Gyulai Istvánné Posztolva ekkor: 2017. november 30. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. november 30. (szerkesztve) Üdvözletem! Szeretném visszakapni a 0630 ******* számomra egy barátom tévesen feltöltött 3500.- Ft.omat valamilyen módon. Hogyan lehet? Esetleg a következő havi számlámat lehetne csökkenteni? Azonosítóm: *********,******Folyószlasz: Szerkesztve ekkor: 2017. december 1. Szerkesztő: ahammer személyes adatok Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 dptrsk Posztolva: 2017. december 2. Megosztás Posztolva: 2017. december 2. Sajnos nem nagyon van mód erre. A legegyszerűbb, ha kifizeted a barátodnak a 3500 forintot. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2017. december 4. Megosztás Posztolva: 2017. december 4. Hello @Gyulai Istvánné, hogyan volt ez, ki töltött hová? azért lényeges, mert ahogyan dptrsk írta, a Té ebben nem tud segíteni, de ha ismered a számot, ahová töltöttetek, akkor vele tudsz egyeztetni, hogy töltse, vagy utalja vissza (ha előfizetéses számra töltöttetek, akkor csak mobilvásárlásra használhatja, így itt valami viszontvásárlásban érdemes gondolkodni) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 dptrsk Posztolva: 2017. december 4. Megosztás Posztolva: 2017. december 4. (szerkesztve) @teherwagon Ha havidíjas, akkor univerzális egyenlegből is fel tud tölteni más dominó/havidíjas univerzális egyenleget is. Így havidíjas esetén 2 SMS díjából meg lehet oldani az áttöltést. Szerkesztve ekkor: 2017. december 4. Szerkesztő: dptrsk Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2017. december 5. Megosztás Posztolva: 2017. december 5. Hello @dptrsk, a Té honlapja alapján sajna nem így marad az autópálya matrica, színházjegy, meg a többi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2017. december 5. Megosztás Posztolva: 2017. december 5. @zoli62, várjuk meg Gyulai Istvánné, válaszát, addig elméleti (nem tudjuk, hogy előfizetést töltöttek-e, mivel zavaros volt a kérdés, azt sem, hogy meg tudják-e oldani a pénzátadást, illetve ilyen helyzetben a feltöltő érdeke másodlagos, a feltöltött szám jóindulatán múlik minden) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2017. december 5. Megosztás Posztolva: 2017. december 5. Telekom appon belül folyószámla terhére lehet kártyát feltölteni, a múlt hónapban én is ezt csináltam. Ehavi számlában megjelent ez a tétel a számlán. Egyébként szerintem is az a legegyszerűbb, hogy odadaja neki a pénzt, mert a feltöltőnek nem biztos, hogy hasznos lenne, ha viszontvásárolna, már ha egyáltalán lehet ilyet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Gyulai Istvánné
Üdvözletem!
Szeretném visszakapni a 0630 ******* számomra egy barátom tévesen feltöltött 3500.- Ft.omat valamilyen módon.
Hogyan lehet? Esetleg a következő havi számlámat lehetne csökkenteni? Azonosítóm: *********,******Folyószlasz:
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: ahammerszemélyes adatok
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.