Brada20 Posztolva ekkor: 2018. december 27. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. december 27. Kb 1-2 hete azt vettem észre, hogy a HD csatornákon a kép gyors mozgásoknál néha elmosódik vagy egy-egy pillanatra pixeles lesz. De korábban ezt nem tapasztaltam. Másnál mi a helyzet? Optikánál nem lenne szabad, hogy ne tökéletes legyen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2018. december 27. Megosztás Posztolva: 2018. december 27. (szerkesztve) Ez milyen időközönként jelenik meg? Szerintem érdemes újraindítani a készüléket, más ötletem nincs. Esetleg ügyfélszolgálat. Szerkesztve ekkor: 2018. december 27. Szerkesztő: Abit Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Kalimera Posztolva: 2018. december 27. Megosztás Posztolva: 2018. december 27. (szerkesztve) A Telekom IPTV rendszerében van néhány perzsafolt ... 27"-os Samsung monitoron nézve látok időnként hasonlókat ismeretterjesztő HD adóknál. Érdemes jó tévét használni. A tv IPTV HDMI bemenetén „optimális” képjavító technológiákat használok. Ezzel a módszerrel még a Telekom IPTV SD csatornái is nézhetőek. Teszteltem 0,5 és 0,75 Mbit átlagsebességgel, és az is nézhető különösebb foltosodás és pixelesedés nélkül. (Panasonic TX-49FX780E) Szerkesztve ekkor: 2018. december 27. Szerkesztő: Kalimera Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Kalimera Posztolva: 2018. december 27. Megosztás Posztolva: 2018. december 27. (szerkesztve) Az említett tévén sokféle van. „optimális” = Amitől nézhetőbbé válik, de még nem zavarnak a varázslás következményei: - zajcsökkentés - Mpeg javítás (Csökkenti a kockázódást, éles kontúrokat biztosít.) - felbontás javítás - Inteligent Frame Creation (Ellensúlyozza a képkockasebességet, eltávolítja a szakadozott mozgásokat. Sima tiszta kép.) - Tiszta mozgás . . . Csak a tv egyetlen HDMI bemenetére vonatkozik amihez a Telekom IPTV egység kapcsolódik. A többi szolidabb képjavítást kap, vagy semmit. Szerkesztve ekkor: 2018. december 27. Szerkesztő: Kalimera Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Brada20 Posztolva: 2018. december 27. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. december 27. Mit értesz optimális képjavítótechnológia alatt? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Luciferi Posztolva: 2018. december 29. Megosztás Posztolva: 2018. december 29. Sziasztok! Én qled Samsung tv.-n is tapasztalom, de nem minden csatin! A M4 focin kimondottan látni játékosok közvetlen közelében elmosodást, a Sport tv.-n a német focin ilyet nem látok! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Brada20
Kb 1-2 hete azt vettem észre, hogy a HD csatornákon a kép gyors mozgásoknál néha elmosódik vagy egy-egy pillanatra pixeles lesz. De korábban ezt nem tapasztaltam. Másnál mi a helyzet? Optikánál nem lenne szabad, hogy ne tökéletes legyen.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.