JohnDoo Posztolva ekkor: 2018. március 6. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2018. március 6. Tisztelt Szolgáltató! Szeretném megkérdezni, hogy Karácsond (3281) mikor fog szerepelni a hálózatfejlesztési tervben ? Üdv, JohnDoo Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2018. március 6. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. március 6. Üdv @JohnDoo Szupergyors internet programban fejleszti másik cég és a perem részeken van önerős fejlesztési vállalás is 2018 végéig. A Telekom önerős fejlesztései között nem szerepel, így valószínű, hogy nem a Telekom tette ezt a vállalást. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
JohnDoo Posztolva: 2018. március 7. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. március 7. üdv, köszönöm a választ. Azt lehet tudni melyik cég aki fejleszt ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2018. március 7. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. március 7. Lehet, de a fórum szabályai szerint nem lehet említeni más szolgáltatót Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
tatvarek Posztolva: 2018. május 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. május 10. Tisztelt Telekom!!!! Már pár napja látom hogy Városföldön pár napja mintha új hálózatot építenének!!! Városföld, Bács-kiskun Megye, irányítószám 6033!! Megtudhatom hogy milyen hálózatot építenek??? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2018. május 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. május 10. Távközlési hálózatot Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2018. május 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. május 10. Enged el inkább a témát meg az egész fórumot Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2018. május 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. május 10. (szerkesztve) Pfff Szerkesztve ekkor: 2018. május 10. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2018. május 12. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. május 12. 19 órája, McBelaba írta: Mire? Háp Háp ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
root Posztolva: 2018. május 12. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. május 12. (szerkesztve) 1 hour ago, anonymus said: Háp Háp ? Szia Anonymus! Most, hogy megszólítottál, Neked is HÁP-HÁP. Kövess engem az instagrammon. https://www.instagram.com/cukikacsusz/ Szerkesztve ekkor: 2018. május 12. Szerkesztő: root Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2018. május 12. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. május 12. Szia Root! Ohh hát rendben Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
root Posztolva: 2018. május 15. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. május 15. (szerkesztve) Ekkor: 2018. 05. 15. at 0:52, McBelaba írta: Te nézd inkább a ****** Jééé te még élsz? Azt hittem, már rég elhúztál rendszereket adminisztrálni vagy mit... Azt látopm, hogy telehánytad az egész fórumot. Nincs senkid, aki szórakoztasson? Én személy szerint boldog lennék, ha visszavonulnál Szerkesztve ekkor: 2018. május 31. Szerkesztő: Danka Személyeskedés Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2018. május 15. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. május 15. (szerkesztve) Ekkor: 2018. 05. 15. at 0:52, McBelaba írta: Te nézd inkább a ***** Nah megint visszatért az IT expert... Tényleg nincs jobb dolgod mint hogy teleszard a fórumot, majd a modihoz szaladj ? Mondhatom elég ovis módszer. Nem tudom, illetve ok tudom mit ártott neked a Telekom. De attól még foglalkozhatnál mással Szerkesztve ekkor: 2018. május 31. Szerkesztő: Danka Személyeskedés Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2018. május 15. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. május 15. Defragmentálni az IP szegmenseket ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
tatvarek Posztolva: 2018. július 15. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. július 15. Hát nagyon köszi a tartalmas és segítő válaszokat!!!! Nem hittem volna hogy itt is jelen vannak a ***** trollok!!! A Telekom buzdít hogy itt tegyek fel kérdéseket mert itt egy építő segítséget kapok!!! Hát én a helyükben kirúgnám örökre!!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2018. július 15. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. július 15. @tatvarek Mi a probléma? Mi az amire nem kaptál választ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.