Kérdés

Üdv!

A napokban próbáltam hűségidőt hosszabbítani 1 évre, készülék nélkül.  Sajnos az online felületen csak 2 évre lehet készülékkel együtt.  Mind a kettő mobil előfizetésen megnéztem, egyiknél sincs a módosításra lehetőségem. Az egyiknél már lejárt az 1 éves hűségidő, a másiknál még nem. Megnéztem a Dominó kártyámnál is, ott viszont engedné a 2 éves hűséget módosítani 1 évesre.  Bosszantó, hogy egy ilyen egyszerű dolgot nem lehet elintézni online. Próbáltam a díjcsomag varázslóval is, sehogyan sem sikerült.  A Telekom Facebook-on sem tudott segíteni, hiába kaptam egy linket, azzal sem működött. Nem szeretnék csak ezért bemenni egy T pontba, vagy felhívni az ügyfélszolgálatot. 

 

T1.png

T2.jpg

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

Posztolva: (szerkesztve)

Hello! Végigpróbáltam a procedúrát, amit javasoltál. Nem működik. Új díjcsomagra váltással nem változik a hűségidő, tehát ha lejárt a hűség, az új díjcsomaggal nem hosszabbodik meg, így kérdéses, hogy jár-e a 25 % havidíj kedvezmény. pontosabban nem kérdés, hiszen nem jár. A 30% Magenta kedvezmény jár annak, akinek a mobil előfizetés is be van vonva a Magenta 1-be, de a hűségkedvezmény nem jár. Az is igaz, számomra nem egyértelmű a kedvezmények elszámolása. Azokon a számlákon, amelyeken szerepel a 25 %-os Telekom kedvezmény, a 30 százalékos Magenta kedvezmény mindössze párszáz, maximum ezeregynéhány forint, míg azokon a számlákon, amelyeken csak a Magenta kedvezmény szerepel (a hűségidő lejárta után), valóban 30 százalék a Magenta kedvezmény mértéke. Ebből én arra következtetek, hogy nem jár mindkét kedvezmény, akár van hűség, akár nincs, hanem a hűségidő során a 30 százalékos Magenta kedvezmény mindössze 5 százaléknyi kiegészítése a hűségkedvezménynek a hűségidőn belül...  a mellékelt első kép a tavaly szeptemberi számlámról készült, akkor még volt hűségidőm. Október óta nincs. Az októberi számláról készült a második kép. Az is igaz, hogy összegszerűen sehogy sem áll össze a "kombinált" kedvezmény sem 25, sem 30 százaléknak. A csal Magenta kedvezmény legalább megközelítőleg 30 százalék, noha a pontosság ott is hagy némi kívánni valót.

Screenshot_4.jpg

Screenshot_5.jpg

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Sracz

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Szívesen, és így már értem B| ezek időszakos akciók, most (és nem tudom, hogy mióta, lehet, hogy már jó ideje) ilyen nincs. helyette van a Magenta (szerintem a Té erre koncentrál), amiben te is vagy. az az egyéb kedvezmények mellett havi 30%-ot ad végig (százalékosan nézve 30% vs 12,5%)

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Posztolva: (szerkesztve)

Szia!

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Mivel Magentás vagyok (Tévé, net, telefon, mobil) így gondoltam, hogy aláírok 1 évet, havidíj kedvezményért.  A D.I.G.I. is ad 3 hónapig 50%  havidíj kedvezményt, 1 éves szerződés esetén.  Nagyjából két éve még sikerült online 1 évre hosszabbítani, de tavaly ilyenkor már nem. Ezek szerint direkt megszüntették volna ezt a lehetőséget?

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: BBke
....

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hello @BBke, új előfizu vásárlásánál (Domino -> előfizetés áttérés is ilyen) választhatsz, hogy hűség nélkül vagy1 évvel, telefon nélkül vagy 2 évvel, telefonnal veszed. ha lejár a hűség, akkor már csak a hűség nélkül vagy 2 évvel, telefonnal lehetőségek vannak. miért akarsz újabb hűséget? ha díjcsomagot akarsz váltani, akkor a Té oldalán díjcsomagcsere rész. ha nem, akkor nincs teendőd (így nem véletlen, hogy nem találtál ilyen opciót)

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most