Ugrás a tartalomhoz
  • 0

HD csatornák


Lelahel

Kérdés

18 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 4

@nevada

1.-hez

2.-hez

Igen a transzponder az ok. De nem azért mert nem akar, hanem mert úgytudom, hogy elég szűkös a jely azon a holdon és ebből kifolyólag elég drága is. 

3.-hez

Nem hiszem, hogy bárnennyivel is. A 10HD egy másik csomagban lesz, ami sajnos SAT-osoknak nem elérhető. Tehát más nem kap többet ugyanennyi pénzért, azaz károd hátrányod nincs ebből, hacsak nem technikai okból nem tudsz IPTV-re váltani 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

A SAT TV előfizetők jó része nyilván azért veszi igénybe a műholdas szolgáltatást, mert az IPTV technikai feltételei nincsenek meg. Jó tíz éve ennek volt egy felfutása, de azóta a Telekom gyakorlatilag nem preferálja, ami nem jó üzenet a meglevő ügyfelek felé, függetlenül a transzponderek bérlésének költségeitől.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: zoli62
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1
55 perce, Lelahel írta:

Szeretném megkérdezni az illetékestől, hogy miért hoztak olyan döntést, hogy a szeptemberben induló 10 HD csatorna Sat-tv előfizetőknek nem lesz elérhető? Ki hozta meg ezt a vad*****, *****, ***** döntést?????????,

Számodra nem megnyugtató, de a SAT TV már jó ideje nem preferált szolgáltatás a Telekomnál. Amit tehetsz, hogy egyedi kérelmet írsz, amelyben kéred, hogy fenti okokra hivatkozva ugyanolyan havidíjon biztosítsák az IPTV előfizetést. Régi hűséges előfizetőket előnyben szokták részesíteni.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Nálunk nem képes a Telekom (a fővárosban!) IPTV-n 2 HD stream-et biztosítani a XXI. század 2. évtizedének végén, ezért számunkra nem megoldás a Sattv-ről  IPTV-re történő váltás.

1.) Melyik a 10 szóban forgó csatorna?

2.) Mikorra tudja a Telekom a technikai okokat elhárítani? Gyanítom, hogy az a technikai ok, hogy nem akar költeni további transzponder bérlésre. Bármennyire mostohagyerek a műholdas vétel a Telekomnál, még mindig közel 300 ezren használjuk. Igazán megérdemelnénk az azonos bánásmódot. Takarítsák meg a bérleti díjat máshol.

3.) Milyen kompenzációt kapnak a Sattv-sek, hogy őket megfosztja a Telekom a 10 csatorna HD elérésétől, mennyit írnak jóvá az előfizetési díjunkból?

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
6 órája, anonymus írta:

Cél a  full ip minden szolgáltatási területen, ezért nincs egyáltalán preferálva a Sat tv. Hálózat fejlesztés meg folyamatos, de egyszerűen nincs elég szakember az országba.   (Ez más cégeket is hátráltat sajnos)

Egyszer pénzügyi válság, egyszer szakemberhiány. Mindig van mire hivatkozni.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...