Erika55 Posztolva ekkor: 2019. január 2. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. január 2. Fiamól kaptam mobilt előfizetéssel de az ő nevén hogy tudnám megváltoztatni,hogy az én nevemen legyen az előfizetés. Elöre is köszönöm válaszukat Üdvözlettel:Erika55 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Roli82 Posztolva: 2019. január 2. Megosztás Posztolva: 2019. január 2. Üdv Erika55! Az előfizető módosítás kizárólag személyesen, üzletben kérhető, 4.500 Ft átírási díj ellenében, bővebb információ az alábbi linken: Milyen feltételei vannak az előfizető módosításnak mobil előfizetés esetén? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 dptrsk Posztolva: 2019. január 6. Megosztás Posztolva: 2019. január 6. Ekkor: 2019. 01. 03. at 0:17, zoli62 írta: Kérdés, mi kerül ebben az adatok rögzítéséből álló rövid ügyintézésban 4500 Ft-ba, speciális esetben például haláleset esetén? Haláleset miatti átírás díjmentes. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2019. január 2. Megosztás Posztolva: 2019. január 2. Kérdés, mi kerül ebben az adatok rögzítéséből álló rövid ügyintézésban 4500 Ft-ba, speciális esetben például haláleset esetén? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Erika55
Fiamól kaptam mobilt előfizetéssel de az ő nevén hogy tudnám megváltoztatni,hogy az én nevemen legyen az előfizetés.
Elöre is köszönöm válaszukat Üdvözlettel:Erika55
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.