Ugrás a tartalomhoz
  • 1

Telefonos nyereményjáték


Nofertiti

Kérdés

Hallottatok már róla, hogy a Telekom állitólag nyereményjátékot hirdetett. Látszólag T Mobilnál 100 db telefonkészüléket lehet nyerni. Ipone X-et, Samsung Galaxy S9-et vagy Ipad Pro-t. cserébe meg kell adni milyen készüléket használsz, táblagép, mobil stb. Az oldal látszólag biztonságos neve: l.hundehalsbander.com. Több állítólagos kommentelő már meg is kapta a készüléket amit a válaszok után meg lehet nyerni. A többi feltett kérdést nem  ismerem mert nem válaszoltam.

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

6 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 2

Kedves Superuser onnan veszem, hogy az oldal biztonságosnak látszik mivel a zöld lakat és a biztonságos felirat szintén zöld szinben van az oldal címe előtt. Magam is meggyőződtem arról, hogy az oldal nem létezik, csupán jelzés értékűnek szántam bejegyzésemet, sőt az ügyfélszolgálati telefonszámon is bejelentettem. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

Hello @Nofertiti, köszi, hogy jelezted (itt gyűjtjük a többi csaló trükköt is). a fentihez hasonlóba már az egyik rokonsrác is belefutott, ott a Microsoft nevében futott a "játék". az adatok megadása után már csak egy dollárt kellett volna befizetni a csalók által kirakott, hamis kommentek szerint biztos nyereményért valami tök friss, 3. világban nyitott fizetési oldalon (ami után persze leszedtek volna mindent a számlájáról)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...