Posztolva ekkor: November 30, 2017 (szerkesztve) Üdvözletem! Szeretném visszakapni a 0630 ******* számomra egy barátom tévesen feltöltött 3500.- Ft.omat valamilyen módon. Hogyan lehet? Esetleg a következő havi számlámat lehetne csökkenteni? Azonosítóm: *********,******Folyószlasz: Szerkesztve ekkor: December 1, 2017 Szerkesztő: ahammer személyes adatok Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: December 5, 2017 @zoli62, várjuk meg Gyulai Istvánné, válaszát, addig elméleti (nem tudjuk, hogy előfizetést töltöttek-e, mivel zavaros volt a kérdés, azt sem, hogy meg tudják-e oldani a pénzátadást, illetve ilyen helyzetben a feltöltő érdeke másodlagos, a feltöltött szám jóindulatán múlik minden) Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: December 5, 2017 Telekom appon belül folyószámla terhére lehet kártyát feltölteni, a múlt hónapban én is ezt csináltam. Ehavi számlában megjelent ez a tétel a számlán. Egyébként szerintem is az a legegyszerűbb, hogy odadaja neki a pénzt, mert a feltöltőnek nem biztos, hogy hasznos lenne, ha viszontvásárolna, már ha egyáltalán lehet ilyet. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: December 5, 2017 Hello @dptrsk, a Té honlapja alapján sajna nem így marad az autópálya matrica, színházjegy, meg a többi Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: December 4, 2017 (szerkesztve) @teherwagon Ha havidíjas, akkor univerzális egyenlegből is fel tud tölteni más dominó/havidíjas univerzális egyenleget is. Így havidíjas esetén 2 SMS díjából meg lehet oldani az áttöltést. Szerkesztve ekkor: December 4, 2017 Szerkesztő: dptrsk Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: December 4, 2017 Hello @Gyulai Istvánné, hogyan volt ez, ki töltött hová? azért lényeges, mert ahogyan dptrsk írta, a Té ebben nem tud segíteni, de ha ismered a számot, ahová töltöttetek, akkor vele tudsz egyeztetni, hogy töltse, vagy utalja vissza (ha előfizetéses számra töltöttetek, akkor csak mobilvásárlásra használhatja, így itt valami viszontvásárlásban érdemes gondolkodni) Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
3 Posztolva: December 2, 2017 Sajnos nem nagyon van mód erre. A legegyszerűbb, ha kifizeted a barátodnak a 3500 forintot. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor: (szerkesztve)
Üdvözletem!
Szeretném visszakapni a 0630 ******* számomra egy barátom tévesen feltöltött 3500.- Ft.omat valamilyen módon.
Hogyan lehet? Esetleg a következő havi számlámat lehetne csökkenteni? Azonosítóm: *********,******Folyószlasz:
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: ahammerszemélyes adatok
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon