Győző Posztolva ekkor: 2019. február 3. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. február 3. Kedves Tagok ! 1000/1000 nettel rendelkezem, a szolgáltatás minősége teljesen jól működött egy szép napig de azóta minden eléggé gázos. Amíg minden jól működött: Kábelen kb 650-900 mbit/mértem azóta olyan 300-550 közöttit, feltöltésnél max 500 mbit/s mértem most 200 mbit/s a max. Wifin még rosszabb a helyzet 5ghz-n telefonon 350-650 között mértem le most 80-450 a maximum, feltöltés max 450 volt de most 150-250mbit/s . Laptopon 5 ghz 400-600 között volt fel s most max 210 mbit/s feltöltésnél 450 volt s most max 192 mbit/s. Hívtam jelentettem de semmit nem találtak vagy nem akartak. A wifi a gyári sagecom beépített volt amikor jó volt s most is az van. Valaki valamilyen megoldást tud ? Érdemes lecserélni a gyári wifit ? És ha igen milyenre ? Van valami beállítás amivel segíteni lehetne ? Köszönöm a válaszokat s segítséget ÜDV : Győző Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 blaszlo Posztolva: 2019. február 4. Megosztás Posztolva: 2019. február 4. Szia! Nálam szintén hasonló a helyzet, ráadásul még a telefonvonal is szakadozik időszakosan. Nálam jelenleg 300 mbit/s körüli sebesség mérhető. Jeleztem a problémákat többször ügyfélszolgálatra, ahol azt válaszolták hogy a szerződésben leírt garantált értéket biztosítják. Illettve küldtek SMS-t hogy hibát nem találtak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tubi3 Posztolva: 2019. február 10. Megosztás Posztolva: 2019. február 10. Sziasztok! Nálam is hasonló a helyzet! A letöltés 900 mbit/s -röl 500 mbit/s -ra a feltöltés 700 mbit/s -rol 250 mbit/s -re csökkent! Azt mondták hogy nálam van a hiba és ha gondolom kiküldik a szakit pénzért! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tubi3 Posztolva: 2019. március 20. Megosztás Posztolva: 2019. március 20. Gyalázat ez az internet!! le: 472 , fel: 244 hol van ez a 900/700 tol!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2019. március 20. Megosztás Posztolva: 2019. március 20. Vezetéken méred? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tubi3 Posztolva: 2019. március 20. Megosztás Posztolva: 2019. március 20. Igen!Azt gondolom már mindent kipróbáltam,de eredmény mindig hasonló.Sokan panaszkodnak a sebesség csökkenésre,de mivel a nevetséges garantált minimum meg van így nem tehetünk semmit. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kalimera Posztolva: 2019. március 21. Megosztás Posztolva: 2019. március 21. (szerkesztve) Ideális körülmények (I7-es laptop LAN kábellel csatlakozva, más eszköz nem használ internetet, a helyi hálózatot nem terhelik pl. több 100 GB-os anyagok másolásával, ...) között 950/950 körül mérek. Kisebb teljesítményű PC-n telefonon táblagépen alacsonyabb értékeket kapok. A digitális elosztó tapasztalatom szerint nem viseli el a nagyobb helyi adatforgalmat. Ezért csak az IPTV STB-k kapcsolódnak hozzá közvetlenül. A helyi hálózat csak az internetet kapja a digitális elosztótól (Switch-ekkel megoldva). A WiFi is saját eszközről megy (hozzáférési pont a korábban használt AC-s routerrel + AC-s extenderek). Így tudok bármikor 950/950-es értékeket mérni. (Amikor például a műholdvevőről próbáltam átmásolni a 20 GB körüli felvételt PC-re a Sagemcom-on keresztül, az IPTV elkezdett akadozni, a letöltések sebessége drasztikusan csökkent, sőt az IPTV és a letöltés le is állt, mert ettől az apróságtól a Sagemcom képes volt határozatlan állapotba kerülni. A vezetékes telefont közben nem próbáltam, de valószínűleg az sem ment rendesen.) Szerkesztve ekkor: 2019. március 21. Szerkesztő: Kalimera Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tubi3 Posztolva: 2019. március 21. Megosztás Posztolva: 2019. március 21. Most már a telefon is szakadozik,persze kezelővel nem lehet beszélni! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Győző
Kedves Tagok !
1000/1000 nettel rendelkezem, a szolgáltatás minősége teljesen jól működött egy szép napig de azóta minden eléggé gázos.
Amíg minden jól működött: Kábelen kb 650-900 mbit/mértem azóta olyan 300-550 közöttit, feltöltésnél max 500 mbit/s mértem most 200 mbit/s a max.
Wifin még rosszabb a helyzet 5ghz-n telefonon 350-650 között mértem le most 80-450 a maximum, feltöltés max 450 volt de most 150-250mbit/s .
Laptopon 5 ghz 400-600 között volt fel s most max 210 mbit/s feltöltésnél 450 volt s most max 192 mbit/s.
Hívtam jelentettem de semmit nem találtak vagy nem akartak. A wifi a gyári sagecom beépített volt amikor jó volt s most is az van.
Valaki valamilyen megoldást tud ?
Érdemes lecserélni a gyári wifit ? És ha igen milyenre ?
Van valami beállítás amivel segíteni lehetne ?
Köszönöm a válaszokat s segítséget ÜDV : Győző
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
7 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.