Kérdés

Üdv!

A napokban próbáltam hűségidőt hosszabbítani 1 évre, készülék nélkül.  Sajnos az online felületen csak 2 évre lehet készülékkel együtt.  Mind a kettő mobil előfizetésen megnéztem, egyiknél sincs a módosításra lehetőségem. Az egyiknél már lejárt az 1 éves hűségidő, a másiknál még nem. Megnéztem a Dominó kártyámnál is, ott viszont engedné a 2 éves hűséget módosítani 1 évesre.  Bosszantó, hogy egy ilyen egyszerű dolgot nem lehet elintézni online. Próbáltam a díjcsomag varázslóval is, sehogyan sem sikerült.  A Telekom Facebook-on sem tudott segíteni, hiába kaptam egy linket, azzal sem működött. Nem szeretnék csak ezért bemenni egy T pontba, vagy felhívni az ügyfélszolgálatot. 

 

T1.png

T2.jpg

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Szívesen, és így már értem B| ezek időszakos akciók, most (és nem tudom, hogy mióta, lehet, hogy már jó ideje) ilyen nincs. helyette van a Magenta (szerintem a Té erre koncentrál), amiben te is vagy. az az egyéb kedvezmények mellett havi 30%-ot ad végig (százalékosan nézve 30% vs 12,5%)

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Posztolva: (szerkesztve)

Szia!

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Mivel Magentás vagyok (Tévé, net, telefon, mobil) így gondoltam, hogy aláírok 1 évet, havidíj kedvezményért.  A D.I.G.I. is ad 3 hónapig 50%  havidíj kedvezményt, 1 éves szerződés esetén.  Nagyjából két éve még sikerült online 1 évre hosszabbítani, de tavaly ilyenkor már nem. Ezek szerint direkt megszüntették volna ezt a lehetőséget?

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: BBke
....

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hello @BBke, új előfizu vásárlásánál (Domino -> előfizetés áttérés is ilyen) választhatsz, hogy hűség nélkül vagy1 évvel, telefon nélkül vagy 2 évvel, telefonnal veszed. ha lejár a hűség, akkor már csak a hűség nélkül vagy 2 évvel, telefonnal lehetőségek vannak. miért akarsz újabb hűséget? ha díjcsomagot akarsz váltani, akkor a Té oldalán díjcsomagcsere rész. ha nem, akkor nincs teendőd (így nem véletlen, hogy nem találtál ilyen opciót)

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most