Szegedi Attila Posztolva ekkor: 2018. február 28. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. február 28. nincs a beállitásokba. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 root Posztolva: 2018. február 28. Megosztás Posztolva: 2018. február 28. Igen, én is kerestem. Először a mikrohullámú sütőn, utána a hűtőn is megnéztem. Egyiken sem volt. Teljesen padlón vagyok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2018. február 28. Megosztás Posztolva: 2018. február 28. Nekem van nekem van ?️☺️ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 teherwagon Posztolva: 2018. február 28. Megosztás Posztolva: 2018. február 28. 6 órája, Szegedi Attila írta: nincs a beállitásokba. Hello @Szegedi Attila, az attól függ, hogy küldeni vagy látni szeretnéd a számot Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 teherwagon Posztolva: 2018. február 28. Megosztás Posztolva: 2018. február 28. 5 órája, root írta: Igen, én is kerestem. Először a mikrohullámú sütőn, utána a hűtőn is megnéztem. Egyiken sem volt. Teljesen padlón vagyok. Hello @root, hatalmas, jót nevettem Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Szegedi Attila Posztolva: 2018. március 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. március 2. Természetesen küldeni nem lehet ,mindenki müszerész *****. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 root Posztolva: 2018. március 2. Megosztás Posztolva: 2018. március 2. @teherwagon @btz Soha nem fogjuk megtudni, hogy ez milyen eszköz.... Így halunk meg bután. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2018. március 2. Megosztás Posztolva: 2018. március 2. @root Hiába lettünk műszerészek ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 root Posztolva: 2018. március 2. Megosztás Posztolva: 2018. március 2. (szerkesztve) @btz @teherwagon Az megvan, hogy emberünk vagy simán hüyle, vagy direkt szórakozik? Szerkesztve ekkor: 2018. március 2. Szerkesztő: root Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2018. március 2. Megosztás Posztolva: 2018. március 2. Hello @root, nem volt meg, köszi a típust megadta egyébként (először nekem is hiányzott, de megtaláltam a két címkében) Hello @Szegedi Attila, akkor megoldva a küldést vagy fogadást azért kérdeztem, mert a hívószámkijelzést és a hívószámküldést a fórumtapasztalatok alapján mindenki keveri. mint kiderült, a kérdésed ellenére te sem hivószámkijelzést akartál beállítani, hanem küldést. remélem, közben sikerült (szerintem ***** helyen van, amikor először kérdezték tőlem, én is a beállításoknál kerestem, nem a hívásoknál) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2018. március 2. Megosztás Posztolva: 2018. március 2. Hello @root, most olvasom az aláírásod, bele sem merek gondolni, mit kellett ehhez a MS rendszermérnököknek elkövetni Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Szegedi Attila
nincs a beállitásokba.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
10 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.