Jani97 Posztolva ekkor: 2018. augusztus 25. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. augusztus 25. Sziasztok azt szeretném megkérdezni, hogy az LG 65UJ634V 4K ULTRA HD SMART LED TV-nél mit jelent az, hogy a tv csak fizikai simmel használható. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2018. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 25. @Jani97 Léteznek már eSIM-es készülékek is, amihez nem kell fizikai SIM. Ez akkor nem olyan Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Jani97 Posztolva: 2018. augusztus 25. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 25. Igen azt tudom, csak nem értem, hogy miért kell bele SIM kártya. Ha ezt esetleg valaki meg tudná mondani akkor azt megköszönném. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 btz Posztolva: 2018. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 25. @Jani97 Gondolom hogy mobilinternet szolgáltatást is lehessen rajta használni. Gondolom 4G képes, de ez csak tipp, nem néztem meg a specifikációját. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
5 btz Posztolva: 2018. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 25. @Jani97 Közben megnéztem az LG weboldalát. Szerintem a Telekom oldala viccelt csak meg, ha ott láttad ezt az információt. A gyártó oldalán nincs szó semmilyen SIM lehetőségről. Pedig érdekes lett volna. Talán majd az 5G vel már lesznek SIM-es TV-k is, de azok már valószínűleg eSIMmel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Jani97 Posztolva: 2018. augusztus 25. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 25. Igen én is érdekesnek tartottam a SIM kártyát ezért nem értettem a dolgot. Majd az 5g-vel talán ? de arra még várhatunk egy kicsit. Köszönöm szépen a segítséget! További szép napot! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2018. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 25. Köszönöm. Neked is szép napot! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2018. augusztus 27. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 27. Javításra került a hiba. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Jani97
Sziasztok azt szeretném megkérdezni, hogy az LG 65UJ634V 4K ULTRA HD SMART LED TV-nél mit jelent az, hogy a tv csak fizikai simmel használható.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
7 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.