Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Google play elfogadási feltétekek


Márffy Magdolna

Kérdés

Tisztelt Fórum!Huawei p9plus mobilom van.Időnként mikor a google play áruházra rákattintok,akkor kiirja,hogy:"általános szerzödési feltételek elfogadása"

Rákattintok,hogy elfogadom,akkor enged be.Nem értem miért,miközben folyamatosan be vagyok jelentkezve.Időnként kéri csak ezt.Miért kéri?Mi lehet a gond? Android 7megy rajta.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

9 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

OFF Nekem P9 Lite van, és éppen a napokban csinálta ugyanezt, csak van egy érdekesség. Van egy második Google fiókom is, amit csak nagyon ritkán használok, alapból az elsődleges megy, Play-en is. Az elfogadásnál csak a másodlagosat írta ki, az elfogadás után viszont az elsődlegessel lépett be az áruházba. Amúgy azzal is kellett normálisan, de úgy tűnik, hogy a két fiók valamilyen szinten erősen összefügg. OFF

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
13 perce, Márffy Magdolna írta:

Más rendszerü telefonnál is van ez?

Sajnos ezt én nem tudom vizsgálni, de eléggé valószínű, mert nem a Huawei-ről, hanem a Google-ról szól a dolog. Böngésztem egy kicsit a számítógépemen (ott egyszerűbb), és ezt találtam a Google (nem a Play) ÁSzF-ben:

A Szerződési Feltételekről

A jelen szerződési feltételeket vagy az adott Szolgáltatásra vonatkozó további szerződési feltételeket módosíthatjuk, például annak érdekében, hogy megfeleljenek a jogszabályok, illetve Szolgáltatásunk esetleges változásának. Kérjük, rendszeresen tekintse meg a szerződési feltételeket. A feltételek módosításáról szóló értesítéseket ezen az oldalon tesszük közzé. A módosított további szerződési feltételekről szóló értesítést az adott Szolgáltatáson belül közöljük. A módosítások nem visszamenőleges hatályúak, és leghamarabb tizennégy nappal a közzétételüket követően lépnek hatályba. Azonban egy Szolgáltatás új funkcióját bevezető módosítások vagy a jogi megfontolásból végrehajtott módosítások azonnal hatályba lépnek. Ha Ön nem ért egyet a Szolgáltatás módosított feltételeivel, abba kell hagynia a Szolgáltatás használatát.

A dőlt betűs részt én emeltem ki, szerintem most éppen ez az eset lehet, de az új funkcióról fogalmam sincs. Ami még furcsa, hogy pont az elsődleges fiókra ez nem jött. Amúgy a Play ÁSzF-je március 28-i dátumú.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...