dragontwin19 Posztolva ekkor: 2014. november 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Frissitettél már? Mi a véleményed?Az iPhone 4s tényleg gyorsabb lett? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. november 20. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. november 20. Sziasztok!Aki használ ilyen telefont, az tapasztalja, hogy a szoftvere rettenetesen belassul?Gyári visszaállítás 1-2 hétig jó, aztán újra ugyanaz a jelenség.Ötlet, javaslat? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Moderátor KataM Posztolva: 2014. november 20. Moderátor Megosztás Posztolva: 2014. november 20. Én nem pont ilyet, de androidosat használok. Előfordulhat lassulás, ebben segít egy alkalmazás, ahol a felesleges file-októl lehet megszabadítani a készüléket, és rendszeresen frissíthető a memória is. Próbáld ki. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2014. november 20. Megosztás Posztolva: 2014. november 20. Melyik alkalmazásra gondolsz?Mert az S Advance valóban igen sokszor belessul. Számtalan módszert próbáltam már én is, de nekem is csak ideig-óráig segítettek a praktikák...:womanfrustrated: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Ricsi13 Posztolva: 2014. november 20. Megosztás Posztolva: 2014. november 20. Én a Clean Mastert használom, kis sárga seprű az ikonja. A felesleges fájlokra kattintva megszabadít egy csomó mindentől, ami nem kell. Töltsd le, próbáld ki. :-) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dkoczka Posztolva: 2014. november 21. Megosztás Posztolva: 2014. november 21. 8.1-hez képest valóban gyorsulást hozott, még ha csak minimálisat is. (i4s felhasználó) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. november 22. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. november 22. Ez jól hangzik...Én még nem tudtam feltenni, de nekiesek :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roberta Posztolva: 2014. november 23. Megosztás Posztolva: 2014. november 23. Én felraktam a 3 hónapos i4s-emre. Sajnos, azóta nem jegyzi meg az itthoni wifi jelszavát, újra és újra be kell írnom... :-( Ez vajon mitől lehet? És hogyan lehetne beállítani, hogy megjegyezze? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 vadkacsa Posztolva: 2014. november 24. Megosztás Posztolva: 2014. november 24. Jelezz majd, hogy megéri-e, nem szeretem a meglepetéseket. Én általában kivárok, amíg mindenhonnan + jelzést kapok, hogy érdemes frissíteni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. november 25. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. november 25. Na én is feltettem a legújabb szoftvert.Kb. 1 nap használat után azt mondom, stabilabbnak és valóban kicsit gyorsabbnak tűnik, mint eddig. 8.1-hez képest valóban gyorsulást hozott, még ha csak minimálisat is. (i4s felhasználó) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. november 25. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. november 25. Elvben az ismert hálózatokra automatikusan csatlakozik a telefon, legalábbis tudtommal.A wifid neve és/vagy jelszava az nem változik, mindig ugyan az? Én felraktam a 3 hónapos i4s-emre. Sajnos, azóta nem jegyzi meg az itthoni wifi jelszavát, újra és újra be kell írnom... :-( Ez vajon mitől lehet? És hogyan lehetne beállítani, hogy megjegyezze? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom antieore Posztolva: 2014. november 25. Telekom Megosztás Posztolva: 2014. november 25. settings -> general -> reset -> reset network settings reset után újra beállítod, és utána elvileg már nem kéri újra. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom antieore Posztolva: 2014. november 25. Telekom Megosztás Posztolva: 2014. november 25. hogy érted, hogy stabilabb? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roberta Posztolva: 2014. november 25. Megosztás Posztolva: 2014. november 25. Igen, ugyanaz a wifi jelszava. Amíg a 7.1.2 volt rajta, addig megjegyezte, most frissítettem a 8.1.1-re, és elfelejti. Roppant bosszantó. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roberta Posztolva: 2014. november 25. Megosztás Posztolva: 2014. november 25. settings -> general -> reset -> reset network settings reset után újra beállítod, és utána elvileg már nem kéri újra.És a reset után eltűnik minden beállítás is? Bocs, de kissé tudatlan vagyok. :-) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom antieore Posztolva: 2014. november 26. Telekom Megosztás Posztolva: 2014. november 26. a beállított vezetéknélküli hálózatok tűnnek el mindössze. a beállításukat a megszokott módon kell majd újra elvégezni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. november 26. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. november 26. A 8-as alapverzió nem volt rossz, de az azt követő frissítés után érezhetően lassult a telefon, ki-kilépett időnként alkalmazásokból és egyszer-kétszer eldobta a 3g hálózatot, valamint már a menüben is meg-megreccent lapozásnál (kábé mint egy csengusz androidos csoda), a safari is bosszantó volt időnként a mobilhálózat miatt.Na ezek az új szofttal nincsenek, mint jelenségek és még mintha az akkuidő is javult volna.Erre értem, hogy stabilabb, használhatóbb lett :) De ez egyéni vélemény, több szem többet lát, több user több véleményt kreál.Szóval akinek van tapasztalata, ossza meg nyugodtan :) Egyébként ettől függetlenül gondolkodom, hogy 5s/6/6+ megoldás jobb lenne már talán, ott az új rendszer is villámsebesnek tűnik és más felhasználói élményt adnak már... (főleg a nagyobbak) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roberta Posztolva: 2014. november 26. Megosztás Posztolva: 2014. november 26. a beállított vezetéknélküli hálózatok tűnnek el mindössze. a beállításukat a megszokott módon kell majd újra elvégezni.Köszönöm a segítséget. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 hoffmannj Posztolva: 2014. november 28. Megosztás Posztolva: 2014. november 28. ez nem bosszantó, hanem használhatatlan... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roberta Posztolva: 2014. november 28. Megosztás Posztolva: 2014. november 28. ez nem bosszantó, hanem használhatatlan...Valóban. De képzeljétek, rendben van! :-) Nem a telefonnak volt baja, hanem a routernek. Ki lett cserélve másikra, és most a telefon simán rácsatlakozik. Probléma megoldva. :-) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. december 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. december 2. most már jó pár napja nyúzon a 8.1.1. szoftot, itt semmi para nincsen...szóval a bosszantó jelenségek tovaszálltak...ami érdekes, hogy ipad minin nem szarozott a korábbi 8as szoft... a fene se érti ezt, biztos lelkük van a kütyüknek :)ez nem bosszantó, hanem használhatatlan... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. december 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. december 4. Valaki használ iPhone 6 vagy 6+ készüléket és rajta a 8.1.1. szoftot? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. december 10. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. december 10. Nos, megnéztem a témát élőben és hát, i6 / i6 plus modelleken még brutálisabban fut a 8.1.1. szoft... i4s-en is sokat javult, de a legújabb modelleken mint a villám... ok hogy a kijelző is nagyobb és pontosabban lehet így tapicskolni, de nagyon ütős a különbség...még az 5s vs i6/i6+ sebesség is feltűnik, ha nem is kapásból elsőre rögtön... Valaki használ iPhone 6 vagy 6+ készüléket és rajta a 8.1.1. szoftot? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom antieore Posztolva: 2014. december 10. Telekom Megosztás Posztolva: 2014. december 10. ez nem meglepő, a hardver miatt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. december 10. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. december 10. oké, hogy hardver, meg minden, de tapasztalataim szerint eddig az almások optimalizálták magát a szoftvert egy adott vasra a legjobban...meg tény, hogy 3 generációval későbbi megoldásról is van szó, de ettől függetlenül döbbenetes a sebesség ami meg mé ütős a 6+ verzióban (a többi almában sem votl rossz), a méretén túl (ami szokható szerintem), hogy a forgatásokat irtozatosan jól és gyorsan reagálja le. és az egész telefon fogás sem olyan rossz és gyárilag nem hajlik :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. december 10. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. december 10. jah és már van 8.1.2. szoft is egyébként...kivi leszek azzal mit javítottak... egyet megoldhatnának, hogy felveszed és rögtön tudj beszélni, ne kelljen várni egy picit mire a vonalba kerülsz... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
dragontwin19
Frissitettél már? Mi a véleményed?
Az iPhone 4s tényleg gyorsabb lett?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
37 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.