megpróbálhatod a 1414-re elküldeni a -SZAMTILTAS kódot Szerkesztve ekkor: 2017. október 19. Szerkesztő: dptrsk Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 endi Posztolva: 2017. október 19. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. október 19. Köszönöm a gyors és hathatós segítséget! Megoldotta a bajom, pedig mintha egyszer beállítotam volna pár hete. Üdv! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tothr Posztolva: július 30. Megosztás Posztolva: július 30. Ekkor: 2017. 10. 19. at 13:50, dptrsk írta: Több lehetőséged is van: telekom.hu-n a hívószám+jelszóval belépve: Testreszabás-Hívás-Hívószám küldés engedélyezése Ha leírod milyen készüléked van tudunk segíteni, hogy hol kell rajta beállítani minden hívás elé oda teszed a *31# kódot (ez nem túl kényelmes) Esetleg megpróbálhatod a 1414-re elküldeni a -SZAMTILTAS kódot Samsung A13 telefon Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Bad Posztolva: szeptember 8. Megosztás Posztolva: szeptember 8. Segítséget szeretnék Blackview a70 készüléken szeretném beállítani a saját hívószám megjelenítését. A beállításokban ezt nem találtam meg vagy eltérő néven elérhető. Előre is köszönöm: Bad Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Bad Posztolva: szeptember 8. Megosztás Posztolva: szeptember 8. Meglett. Azért nem találtam, mert nem a telefon beállításokban volt. A főképernyőn a "Telefon" opcióban 3 kis pont a jobb fölső sarokban: Beállítások>Telefonos fiókok>számhoz tartozó sim kiválasztása>További beállítások majd rövid töltést követően a >Hívóazonosító< opció adja ki a 3 szokásos választható lehetőséget Gratulálok a fejlesztőknek szörnyet teremtettek! xDDD Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
endi
Kedves Fórumtársak!
Domino Fix csomagban vagyok és nem tudom hol lehet beállítani azt, hogy a saját hivószámom jelenjen meg mások telefnoján, s ne magántelefonszám.
Telefonon, vagy a Telekom fiókban?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.