Brada20 Posztolva ekkor: 2020. január 7. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. január 7. Sziasztok. Ma életbe lépett az új csatorna kiosztás. Jól értem, hogy a korábbi Viasat Nature/ Hiatory HD-t váltotta a Nature HD? Mert a korábbi HD eltűnt és csak a Nature HD jelent meg. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2020. január 7. Megosztás Posztolva: 2020. január 7. Szia! Az lett a helyén, de azt nem jelezték, hogy a Viasat History HD meg kikerül. Hmm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2020. január 16. Megosztás Posztolva: 2020. január 16. Hello @lackotata, Nicktoons nálam 58, a Moziverzum HD-nak a 974-en kellene lennie (nekem csak Szuper családi HD-m van, így az én csomagomban nincs, tehát a helye sem hiányzik ) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Kalimera Posztolva: 2020. január 16. Megosztás Posztolva: 2020. január 16. Telekom platform független csatornasorrend Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 horti22 Posztolva: 2020. január 11. Megosztás Posztolva: 2020. január 11. (szerkesztve) Azért mert nyomi az egész telekomos banda az elme..josVanda nevű droidjukkal együtt. Amint elérhető lesz a V... fone tv-je azonnal váltani fogok Szerkesztve ekkor: 2020. január 11. Szerkesztő: horti22 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Babivali Posztolva: 2020. január 11. Megosztás Posztolva: 2020. január 11. Igen sajnos a food networkot is elvették de miért is? Szerintem nem ezt az adót nézték a legkevesebben,vannak olyan adok szerintem amit szinte soha be nem kapcsolnak. Kérem akinek akiknek kell ez a csatorna ázok írjanak a telekomnak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Babivali Posztolva: 2020. január 11. Megosztás Posztolva: 2020. január 11. Írjon mindenki akinek hiányzik a food network a telekomnak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 lackotata176445788 Posztolva: 2020. január 16. Megosztás Posztolva: 2020. január 16. Sziasztok! Valakinek megy a Nicktoons és a moziverzum HD adása? Ha igen, melyik programhelyen? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Brada20
Sziasztok. Ma életbe lépett az új csatorna kiosztás. Jól értem, hogy a korábbi Viasat Nature/ Hiatory HD-t váltotta a Nature HD? Mert a korábbi HD eltűnt és csak a Nature HD jelent meg.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
7 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.