Brada20 Posztolva ekkor: 2019. február 15. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. február 15. Csak én nem találom vagy tényleg nem lehet beállítani, hogy hány óra tétlenség után kapcsoljon ki a beltéri? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2019. február 15. Megosztás Posztolva: 2019. február 15. Ha IPTV boxról van szó, akkor sajnos erre nincs lehetőség. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Brada20 Posztolva: 2019. február 17. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. február 17. Hogyan lehetne a Telekom felé igényt leadni legalább az automatikus kikapcsra, szerinted? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2019. február 17. Megosztás Posztolva: 2019. február 17. Többször volt már jelezve, hogy legyen ilyen funkció. Ezen a linken keresztül írhatsz nekik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 dptrsk Posztolva: 2019. február 21. Megosztás Posztolva: 2019. február 21. én is támogatom, hogy legyen benne ilyen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Brada20
Csak én nem találom vagy tényleg nem lehet beállítani, hogy hány óra tétlenség után kapcsoljon ki a beltéri?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.