Syl Posztolva ekkor: 2017. november 7. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. november 7. Más is kapott ilyet? FONTOS : A SZÁMLÁT NEM FIZETTÉK MÉG 2017.10.26. 11:55 Telekom«belepes@telekom.com» levelet küldöttNekem Kedves Ügyfelünk! _____________________________________________________ A számlát nem fizették még : SZÁMLA ADATAI: MT ID : 363835969 Számla száma : 5120170015337228 Számla kelte : 26/10/2017. Beérkezési határido : 28/10/2017. Számlázott összeg : 1.315Ft Befizetem Reméljük, hogy a számla kifizetését a megadott határidon belül. Vagy az elofizetés velünk automatikusan kikapcsol Most már fizetni a számlákat egyszeru és sima utat a bankkártya vagy a bankszámla és biztonságosan. Telekom.hu Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Syl Posztolva: 2017. november 7. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 7. Köszönöm. Végig olvasgattam. Nagyon új vagyok még,de persze nem mindennap fórumozik az ember Szerencsére nem dőlök be a csalóknak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 lelgyöngyi Posztolva: 2017. november 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 10. Nekem is jött egy gyanús fizetési felszólítás. dnot-repo.telekom.com , most megnéztem jól írtam-e a címet, és már el is tűnt a postafiókomból a levél. Ügyes. Üdv. lelgyöngyi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Lajos12 Posztolva: 2017. november 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 10. Nekem is megjött mindjárt két e-mail címre. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 zoli62 Posztolva: 2017. december 6. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 6. Ahhoz jogszabályváltozások is kellenének, hogy a Telekom is többet tudjon tenni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2017. november 7. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 7. @Syl Igen. Olvass a fórumban Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 putyu44 Posztolva: 2017. november 29. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 29. Nekem is megérkezett! Tisztelt ugyfelunk! Az on reeszere uj szamlat allitottunk ki, melyet a honlapunkon tekinthet megaz online ugyfelszolgalaton belepes utan reszletesen atnezheti a szamlan szereplo teteleket, valamint lehetosege van a szamla kiegyenlitesere tobb kenyelmes befizetesi modon is. A szamlat nem fizettek meg. Folyoszamla : 101463129 Szamla sorszama : 5371014631290029 Fizetesi hatarido : 29/11/2017 Statusz : Befizetesre var Fizetendo: 1.315 Ft Remeljuk, hogy a szamla kifizeteset a megadott hataridon belul. Vagy az elÅ‘fizetes velunk automatikusan kikapcsol Most mar fizetni a szamlakat egyszeru es sima utat a bankkartya vagy a bankszamla es biztonsagosan Kerjuk, kovesse az alabbi linket a folyamat befejezesehezBefizetemudvozlettel, Telekom Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Syl Posztolva: 2017. december 6. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 6. Látom zajlik az élet... újabb e-mail érkezett. Nem lehet ez ellen tenni valamit? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 teherwagon Posztolva: 2017. december 7. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 7. Hello, meg nemzetközi összefogás az összes érintett hatóság és piaci szereplők részéről (pl. az Interpol és a Kaspersky már megállapodott, de ez csepp a tengerben). egyelőre sajnos utópia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 teherwagon Posztolva: 2017. december 12. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 12. Értem én @zoli62, de magyar viszonylatban szabályozni a világon bárhonnét elkövetett bűncselekmények (ej, de szépen írtam ) felderítését, büntetését nagyságrendileg kb. olyan hatékony lenne, mint ha a Mucsaröcsöge foci klub a szabályzatában rögzítené, hogy a tagjainak holnaptól tűzzel-vassal nullára kell szorítania az országban a hamisított sporttermékek behozatalát, forgalmazását Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. december 15. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 15. 2 órája, teherwagon írta: Én még egyet se kaptam Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. december 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 16. Olyan hogy a sok ***** efi megadja egy ilyen ilyan adathalász oldalon az mt számát. Begyűjtik majd kipörgetik a levelekbe. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2017. december 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 11. Hello @zoli62, értettem mire gondolsz, de pont az a gond, hogy ez nem magyarországi helyzet Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 zoli62 Posztolva: 2017. december 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 11. Egyelőre még nincs egységes EU-s állásfoglalás ebben a kérdésben, addig meg helyi szinten kell kezelni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 zoli62 Posztolva: 2017. december 12. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 12. Itt az a lémyeg, hogy magyar ip-re magyar szabályozás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 zoli62 Posztolva: 2017. december 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 16. Egyébként milyen adatvédelem az, hogy konkrét, valós MT ID szerepel az e-mailben? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2017. december 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 11. Ekkor: 2017.12.07. at 16:10, teherwagon írta: Hello, meg nemzetközi összefogás az összes érintett hatóság és piaci szereplők részéről (pl. az Interpol és a Kaspersky már megállapodott, de ez csepp a tengerben). egyelőre sajnos utópia Mivel most inkább a magyarországi helyzetről van szó, erre értettem, hogy szükséges lenne a jogszabályi környezet változása, amiben mint jelentős piaci erővel rendelkező szolgáltató, a Telekomnak is lenne érdekérvényesítési lehetősége. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2017. december 15. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 15. Ekkor: 2017. 12. 12. at 13:12, teherwagon írta: Értem én @zoli62, de magyar viszonylatban szabályozni a világon bárhonnét elkövetett bűncselekmények (ej, de szépen írtam ) felderítését, büntetését nagyságrendileg kb. olyan hatékony lenne, mint ha a Mucsaröcsöge foci klub a szabályzatában rögzítené, hogy a tagjainak holnaptól tűzzel-vassal nullára kell szorítania az országban a hamisított sporttermékek behozatalát, forgalmazását Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Syl
Más is kapott ilyet?
Kedves Ügyfelünk!
Számla száma : 5120170015337228
Számla kelte : 26/10/2017.
Beérkezési határido : 28/10/2017.
Számlázott összeg : 1.315Ft
Befizetem
Reméljük, hogy a számla kifizetését a megadott határidon belül. Vagy az elofizetés velünk automatikusan kikapcsol
Most már fizetni a számlákat egyszeru és sima utat a bankkártya vagy a bankszámla és biztonságosan.
Telekom.hu
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
17 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.