1945 Posztolva ekkor: 2017. december 9. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. december 9. Olyan előfizetésem van, hogy 3 telo ingyen beszél egymással. Ebből az egyik jelenleg tartósan külföldön van (Eu-ban). Így is ingyenes a beszélgetés? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 dptrsk Posztolva: 2017. december 11. Megosztás Posztolva: 2017. december 11. Ahogy @teherwagon írta belföldön tartózkodva neked nem keletkezhet plusz költséged abból, hogy a hívott fél külföldön van. Ha belföldről ingyen hívod, akkor ő lehet akárhol ingyen hívod, ha ő megszegi a méltányos használat feltételeit, akkor külföldön tartózkodva keletkezhet neki hívásfogadási díj. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2017. december 11. Megosztás Posztolva: 2017. december 11. Hello @1945, általánosságban az itthon lévőknek igen, a külföldön lévőnek vagylagos. a dijcsomagok korlátlanok, vagy ez valami családi opció, esetleg üzleti szolgáltatás? ezektől függ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 zoli62 Posztolva: 2017. december 11. Megosztás Posztolva: 2017. december 11. (szerkesztve) Ekkor: 2017.12.09. at 14:45, 1945 írta: Olyan előfizetésem van, hogy 3 telo ingyen beszél egymással. Ebből az egyik jelenleg tartósan külföldön van (Eu-ban). Így is ingyenes a beszélgetés? Sajnos a külföldről hívó az itthonit családi opcióban nem korlátlanul, hanem a havidíj lebeszélhetőségéig hívhatja. Dominónál meg egyértelműen az egyenleg terhére beszélhet. A flottákra sem vonatkozik a külföldről való egymásközti ingyenes beszélgetés. Szerkesztve ekkor: 2017. december 11. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 zoli62 Posztolva: 2017. december 11. Megosztás Posztolva: 2017. december 11. Gondoltam, hogy inkább flottás vagy. Sajnos a Telematrixban a Telekom csak a belföldi egymásközti ingyenes beszélgetést biztosítja, azu Eun belül nem, pedig elvileg erre szolgálna a roaming felár nyári eltörlése. Megerősíthetem, nyáron nekem sem volt egyszerű kinyomozni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 zoli62 Posztolva: 2017. december 12. Megosztás Posztolva: 2017. december 12. Nálam azért a beltartalom évről-évre jobb lesz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. december 12. Megosztás Posztolva: 2017. december 12. Megvagyok elégedve a csomag árával szóval Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 1945 Posztolva: 2017. december 11. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. december 11. Köszönöm a válaszokat. Az előfizetés Orvos Kamarai. Én is kutakodtam közben és hasonló eredményre jutottam. Még a tkom-nál sem tudtak pontos választ adni. Illetve az kiderült, hogy ingyen csak a wi-fi van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 1945 Posztolva: 2017. december 11. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. december 11. Köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2017. december 12. Megosztás Posztolva: 2017. december 12. 1 órája, anonymus írta: Erre az is magyarázat hogy a Telematrix-hoz és a másik dologhoz nagyon nem szeretnek hozzá nyúlni. 2-4 hónapja ütöm az emberem hogy díjcsomagokat tegyük rendbe Akkor neked legalább van kapcsolattartód, nálunk az sincs már. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. december 12. Megosztás Posztolva: 2017. december 12. Hajamra kenhetem ha nem rajta múlik a díjcsomag beltartalma. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2017. december 12. Megosztás Posztolva: 2017. december 12. 10 órája, zoli62 írta: Gondoltam, hogy inkább flottás vagy. Sajnos a Telematrixban a Telekom csak a belföldi egymásközti ingyenes beszélgetést biztosítja, azu Eun belül nem, pedig elvileg erre szolgálna a roaming felár nyári eltörlése. Megerősíthetem, nyáron nekem sem volt egyszerű kinyomozni. Erre az is magyarázat hogy a Telematrix-hoz és a másik dologhoz nagyon nem szeretnek hozzá nyúlni. 2-4 hónapja ütöm az emberem hogy díjcsomagokat tegyük rendbe Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2017. december 12. Megosztás Posztolva: 2017. december 12. 1 órája, anonymus írta: Megvagyok elégedve a csomag árával szóval Akkor minek hajtod az emberedet? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2017. december 12. Megosztás Posztolva: 2017. december 12. Mert erre van Neem kapott szolgáltatások egyik részén szeretnél reszelni Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
1945
Olyan előfizetésem van, hogy 3 telo ingyen beszél egymással. Ebből az egyik jelenleg tartósan külföldön van (Eu-ban). Így is ingyenes a beszélgetés?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
13 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.