Ugrás a tartalomhoz
  • 1

Korábbi akciók


dragontwin19

Kérdés

  • Válaszok 67
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Ajánlott posztok

  • 4

Itt a lehetőség! Most újra extra kedvezménnyel vásárolhatsz online készülékeket!

Az akcióban használt és új készülékeket egyaránt vehetsz majd. A használt eszközöknél a használt, az újaknál a garanciális szó szerepel a termék neve után.

Fontos hogy bizonyos készülékekből minimális, akár 1-2 darabos készlet van, így előfordulhat, hogy azok az akció indulását követően rövid időn belül elfogynak. A vásárlás során a választott készüléket kizárólag GLS házhoz szállítással rendelheted meg! Köszönjük, hogy figyelsz, mert a nem GLS-sel feladott rendeléseket törölnünk kell! Kérjük, vásárlás előtt feltétlenül olvasd el a lentebb található jogi tájékoztatót is!

A kiugró terhelésre való tekintettel esetlegesen lassulások, oldalbetöltési nehézségek lehetnek. Kérjük, ilyen esetben kicsit később próbáljátok használni a felületet.

Jó vásárlást kívánunk!

 

Link

 

Tájékoztatunk, hogy a „Használt” cikkszámmal jelölt termékek csökkentett árú, használt készülékek. Fogyasztó általi, online vásárlás esetén ezekre a termékekre is vonatkoznak az online értékesítésre, a távollevők között kötött szerződésekre érvényes szabályok, melyek alapján 14 napon belül, indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. Ezen „Használt” cikkszámú termékekre nincs jótállás! Hibás teljesítés esetén azonban a fogyasztó 1 évig élhet szavatossági igényével, mely esetben az ellenkező bizonyításáig vélelmezni kell, hogy a teljesítést követő hat hónapon belül felismert hiba már a teljesítés időpontjában fennállt, kivéve, ha e vélelem a dolog természetével vagy a hiba jellegével összeegyeztethetetlen. A szavatossági igények érvényesíthetőségére egyebekben a Polgári törvénykönyvben és a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben foglalt rendelkezések irányadók. Kérünk, hogy olvasd el a kormányrendelet szerinti, távollevők között kötött szerződésekre vonatkozó tájékoztatást. Ezen termékek megvásárlásával egyben kijelentem, hogy a jelen szerződési nyilatkozatom megtétele előtt a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szerinti vonatkozó tájékoztatást Szolgáltatótól megkaptam. A kapcsolódó szerződést/szerződéskiegészítést mindezek ismeretében és elfogadásával, az előzetes tájékoztatással egyező tartalmúként fogadom el és kötöm meg. Ezt a terméket csak házhoz szállítással (GLS futárszolgálat által történő kiszállítással)  rendelheted meg! Kérünk, hogy a megrendeléskor ezt a szállítási módot válaszd, mert az egyéb szállítási móddal feladott rendeléseket nem áll módunkban teljesíteni! Az akcióban kapható készülékek csak Telekom SIM kártyával használhatók, a kártyafüggetlen készülékeket a termékek nevénél jeleztük!

 

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

 

A mikulás MEGÉRKEZETT!
Akciós készülékek tartozékkal!

 

A készülékajánlatok 2014. december 1-től a készlet erejéig érvényesek, és egy előfizetéshez egyszer vehetők igénybe, kizárólag Lakossági ügyfelek részére. A készülékek elérhetősége üzletenként eltérő lehet. Mobil előleg befizetése szükséges lehet.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

van, akinek bejött. Pl. nekem :-)

és másoknak is, mert elég hamar elkapkodták...

Igazán lehetne gyakrabban ilyen akció, hiszen az ilyen meglepetésekkel épp a hűséges üf-eket díjaznák, akik nem restek többször is, nemcsak akciós szezonban felmenni a honlapra, hanem pl. az ügyeiket is ott intézik, és elcsípik a menő kedvezményeket.

én is így találtam Rátok :-), és lám, mekkora mákom volt

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Ado,hogy lehetett volna nagyobb adatkör, de nem mindig a T/szolgáltató döntése az, hogy mit akcióz le, sokszor a gyártó is belepofázik/belepofázhat...

Én azon döbbentem meg, hogy a szifon 5C is akciós volt, mert ilyen ritkán szokott lenni...

 

Lehetne többször ilyen fekete péntek jellegű askció, manapság vannak ugyan kampányok, de 1-2-őt leszámítva nem mindig nyerőek.

 

 

Elég gyengére sikeredett ez a Fekete Péntek.

WebShop hól megy hol nem megy... nem bírja a terhelést!

5 darab telefon van leakciózva... a komplett kínálatot le kellet volna akciózni erre az egy napra, nem halt volna bele a Telekom...

 

 

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...