Posztolva ekkor: January 9, 2018 Nem tudom használni a Telekom alkalmazást az iPhone 5s telefonomon. Üres a képernyő a bejelentkezés után. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: March 26, 2018 Nálam is pont az a helyzet mint ZG36-nál. Többször bejelentettem a hibát a Telekomnál, ma utoljára személyesen. Egyszerűen nem hiszik el. Úgymond, nem hallottak róla, hogy ilyen előfordul. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
5 Posztolva: January 10, 2018 Nálam megy ugyan, de a mobiladat egyenlegemet nullának írja, pedig az 1 GB nagy része még megvan, és működik is. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
5 Posztolva: January 9, 2018 Nagy szomorúság de ez ilyen. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
6 Posztolva: January 9, 2018 @ZG36 Gyakori jelenség ez is. Náunk is van amelyikünknél megy, van amelyikünknél nem. Aztán csere Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
5 Posztolva: January 9, 2018 Igen, a jelenség nálam is tegnap óta létezik. Érdekes viszont, hogy iPad Pro-n ötös tisztán működik. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
5 Posztolva: January 9, 2018 Szia! Androidon is problémásan működik tegnap óta. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Nem tudom használni a Telekom alkalmazást az iPhone 5s telefonomon. Üres a képernyő a bejelentkezés után.
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon